reklama
mama wikusi2010
Fanka BB :)
a ja w pon idę do gin na NFZ, moja pierwsza wizyta u niego (tez facet) zobaczymy co i jak
Dla mnie ważne żeby wypisał mi skierowanie na badania i tyle.
ewelina19820711
Ja chodzę jedynie prywatnie i za badania trzeba płacic..
Jakie badania musicie zrobić po 1 wizycie, ja muszę zrobić morfologie,tsh i mocz.Wiecej nic narazie, grupe krwi mam, więc przypiął ją do karty ciąży.
Jakie badania musicie zrobić po 1 wizycie, ja muszę zrobić morfologie,tsh i mocz.Wiecej nic narazie, grupe krwi mam, więc przypiął ją do karty ciąży.
mama wikusi2010
mi zlecił morfologie, bad ogólne moczu, Gr krwi (to akurat mam) z dodatkowych badań WR, glukoza na czczo, toxo, CMV HIV, i coś jeszcze ale nie mogę odczytać. Wole iść na nfz i choć trochę ''wytargać'' na fundusz.
agulka8
Zaciekawiona BB
Ale jestem najedzona po obiadku
Nudzi mi się trochę w domu samej. Mąż późno wraca, chociażbym chciała trochę popracować w domu to niestety nie mogę (nie mam takich programów i danych).
Najbardziej cieszy mnie to, że brzuch przestał boleć! Oby tak dalej!
Boję się jak boli..
ooo mąż przyjechał
To zmykam. Pa
Najbardziej cieszy mnie to, że brzuch przestał boleć! Oby tak dalej!

ooo mąż przyjechał
kijankaa
Zaciekawiona BB
mama wikusi, jak się nazywa lekarz? Bardzo szybko udało Ci się zarejestrować na NFZ. Ja wczoraj się zarejestrowalam tez na NFZ do dr Zajdla, ale dopiero na 09.11a ja w pon idę do gin na NFZ, moja pierwsza wizyta u niego (tez facet) zobaczymy co i jakDla mnie ważne żeby wypisał mi skierowanie na badania i tyle.
Ostatnia edycja:
Wisieńka
Hej kochane napisałam na watku o lekarzach. Ide się pozbierać ...:-(
mama wikusi2010
kijankaa wyslalam ci pw.
Wisieńka trzymam mocno kciuki i nie puszczam
Wisieńka trzymam mocno kciuki i nie puszczam
reklama