reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Gosiak jedz juz, lepiej po raz kolejny jechac. Wody moga byc rozne, wiadomo biale wszystko ok ale moga byc i zielone to znaczy ze trzeba dzialac. Nie czekaj dluzej.

Zawsze sara pisala a dzis o niej:-) Fajnie, ze juz Feliks z nami:-) Sara gratulacje:-)

Ale teraz narodzin:-) jak to ogarnac kto kiedy:-) trzeba jakas liste zrbic.

Pierwsze wyjscie na ogrod zaliczone. Nataniel ma prawie 2 tyg.ale ciagle albo padalo albo wialo ze hej. Dzis w miare, wiec byla okazja. Juz chce zaczac wychodzic bo ile mozna w domu siedziec.

reklama
wróciłam ... nie piszę na wizytowym bo i nie ma o czym ... Skurcze się piszą - dwa bolesne - skali nie starczyło :p no ale co ? od dwóch tygodni rozwarcie się nie rusza ... Wydawało mi się że mi ciągle mokro - ale to nie wody ... Ale pani dr mnie pocieszyła - Ania, myślę że do poniedziałku nie dotrzymasz, a jak dotrzymasz to widzimy się w poniedziałek po ktg i będziemy myśleć, ale wydaje mi się że i dziś wrócisz. Yhy jasne ... wiecie co ? męczę się już :( jeszcze dobija mnie świadomość tego, że to rozwarcie się nie rusza a nie jestem przecież pierworódką ;( A do tego spotkałam koleżankę, która miała termin na tydzień po mnie, wychodziła dziś do domu po cc ... jaki ten maluszek jest cudny, czkawkę miał kichał ajjj normalnie do zacałowania ... a to moje uparte siedzi ...
Wybaczcie mam doła, ryczeć mi się chce, jak się ogarnę z myślami to Wam poodpisuję ... Miłego popołudnia

Ostatnia edycja:
Melduję się między sypialnią a salonem - kursuję od rana, po domu i po mieście - truskawek kupiłam, czereśni też (10zł/kg ale w smaku mało czereśniowe były), zakupiy drogeryjno-spożywcze zrobiłam.

Sara jeszcze raz serdecznie gratuluję!

Palin
super, ze piszesz! Właśnie wróciłam z WZ - Aro
you_rock.gif

gosiak
jesdż i wrzeszcz na cały szpital!

anula
oby słowa lekarza się sprawdziły!

Dmuchawcu dzisiaj był poranek bez kawki - ale nadrobię jutro.

Okna umyte, firanki wiszą - zostało jeszcze trochę do zrobienia, ale zostawię trochę na jutro. Teraz dokończę prasowanie i będę się relaksowała do wieczora - ot, mój plan
wink333ix8.gif

aśka: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
saraa: GRATULACJE!!!

Oj. Mało nas, mało nas do pieczenia chleba... Coraz mniej nas kochane dwupaczki. :tak:

Wiecie co? Deklaruję się, że biorę na siebie bycie ostatnim dwupaczkiem u nas:tak: Boniu!!!! Wszystko bym sobie zrobiła-porządki dopięła na ostatni guzik, obiadków nagotowałabym całą lodówę!!!:tak::-D W dodatku odkąd mi odbiło z tym sprzataniem, mniej mnie ciąża męczy. Cieszy mnie każdy dzień z brzucholem:tak:

Ehh..musze zrobić przerwę w porządkach i nakarmic pszczoły...

Melduję się i ja.

Dzisiaj mam dzień a'la mikoto :-) W końcu czas i na mnie.

Poprasowałam resztę ubranek i ułożyłam w szafie, znalazłam miejsce na nowe ręczniki - a ze 20 ich było, normalnie nie ma gdzie tego trzymać... uprałam kołderkę, pomyłam puzderka na dzieciowe rzeczy, poukładałam w dzieciowej szufladzie, wypróbowałam sterylizator nawet, zrobiłam porządek w firmowych papierkach (taaak, DG mam i ja), w końcu umyłam łazienkę aaaa i nawet pizzę zamówiłam :-D To wszystko w ciągu 3 godzin - tak mnie wkurrrr W. (uduszę go kiedyś!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) że ot takiego powera dostałam

Ajj, bym zapomniała o najważniejszym - GRATULUJĘ WSZYSTKIM NOWOROZPAKOWANYM MAMUSIOM!!!!! I Kciukasy mocne za te w dwupaczkach, żeby wszytko się rozkręciło w dogodnym dla Was czasie:-)

anula proszę się tu nie dołować
Grrrr20.gif
Skąd te smutki?

Dmuchawcu ja mam czas w sumie do poniedziałku na porządki, ale chcę skończyć najpóźniej jutro. W poniedziałek kawusia z Wami i ostatnie poprawki.

ariena dzień a'la mkoto mnie rozwalił
mdlejepf8.gif
Dziękuję za zaszczytne odznaczenie moim nickiem, ale pracusiów jest u nas sporo - ostatnio nie sposób dogonić Dmuchawca - rozkręciła się na dobre
pedzi_dogaja.gif
To dzisiaj podgoniłaś z pracami, ale na złość i smutki najlepsza praca - ręce zajęte, to głowa nie myśli o głupotach, tylko o tym, co trzeba zrobić i jak zrobić to dobrze. Przypomniałaś mi, że muszę przygotować smoczka, laktator i butelkę
Bisous04.gif
Nie złość się na swojego, pewnie nie chciał Cię zdenerwować...

Anilku- zapomnialam podziękowac za order :* Kochana jesteś:-) Pokoik już dziś jest sprzatnięty. MIłam jeszcze meble nasmarować mleczkiem do maebli ale chyba sobie odpuszcze na rzecz sprzatania kuchni.

Anulka- cierpliwości, Słonko!!! Na pewno niedługo i Ty utulisz maluszka. Pszczoły własnei jedzą. Skóńczą i biore się dalej...:sorry2:

Mikotku- tez bym chciała się do jutra ze wszystkim wyrobic ale nie ma szans:no:

Ostatnia edycja:
reklama
Mikoto - Aro przy Mikołaju odpada :-D W czasie przewijania (zadanie Ara; ja jestem przede wszystkim od karmienia) Synek potraktował Tatę dodatkową kupą - trochę zafajdolił podkład do przewijania. Śmieliśmy się właśnie z tego, kiedy Brzdącu oddał kolejny pocisk - tym razem konkretny. Aro cały do przebrania, nawet za obrączkę nalazło :-D:-D:-D Ja wymiękłam i z "cieknącym pęcherzem" wybyłam do wc i tylko słyszę, że moja mama pęka ze śmiechu - Mikołaj na poprawkę zafundował Tacie fontannę! Teraz śpi jak aniołek, a mnie jeszcze gęba nie przestaje mi się śmiać (a martwiłam się, że mało w pampersach i nie widać, żeby siusiał...) :-)

Takie maluszki są boskie :tak:

Do góry