reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam się i ja!
Wiadomość o ciąży bardzo mnie zaskoczyła,ale bardzo się cieszę:-)Mam termin na 12 czerwca i jest to 6 tydzień.Mam już jednego syneczka-13 miesięcznego Jasia i jestem ogromnie szczęśliwa,że różnica między dziećmi nie będzie znaczna. Chętnie tu z Wami popiszę i dzięki wzajemnemu wsparciu będziemy lepiej znosić nieprzyjemne aspekty ciąży,ale też cieszyć się radością i rozwojem naszych maluszków.

reklama
Witam Was dziewczyny!
U mnie podobnie jak u marteli wiadomość o ciąży była zaskoczeniem mimo, że staraliśmy się. Udało się w 1 cs. Termin mamy na 11 czerwca :)
Pozdrawiamy :)

Ostatnia edycja:
Cześć .
Witam nowe mamy w gronie czerwca 2013
,gratuluję wizyt ,
trzymam kciuki za następne wizytujące.
Nich się ten tydzień skończy bo nie mam nawet czasu przysiąśc i popisać .
Miłego dnia

Cześć z rana:-) Witam nowe dziewczyny i gratuluje:-)
Ja już po wczorajszej wizycie, wszystko dobrze, serduszko pięknie bije i jak na tym etapie to wszystko wporzątku. Jestem więc bardzo szczęśliwa.
Mam brac nadal Folic, magnez i narazie tyle, żadnych witamin.
Miłego i spokojnego dnia.

No faktycznie ;-) Moja córa już nie może doczekać się rodzeństwa ale jeszcze nic nie wie ...

Dziewczyny czy mogę brać nospę (czasem brzuch mnie pobolewa i tak jaby twardnieje) i czy można brać Rutinoscorbin???
Hej nospe na 100% tak, rutinoscorbin nie wiem ale ja brałam zaraz po owu bo chora bylam jak diabli.

Hej dziewczyny!

Ale produkcja :-).

Ja dziś na wesoło - zobaczyłam i usłyszałam w końcu upragnione serduszko!!!

Wszystko jak na razie w porządku. Plamienia są, dlatego przez kolejne 2 tyg. mam leżeć, a potem się zobaczy. Ból brzucha to u mnie norma z uwagi na silne tyłozgięcie macicy i pewnie stąd też od razu leki podtrzymujące.

Nasza ' kijaneczka' pięknie urosła i ma piękne serduszko :):):). Prawie się popłakałam z radości.

Nie było mnie 3 dni i z trudem ogarniam to forum. Nie wiem czy się wdrożę :).
Gratuluje serduszka. Odpoczywaj a plamienia mina :)
cześć dziewczyny.

Jestem po wizycie. Widziałam malutką kropeczkę tylko bo moja pani ginekolog powiedziała, że wcześnie jeszcze. Dostałam duphaston, nospe forte i zastrzyki clexane. Właśnie przed chwilą razem z mężem dokonaliśmy pierwszego zastrzyku w brzuch.
Na razie żyje nadzieją, że tym razem będzie dobrze!

Natis- super wiadomości:)
Wspólczuje zastrzykow w brzuch, moja mama je teraz bierze bo jest po operacji ale tylko 25szt i mowi ze masakra.
Dobrze że jest fasolka na swoim miejscu :)
Widzialam moja fasoleczkw , a nawet dwie tylko niewiadomo co z tego bedzie bo pani dr kazala przyjdc za 2 tyg bo narazie za wczesnie na potwierdzenie ze to ciaza blizniacza!!
OOO no to w razie czego gratuluje podwojnego szczęscia :)
Hej dziewczyny. Produkujecie dla mnie zdecydowanie za dużo. Może jak bedę na L4 to dam rade na razie nawet nie potrafię zapamiętać ników:zawstydzona/y:
Jutro o 10 mam wizyte. Prosze o kciuki
Witam wszystkie czerwcóweczki a przede wszystkim moją koleżankę Anię z Lipcówek 2011:tak:Nudnej ciązy dla wszystkich
Natis Gratki serducha!!!!!!!!
Mocno mocno trzymam kciuki. Co do ników mam to samo, pamitam dziewczyny które były tu ''od poczatku'' a do dziewczyn które przyszły musze się ''przyzwyczaic'' (w sensie do nikow) zeby zapamietac :)
Witam się i ja!
Wiadomość o ciąży bardzo mnie zaskoczyła,ale bardzo się cieszę:-)Mam termin na 12 czerwca i jest to 6 tydzień.Mam już jednego syneczka-13 miesięcznego Jasia i jestem ogromnie szczęśliwa,że różnica między dziećmi nie będzie znaczna. Chętnie tu z Wami popiszę i dzięki wzajemnemu wsparciu będziemy lepiej znosić nieprzyjemne aspekty ciąży,ale też cieszyć się radością i rozwojem naszych maluszków.
Gratuluje ciąży. Już kiedyś pisalam że troche załuje ze nie ''zrobiliśmy'' jednego po drugim raz dwa i wychodzi się z pieluch itp. A tu teraz wszystko od początku.

Witam Was dziewczyny!
U mnie podobnie jak u marteli wiadomość o ciąży była zaskoczeniem mimo, że staraliśmy się. Udało się w 1 cs. Termin mamy na 11 czerwca :)
Pozdrawiamy :)
Równiez gratuluje . U nas tez udało się w 1cs, i z Wiki i teraz.

A ja sie dzisiaj mega wyspalam. Moje dziecie całą noc spało u siebie JUPI. fAKT dwa razy do niej szłam, ale to nic :) Nie skopala mnie ani nic :-D Oj żeby jeszcze przestała sie budzic to bedzie duzy sukces. Miłego dnia, U nas słoneczko wyszło.

Edit: Ewelina gratuluje udanej wizyty i serduszka :)

Mama kubulki możemy się nie załapać:

"Koszty urlopu macierzyńskiego (wydłużonego do 12 miesięcy - PAP), szacunki na rok 2014, gdyby to już weszło w pełni w życie, bo wejście tych rozwiązań planowane jest na drugą połowę 2013 roku, to jest koszt około 2 mld zł. To są wyliczenia na bazie prognoz FUS. Projekt założeń będzie gotowy w ciągu około 2 tygodni, trafi do konsultacji społecznych" - powiedział Kosiniak-Kamysz w poniedziałek na konferencji prasowej."

Wczoraj zrobilam test wyszly II kreski, dzisiaj mam 32dc i poszlam na bete, kolejna zrobie w piątek. Dla mnie to szok bo owulację miałam po prawej stronie niedrożnego jajowodu.

reklama
Do góry