reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2013

reklama
O kurde! Sembo: trzymam kciuki! Wytrzymaj jeszcze trochę...

A mnie po porządkach zmuliło i się kimnęłam godzinkę... Przedtem zjadłam talerz ogórkowej i po tym śnie przekroczyłam cukry. Nieznacznie, bo 126, ale zawsze. Nie rozumiem... Po zupie?:no: Szok.
Teraz piję kawkę, do kawki niestety nic nie wszamam... Potem się biorę za pieczenie torcika na jutro. Toż to nasze święto mamuśki jutro!!! :-)

Dziewczyny a tylko szybki meldunek - żyje i nie rodzę hmmm Może i dobrze bo Luka dziś w pracy :/
trochę się wkurzyłam, bo dziś ma imprezę w pracy i jako "reprezentant firmy" musi być. Impreza zaczynała się o 14 trwac bedzie do ok 22, ok. Tylko że on rano jeszcze był w pracy i coś załatwiał, miał byc chwilę w rezultacie jak wyszedł o 8 tak przyszedł o 14 wziąć prysznic i pojechał dalej :/ A Tosia pypcia dostaje bo nie daje rady się z nią bawić w jakieś dziwne zabawy - brak sił i cierpliwości dzisiaj ehhh dobrze, że ten dzień powoli dobiega końca.
Uciekam bo wreszcie zabrałam się za prasowanie (liczę na pochwałę :p )
Miłego wieczoru kochane i udanego jutrzejszego dnia. Wszystkiego najlepszego mamusie :)
A i sembo ciągle liczę, że Twój poród wreszcie się skończy i będziesz mogła Lariskę utulić w ramionach.
Fioletowa - powodzenia jutro !!!
Jutro pewnie zaglądnę tylko obczaic hoty :) a tak to się lenię a co !!
Do miłego kochane, buziaki !!

Martam- jesli nie pomaga przemywanie wodą, polecam przemyć pokarmem z piersi:tak:Wiem, ze to wydaje sie dziwne, byłam sceptyczna gdy o tym usłyszałam, ale u nas zadziałało i to bardzo szybko- po dwóch dniach po ropie ani śladu:tak:

Ja wyciskałam mleczko z piersi prosto na wacik i przemywałam oczki przy każdym karmieniu.

Ostatnia edycja:
Witam się popołudniowo!

Wczoraj nie miałam czasu a potem siły pisać... tylko Was podczytywałam z tel.
Muszę przyznać, że takiego dnia jak wczorajszy, dawno nie przeżyłam. Przyjechała do mnie moja mama i ogarnęłyśmy całe mieszkanie, włącznie z szafami, szafkami i oknami. Mam już czyściutko... więc Maja może się pojawić ;-):-)

Martam z tego co wiem, nie powinno się rumiankiem przemywać, bo on może uczulać dziecko. Podobno najlepiej solą fizjologiczną przemywać w kierunku od zewnątrz do wewnątrz...

Lecę Was poczytać! Miłego weekendu! :-)

reklama
I ja się przywitam.

U mnie spokój

sembo to jakiś horror!!
Betty czego dokładnie nie potrafisz zrobic?

Dmuchawcu gratuluje torby :p

dom posprzatnany, lodowka umyta, ciasto zrobione i było by nie źle gdyby nie suchy kaszel mojego dziecka, który już nawet mnie doprowadza do szału. Macie jakieś sprawdzone sposoby może? Co by Małemu i mojej psychice ulżyć?

Do góry