madzia128
Fanka BB :)
Ale mnie nogi bolą.. od stania w kuchni.. to wszystko wina dmuchawca i jej wczorajszego wypieku - aż mi ślinka ciekła i dziś sama walczę. Zaznaczam, że to moje pierwsze w życiu ciasto, które piekę, więc proszę o kciuki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

dlatego ona przed niczym nie ostrzega, wpuszcza wszędzie a potem

jakieś cisnienie niskie, puls wysoki i ledwo zyje. Dusza by chciała ale ciało nie daje.
No ale przed rozwiązaniem chętnie bym jakieś próby podjeła;-)

skąd wiesz ze taki duży synus bedzie?
nie poznaje samej siebie. Ale na rozpakowanie nie ma szans, nawet straszaki ustały. Już z lekka wyluzowałam. Trudno, urodze najwyzej w okolicy 17 czerwca. Nic nie poradze na to tym bardziej że to radzenie nie pomaga a tylko mnie meczy. Przez cala ciaze bylam baaardzo aktywna wiec zadna aktywnosc nie wywoluje u mnie skurczy, zadna, nawet najwieksza ktora wywoluje mega zmeczenie, bol miesni, wszystko a brzuch- zero reakcji. O seksie nawet myslec nie moge, nie chce sie zmuszac, tym bardziej ze probowalam ale tez bezskutkowo. Niech sie dzieje co chce, jakos to wytrzymam, byleby zeba nie stracic do tego czasu.