paulinka109
Fanka BB :)
matkaEwa u mnie też pranie już od rana na pełnych obrotach :-)
Też jestem cała rozemocjonowana tymi pierwszymi narodzinami na czerwcowym forum!! Dopiero do czlowieka dociera to to już tuż tuż!! Kochana jeszcze raz gratulacje!!
My zaraz ubieramy Dawidka, zawozimy go do mojej siostry i jedziemy na kolejne mieszkaniowe zakupy :-)
Też jestem cała rozemocjonowana tymi pierwszymi narodzinami na czerwcowym forum!! Dopiero do czlowieka dociera to to już tuż tuż!! Kochana jeszcze raz gratulacje!!
My zaraz ubieramy Dawidka, zawozimy go do mojej siostry i jedziemy na kolejne mieszkaniowe zakupy :-)
. Mąż dziś wziął urlopu dzionek . Oddaliśmy VW do wymiany hamulców . Już kosi trawę w ogródku 
Za to mam kluski na parze (niestety kupne), rozmrożę przedostatnie pudełeczko truskawek, zmieszam ze śmietaną i koło południa będzie na przekąskę 
super wiadomosc, az sie geba sama smieje :-)
z cisnieniem juz troche lepiej. mala rozpycha sie coraz mocniej az jest to bolesne, a najgorsze jest to drapanie po pecherzu i szyjce widzialam ze ktoras tez tak ma no masakra
Mam problem w domu bo mam straszna wilgoc a zero funduszy aby cos z tym zrobic, przez to cala posciel wilgotna i ciuszki malej, dzisiaj ma przyjechac lozeczko i boje sie ze materacyk tez zaraz bedzie caly mokry, do tego mam mate oddechu i beda jaja jak i to lapie wilgoc i nie bedzie dzialac :-( maz zaczal remont jednego z pokoi, ale watpie ze przed porodem skonczy wiec bedziemy w czarnej dupie
to sobie pomarudzilam...