Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej hej hej![]()
Mam chwilkę (Majka już macha nogami bo Wiki coś krzyczy)
U nas dobrze. Wszyscy są przyzwyczajeni już do nowej sytuacji
Temat smoczka... Maja na początku miała smoka z TT (Do kitu, za mały dla niej i nie mogła go złapać) Teraz ma z aventu (chyba;P) i jest zadowolona, pierwszy raz załapała smoka jak miała miesiąc.
Szczepimy 5w1 (cena 109zł) Spadam pa
a nie 195zł mi tak położna mówiła --kurcze pogubiłam się w tych szczepionkach a w środę idziemy na szczepienie 

dziś znowu dętka do tego syfy mi wyskoczyły jak zawsze przed okresem no i wahania nastrojów i brzuch tak ćmi jakoś zawsze czułam że dostane okresu i teraz tez tak czuje
No i schodzi ladnie tez tradzik niemowlecy, zostalo kilka krosteczek.
Maja ladnie rosnie a Ja powoli zrzucam kg. Ze spaniem tak roznie ale ogolnie narzekac nie moge, z reguly 2 pobudki w nocy, 1 kolo 3-4 i jedna kolo 6 rano.
odpowiadam- ja nie wymywam dokładnie i z żadna pszczołą tego nie robiłam z poczatku. To podobno naturalna ochrona przed brudkiem gorszego rodzaju- (czyt.kupka)
Ale jak myję pupę po kazdej kupce to oczywiście i tam delikatnie myję, więc z czasem cała ta wydzielinka się zetrze.
Planowałam jeszcze odkurzanie, ale chyba juz dzisiaj nic z tego.

Posłusznie przynosi jezeli tylko może wyjść z pracy.