reklama

Czerwiec 2013

Hej kochane
Wpadam na chwilę i przepraszam, ze czytam tylko ostatnią stronę ale roboty przede mną huk jeszcze i w domu i papierzysków do pracy a szczerze mówiac odpadam już...
A więc dziś rano miałam pierwsze mdłości, i szarpało mnie mocno. W dzien tez nie czułam się najlepiej i nawet bolały mnie piersi, czego nie doświadczyłam w żadnej ciązy. I niestety po jakimś 130 km zaczeły mnie boleć plecy. Umęczyłam się strasznie i jak wróciłam już do domu to nie mogłam znaleźć sobie wygodnego miejsca:baffled:No w końcu mam objawy więc mam nadzieję, ze wszystko jest dobrze.

Królowa
kup sobie aspargin i spokojnie bierz 2*1
Isis na pewno bedzie serduszko

A ja zastanawiam się jak bedzie u mnie w środe czy serduszko już będzie...
Fioletowa fajnie, ze zmniejszają sie plamienia
mama wikusi ekstra , ze u ciebie już czyściutko
Pozdrawiam wszystkie czerwcóweczki

reklama
Witam Dziewczyny i "stare" i nowe ;-)
Dawno się nie udzielałam, a to dlatego, że w zeszły czwartek wróciłam po chorobowym do pracy i po prostu nie nadążałam z czytaniem za Wami :)
Ja nadal nie mam praktycznie żadnych objawów, może ciut bardziej śpiąca jestem, mam lekko nabrzmiałe piersi, ale poza tym nic... dobrze, że już w piętek lekarz, bo najgorsza jest niepewność!!
Dziewczyny, które w tym tygodniu mają lekarzy, oczywiście czekam na newsy od Was i mocno trzymam kciuki! :-)

Hej dziewczyny,

Ja mam jutro wizytę o 13.30. Już mega stres mnie dopada. Strasznie się boję... ale... jestem też dobrej myśli.
Najbardziej wymarzone serduszko świata chcę w końcu zobaczyć :).

Trzymajcie kciuki.

buziaki i dobrej nocki :-)

Kijaneczko - u mnie niestety w tym czasie nie było jeszcze serduszko widoczne (mam nadzieję, że jutro będzie..........), ale u innych dziewczyn już było. Tak więc trzymam kciuki, żeby u Ciebie też się pojawiło pięknie bijące serduszko, abyś nie musiała się denerwować jak ja...

Jak ja byłam w 6 tyg to widziałam pulsujace naczynia, tez fajnie:-)cos tam zyje.
Moje samopoczucie jest coraz gorsze. Nudności mam cały dzien na szczescie w pracy jestem taka zalatana,ze daje rade.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry