reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Bona przeszło jak ręką odjął - Feliks spał od 21 do 5:30 - dodam, że nigdy mu się tyle nie zdarzyło.
KCIUKI TRZYMAM :yes:

Gosiak faktycznie racja :-D ja już się nie mieszczę i wszystko na allegro idzie :sorry2:

Kingusia dzień "ciszy" dobrze Dziadowi zrobi! :angry:

Wisieńka czemu zadzwonić nie możesz?? Dzielna jesteś i na pewno dasz sobie super radę!

Ja właśnie kawę wypiłam. Feliks kima w łóżeczku. Olivier w szkole. Ja dzisiaj do gin...

jestem
wypytuję na fb o pogodę w Warszawie, bo Mikołaj tam na wycieczkę pojechał rano

Dmuchawcu: wracając jeszcze do aukcji, chyba poczekam aż tamta licytacja się skończy i kupię tę zieloną chustę za 100. Podejrzewam, że może do tej ceny dojść. A aukcja trwa 9 dni jeszcze...

Ostatnia edycja:
Ja też już mam kawę obok, a Zosię na kolanach, zjadła i usypiamy się :tak: Dziewczyny dziękujemy za kciuki i słowa otuchy. Jesteście wspaniałe! Mimo ze nie znamy się osobiście na bb u nas jest mnóstwo życzliwości i nigdy nie brakuje ciepłych słów! Nie zapeszając, u Zosi po mm drastyczna zmiana - na lepsze!:-) Robi normalną kupę, bez krzyku i płaczu, pięknie je, dobrze śpi! Jutro mamy wizytę u pediatry. Ja ściągam pokarm i wylewam - serce boli, że nie mogę jej przystawić do piersi, ale jak widzę jak uśmiecha się po odbiciu i zrobieniu kupy, to mam łzy w oczach, łzy radości, że nareszcie jej nie boli.

U nas też się chmurzy...

Też jestem. Nie wiem ile jeszcze Feliks mi pozwoli. Dewociarze mi się rozgadali pod oknem.... Normalnie geriatria party :szok:

Pakuje paczki i szukam dywanów na allegro ;-)

Kawa mi się skończyła

reklama
mikotko naprawdę najwaniejsze żeby dziecko było najedzone i zadowolone:tak:
anilek w swojej mądrości może mi podpowiesz? Milusia rok chodzi do przedszkola, w tamtym nie płakała i szła zadowolona.Do tego poszła z uśmiechem ale z dnia na dzien było coraz gorzej a dziś płakała już od rana, ze nie chce ale żadnych przyczyn nie podała.Jak myslisz dlaczego?Czy mam się martwić, ze tam coś jest nie tak?

Do góry