• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Ja chodzę jedynie prywatnie i za badania trzeba płacic..
Jakie badania musicie zrobić po 1 wizycie, ja muszę zrobić morfologie,tsh i mocz.Wiecej nic narazie, grupe krwi mam, więc przypiął ją do karty ciąży.

Ale bedzie super jak juz bedziemy takie potezne " ciezarowki" i bedziemy czekac na moment kiedy wezmiemy swoje skarby na rece:)
Zycze Wam wszytskim szczesluwego rozwiazania:) nie moge sie doczekac jak i ja uslysze serduszko:)

mi zlecił morfologie, bad ogólne moczu, Gr krwi (to akurat mam) z dodatkowych badań WR, glukoza na czczo, toxo, CMV HIV, i coś jeszcze ale nie mogę odczytać. Wole iść na nfz i choć trochę ''wytargać'' na fundusz.

Ale jestem najedzona po obiadku:)Nudzi mi się trochę w domu samej. Mąż późno wraca, chociażbym chciała trochę popracować w domu to niestety nie mogę (nie mam takich programów i danych).

Najbardziej cieszy mnie to, że brzuch przestał boleć! Oby tak dalej!:tak::-D Boję się jak boli..

ooo mąż przyjechał:) To zmykam. Pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry