Dzień dobry dziewczyneczki.
Ja szybki meldunek, że u nas wszystko dobrze. Zabiegane jakieś te dni mam ostatnio. Wczoraj rano Tosi logopeda, popołudniu basen. Dziś laryngolog - uspokoiłam się, że trzeci migdałek w porządku <jupi> , dostała tylko jakiś areozol do nosa bo oczywiście znowu katar ... Później szybka wizyta w przychodni po skierowanie dla Tosi na badanie kału. W przedszkolu okazało się, że dwójka dzieci miała ludzką glizdę :/ oczywiście rodzice innych dzieci nie zostali poinformowani. Ale ostatnio Antosia zaczęła nam się drapać strasznie i się zeschizowałam, że złapała tam coś ... Pani dr (super babka) powiedziała, że ona ma nadzieję, że nic nie wyjdzie zwłaszcza, że ani jej brzuszek nie boli ani nic, tylko to drapanie, ale jak coś to ją odrobaczymy - nie zaszkodzi a będziemy pewni. Jutro też pewnie nie zaglądnę bo ubłagałam Lukę i wziął urlop i cały dzień przeznaczamy na jazdę po salonach z drzwiami, i budowlanych

Obym dała radę, bo ostatnio potwornie szybko się męczę.
Tak na szybko -
Matka Ewa - gratulację dla córki, gratuluję od razu bo na pewno napisała wszystko super !
Keks, marcysio wa - obyście jak najszybciej wyszły w pakiecie ze szpitala
Paulunia - weź przykład kobietko z Juleczki !! Ona taka dzielna i daje radę to i Ty dasz !
Aguśka - pogadaj z mężem

a jak nie zadziała to tak jak mówią dziewczyny list albo sms
Mikoto - skąd Ty bierzesz kochana te emotki ??? chyba nie ma osoby na tym forum, której Twoje posty nie poprawiłyby humoru

Dmuchawiec - dołączam do gratulacji z "okazji otrzymania kredytu"

i zdrówka dla pszczółek !
Natisku - głowa do góry ! mamy mają to do siebie, że ich słowa najbardziej bolą, ale no cóż chyba w tej kwestii się nic nie zmieni ... uwierz moja też czasami gra mi na nerwach, jak czasem coś powie to aż serce się łamie ...
Robaczku - uduszę !!! za wspomnienie o frytach !! :*
Kochane uciekam, spróbuję znaleźć jakąś pozycję, w której prawe żebra bolec nie będą ... oj ciężko pewnie będzie ehhh
Miłego dnia kochane :**
PS - w przyszłym tygodniu ma być już wiosna pełną gębą (OBYYYYYYY)