reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Anilek, na pewno dam znać co gin powiedziała. Wyczytałam też, że jak się dłuższy czas nic nie je i nie pije to też ketony mogą podskoczyć. A zjadam koło 18 lub nawet wcześniej ostatni konkretny posiłek, potem to jakiegoś owoca wciągam. Wczoraj o 22 wypiłam poł szklanki mleka a wcześniej tylko sok. Sama jestem ciekawa co jutro usłyszę.

reklama
Uciekam Dziewczęta.

Robaczku czekam na wieśći od Ciebie!

Kolorowych snów i spokojnej nocki
wet-kiss-smiley.gif

Hej ciężaróweczki, podczytuję Was, ale jakoś weny do pisania nie miałam i pełno roboty w domu :-:)-(
nie wiem czy pamiętacie ale mieliśmy "tylko" pomalować sypialnię okazało się że stara farba odchodzi za wałkiem i trzeba skrobać ściany więc z mężem lecieliśmy na wyjściowo, masakra, miał być mały remoncik a tu wyszła totalna demolka sypialni. dziś już zagruntowane i działamy dalej, mam nadzieję że do majówki się wyrobimy.
Jak malowałam i skrobałam to później leżałam bo brzuch bolał, ale żal mi było mojego M zostawić ze wszystkim samemu. Jeszcze teść co chwila coś chciał "bo on ma rozłożone kable i M ma mu pomóc w tej chwili" przekleństwo wspólnego mieszkania a ja miałam nerwy jakbyśmy my nie mieli "rozpierduchy" w pokojach tylko jego najważniejsze. ojjj nerwy mam ostatnio straszne na tego teścia, nam nie pomoże a jeszcze woła do siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wybaczcie ale musiałam się wyżalić:-(

Bartuś- opcjonalnie :-Dchyba ma się dobrze, bo kopie i szaleje w brzuchu, najciężej mam na spacerze jak mi huknie w pęcherz :sorry: mnie czasem zgaga dopadnie ale tak to dobrze się czuję, gdy mnie coś zakłuje, zaboli, cokolwiek to siadam albo kładę się na chwilę :-)

natisku trzymaj się mam nadzieję że będzie coraz lepiej
robaczku oby powtórzyli wyniki i drugie okazały się lepsze
dobranoc dwupaki moje kochane :happy2:

Robaczku to wspaniale, że pieniążki będą i trzymam kciuki, żeby u lekarza wszystko było dobrze. Daj znać jak najszybciej:tak:

Jutro muszę koniecznie badania zrobić co by na czwartkową wizytę wyniki już były. Nie wiem tylko jak ja rano wstanę jak nocka będzie taka jak wczorajsza:wściekła/y: Brzuch twardy ale co się dziwić skoro mały tak szaleje jakby zaraz chciał wyjść przez nadbrzusze. Malutka mi dopiero zasnęła więc i ja zmykam do łóżka. Dobranoc:)

Dziewczyny ja jestem na diecie cukrzycowej i ostatnio pierwszy raz w moczu wyszły mi ketony,norma do 5 a ja miałam 15.Wystraszyłam się,że mój organizm przez dietę głoduje i byłam ciekawa od kiedy,czy to wynik z jakiś 3 tyg,bo co tyle czasu robie badania,czy z ostatniej doby,a raczej nocy,bo faktycznie szłam głodna spać,nie miałam sił na kolacje.Na drugi dzień ponowiłam badania i ketonów już brak:)Wychodzi na to,że wystarczy się trochę przegłodzić czy odwodnić i już w badaniu wszystko wychodzi.

Cześć Babeczki.

Moja młodsza pszczoła oszalała i wstała dziś o 5.30-:szok: Masakra.
Męża do pracy wyprawiłam i idę gotować kawę.

Pobudka śpioszki!!!!

Cześć Kochane!
hello.gif

Miałam pospać do 8, a przed 7 już się obudziłam
Invision-Board-France-512.gif
Jesetm juz po śniadanku. U nas piękna pogoda - zaraz lecę wstawiać pranie. Potem mam trochę rzeczy do zrobienia w domu: muszę wreszcie umyć buty zimowe, pozmywać gary w kuchni, zmyć podłogi, wykonać kilka telefonów, pójść do sklepu.

Dmuchawcu to miałaś niezłą pobudkę! Poproszę kawkę http://***************/liviatn/images/V%20Msn/02bigluf.gif Zaraz dziewczyny pewnie się zameldują http://***************/liviatn/images/Minka%20misc/gathering.gif

DzikaBez kciuki za wizytę i czekamy na relację!

Lecę zaścielić łóżko w sypialni.

reklama
Dzika- trzymam kciukasy za wizytę!:tak:
Madzia- współczuję szczerze. Od 4 lat niewiele miałam nocy przespanych i nie wyobrażam sobie nie móc zasnąć. Gdyby mi na to pozwolić, przespałabym dobę jak nic.

Kawa już pachnie cynamonowo:-) Kto chce? Mikotek?:-) Prosze bardzo- idę nalewać.

Ostatnia edycja:
Do góry