reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

Hej Dziewczyny!

Dawno nie pisałam, chociaż czytam Was codziennie. Trochę spraw się złożyło... No, ale wreszcie mam chwilę, żeby napisać. Wybaczcie, że nie odpiszę każdej z osobna, ale nie wszystko pamiętam...

KIngusia- nawet nie wiesz, jak się cieszę, że już wróciłyście ze szpitala, no i że Laura dostaje leki, które pomogą na zmniejszenie tego naczyniaka :-D

Natis- super, że wakacje się udały, a zdjęcia rewelacja!!!! No i najważniejsze, że Twoja dieta przynosi rezultaty i nie ma już krwi w kupkach Lenki :tak:

W ogóle, jak widzę zdjęcia Waszych dzieciaczków, to się rozpływam!

U nas w miarę ok, chociaż Michaś ma atopowe zapalenie skóry... Smarujemy maścią sterydową, ale najbardziej pomagają kąpiele w krochmalu i posypywanie buźki, rączek i nóżek mąką ziemniaczaną. Na szczęście z każdym dniem wygląda coraz lepiej! 1 września chrzciny, więc mam nadzieję, że do tego czasu będzie już znaczna poprawa. Niestety, AZS ma to do siebie, że jest przewlekłą dolegliwością i lubi wracać...

Uciekam, bo Junior się budzi... Zdrówka dla Waszych pociech życzę i spokojnych nocy!!!

reklama
Witajcie kochane!!

Wieki mnie tu nie było :zawstydzona/y: Jakoś prościej mi coś napisać na FB niż na forum... Czasu brak!!!

Natis: Zdjęcia przepiękna :tak:

Kingusia: Bardzo się cieszę , że jesteście już w domku trzymam kciuki za Laure;-)

Dobrze , że jesteście na FB tam mogę pooglądać Wasze piękne skarby i co nie co popisać, pożalić się lub zasięgnąć porady :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie barrrrrrdzo mocno ;-)

No Korba, fajnie ze jesteś! Pamiętaj, ze nie wszystkie jesteśmy na FB, ja niestety nie mogę tam być.. A na BB owszem :)

dzieki dziewczyny za info o jedzeniu piastek. Ja myśle, ze u nas idzie jednak na zeby, wcześniej Sebo tez ssal piastke, tak ja pisze Robaczek, zeby sie uspokoić, ale teraz wpycha je sobie dosłownie do buzi i jeszcze jeczy przy tym i sie denerwuje.. Tak jak Lenka Natis.. Więc chyba to jednak ruchy w dziaslach. Poza tym dzis sprobowalam żelu na dziasla i wydawało sie przynosić mu ulgę..

Anim, super ze lekarz Was uspokoił, i widzisz, może jeszcze wszystko bedzie dobrze i na strachu sie skończy!

oki, spac spac! Dobranoc!!

Cześc babeczki!
A ja tam wolę bb od fb:tak:
U nas tez ślinienie się i pchanie rączek do buźki. Wychodzenie ząbków to przecież proces- tzn dzis maluchy sie slinia, a ząbek moze sie pojawic dopiero za 2 miesiące.

Bona- mąka ziemniaczana pomaga na AZS? Przecież mąka wysusza. Może to łojotokowe zapalenie skóry?

Kingusia- odpoczęłyście już?

Skalbka- sliczny Koszałek Opałek:-D

Wczoraj ważyłam Helenkę- waży już 5200g:szok:

Idę po kawkę:tak:

Dmuchawcu- przyznam, że też byłam zaskoczona tym, że mąka ziemniaczana pomoże, ale już po niecałych dwóch dniach stosowania widzę ogromną poprawę u Juniora. Lekarka powiedziała, że to AZS i mam co prawda maść sterydową, ale stosowaliśmy ją tydzień i nie było efektów, a po mące ginie szybciutko :-) No to Helenka pięknie waży! :-D

Witam Was Kochane:)))

u nas na wszystko czasu brak! Franek lekko przeziębiony, ma czerwone gardełko:/ wczoraj byliśmy u lekarza i ważymy już 5500 :)))) jutro mamy USG bioderek, a w przyszłym tygodniu znowu szczepienia... nie wiem jak je przeżyję! i odliczamy dni do chrzcin czyli 01.09. Zdecydowaliśmy się na imprezę w domu, kasy nie ma niestety ma knajpę:/ minimum 1000pln trzeba by liczyć. W domu będzie ciasno, ale damy radę!

Ja codziennie staram się ćwiczyć, bo waga nie chce lecieć w dół. Dzisiaj rozpoczęłam dzień z Chodakowską, jest ciężko:p ale trzeba coś ze sobą zrobić bo do sylwestra chcę mieć moje wymarzone 56kg! :)

Podczytuję co drugi dzień BB, ale FB mam na bieżąco:)

reklama
Hej!

Dmuchawcu Helenka ma już piękną wagę! Ja z chęcią kawki bym się napiła. Wczoraj maż kupił mi mleko ryżowe, to może zrobię sobie zbożową, ale najpierw muszę kupic ;-)

Bona najważniejsze, że mąka pomaga! Co u Was? Kupiłaś laktator?

Smile Franek to kawał chłopa już! :-) też jestem ciekawa ile Zosia waży. Przypomniałaś mí, że muszę potwierdzić rezerwację terminu w restauracji.

Córcia zasnęła. Lecę kończyć sprzątanie.

Do góry