reklama
Bona przeszło jak ręką odjął - Feliks spał od 21 do 5:30 - dodam, że nigdy mu się tyle nie zdarzyło.
KCIUKI TRZYMAM
Gosiak faktycznie racja
ja już się nie mieszczę i wszystko na allegro idzie 
Kingusia dzień "ciszy" dobrze Dziadowi zrobi!
Wisieńka czemu zadzwonić nie możesz?? Dzielna jesteś i na pewno dasz sobie super radę!
Ja właśnie kawę wypiłam. Feliks kima w łóżeczku. Olivier w szkole. Ja dzisiaj do gin...
KCIUKI TRZYMAM

Gosiak faktycznie racja

Kingusia dzień "ciszy" dobrze Dziadowi zrobi!

Wisieńka czemu zadzwonić nie możesz?? Dzielna jesteś i na pewno dasz sobie super radę!
Ja właśnie kawę wypiłam. Feliks kima w łóżeczku. Olivier w szkole. Ja dzisiaj do gin...
Wisieńka
Fanka BB :)
Ja ju kończę, chyba się zaczynam budzić a Antoś zasypia 

dmuchawiec
lipcóweczka'09,
A moja Halszka się przy cycu wyspała i teraz oczy jak 5zł i gapi się na karuzelkę
A ja już mam kawusię.
Mikotku, Anilku, Gosiaczku, Wisieńko, Palin, Saa-ro- jesteście?

A ja już mam kawusię.
Mikotku, Anilku, Gosiaczku, Wisieńko, Palin, Saa-ro- jesteście?
jestem
wypytuję na fb o pogodę w Warszawie, bo Mikołaj tam na wycieczkę pojechał rano
Dmuchawcu: wracając jeszcze do aukcji, chyba poczekam aż tamta licytacja się skończy i kupię tę zieloną chustę za 100. Podejrzewam, że może do tej ceny dojść. A aukcja trwa 9 dni jeszcze...
wypytuję na fb o pogodę w Warszawie, bo Mikołaj tam na wycieczkę pojechał rano
Dmuchawcu: wracając jeszcze do aukcji, chyba poczekam aż tamta licytacja się skończy i kupię tę zieloną chustę za 100. Podejrzewam, że może do tej ceny dojść. A aukcja trwa 9 dni jeszcze...
Ostatnia edycja:
Ja też już mam kawę obok, a Zosię na kolanach, zjadła i usypiamy się
Dziewczyny dziękujemy za kciuki i słowa otuchy. Jesteście wspaniałe! Mimo ze nie znamy się osobiście na bb u nas jest mnóstwo życzliwości i nigdy nie brakuje ciepłych słów! Nie zapeszając, u Zosi po mm drastyczna zmiana - na lepsze!:-) Robi normalną kupę, bez krzyku i płaczu, pięknie je, dobrze śpi! Jutro mamy wizytę u pediatry. Ja ściągam pokarm i wylewam - serce boli, że nie mogę jej przystawić do piersi, ale jak widzę jak uśmiecha się po odbiciu i zrobieniu kupy, to mam łzy w oczach, łzy radości, że nareszcie jej nie boli.
U nas też się chmurzy...

U nas też się chmurzy...
Palindromea
Dmuchawcu jestem, ale tak jednym okiem. Mikołajowi się odwidziało spanie. Muszę go trochę pomęczyć, bo mi kawcia stygnie ;-)
reklama
Wisieńka
mikotko naprawdę najwaniejsze żeby dziecko było najedzone i zadowolone
anilek w swojej mądrości może mi podpowiesz? Milusia rok chodzi do przedszkola, w tamtym nie płakała i szła zadowolona.Do tego poszła z uśmiechem ale z dnia na dzien było coraz gorzej a dziś płakała już od rana, ze nie chce ale żadnych przyczyn nie podała.Jak myslisz dlaczego?Czy mam się martwić, ze tam coś jest nie tak?

anilek w swojej mądrości może mi podpowiesz? Milusia rok chodzi do przedszkola, w tamtym nie płakała i szła zadowolona.Do tego poszła z uśmiechem ale z dnia na dzien było coraz gorzej a dziś płakała już od rana, ze nie chce ale żadnych przyczyn nie podała.Jak myslisz dlaczego?Czy mam się martwić, ze tam coś jest nie tak?