reklama

Czerwiec 2013

reklama
Palin, jedno lub kilkorazowe wziecie nawet sporej dawki nospy na pewno nie spowoduje słabego napięcia miesniowego u dzidzi :) owszem, zdarzają sie takie przypadki ale to w sytuacjach kiedy dziewczyny cała ciążę muszą brać i to duże dawki nospy.. Wtedy po prostu wybiera sie mniejsze zło :) i to tez nie zawsze musi skończyć sie słabym napięciem :)

Mikoto, ja tez nie lubię jak wszystko pozamykane i jest przymus świętowania ;) choć generalnie i tam powinnam leżeć ;)

Teri, i ja ostatnio śpię dużo, teraz moja Zu wyjechała na kilka dni z dziadkami a ja śpię dosłownie po 12h ;) normalne nie mogę sie obudzić.. W nocy niespokojnie, za to nad ranem jak kamień. Chyba coś w tym jest, ze organizm zbiera siły przed porodem :) i jak tylko mu damy szanse to korzysta ze snu :)

Obiecany pokoik naszej Lenki :-)

Załączniki

• DSC04288.jpg
    DSC04288.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 106
  • DSC04289.jpg
    DSC04289.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC04294.jpg
    DSC04294.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC04295.jpg
    DSC04295.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC04297.jpg
    DSC04297.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 101
Kingusia dokładnie - ja tam w deszcze za bardzo nie lubię spacerować

Sara w poniedziałek, może wtedy się dowiemy
mysli_2.gif
Chyba tylko ja nie wiem.

anusiakanusia 12 godzin? ja w życiu tyle nie przespałam http://***************/liviatn/images/Minka%20shock/shocked.gif Marzę o tym, żeby choć 5-6 przespać http://***************/liviatn/images/Minka%20conf/wallbash.gif

Dziewczyny co dzisiaj ciekawego w telewizji, bo normalnie nudy na pudy
Grrrr20.gif

Natis
Invision-Board-France-14.gif
Wiedziałam, że pięknie będzie! Ściana z ramką i napisem super! Uwielbiam połączenia szarości, pudrowego różu i bieli - jest pieknie!
flircik.gif
Rzeczywiście ten kocyk, który kiedyś pokazałam pasowałby idealnie.

ANUSIA, PALINDROMEA - ja niestety całą ciążę jestem na Nospie forte w dawkach 3x1 i tak jak ANUSIA mówi wybiera się poprostu mniejsze zło. Z Natalią też większość ciąży brałam to paskudztwo i na szczęście Natka nie miała żadnych oznak 'nospowego dziecka'. Mam nadzieję, że Lence się uda podobnie. Pamiętam, że pisałyśmy już o tym z FIOLETOWĄ i ona podobnie mówiła - też w poprzedniej ciąży brała dużo Nospy a Arturek bez jakichkolwiek oznak., więc 'nospowe' dziecko nie jest na szczęście regułą. Podobnie zresztą mówią o fenoterolu, tylko akurat wiem, że gdyby nie ten lek to miałabym dziecko 7 miesięczne albo i wcześniej, więc zdecydowanie wybieram lek.

Mikoto to razem wizytujemy w poniedziałek :-) strasznie jestem ciekawa kogo nosisz w brzuszku ;-)
Natis pokoik jest cudny ;-) taki słodki, dziewczynkowy :tak:
anusiakanusia 12 godzin wow :szok: ja tak jak mikoto marze chociaż o 5-6 godzinach...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry