reklama

Czerwiec 2013

reklama
Bona przeszło jak ręką odjął - Feliks spał od 21 do 5:30 - dodam, że nigdy mu się tyle nie zdarzyło.
KCIUKI TRZYMAM :yes:

Gosiak faktycznie racja :-D ja już się nie mieszczę i wszystko na allegro idzie :sorry2:

Kingusia dzień "ciszy" dobrze Dziadowi zrobi! :angry:

Wisieńka czemu zadzwonić nie możesz?? Dzielna jesteś i na pewno dasz sobie super radę!

Ja właśnie kawę wypiłam. Feliks kima w łóżeczku. Olivier w szkole. Ja dzisiaj do gin...

jestem
wypytuję na fb o pogodę w Warszawie, bo Mikołaj tam na wycieczkę pojechał rano

Dmuchawcu: wracając jeszcze do aukcji, chyba poczekam aż tamta licytacja się skończy i kupię tę zieloną chustę za 100. Podejrzewam, że może do tej ceny dojść. A aukcja trwa 9 dni jeszcze...

Ostatnia edycja:
Ja też już mam kawę obok, a Zosię na kolanach, zjadła i usypiamy się :tak: Dziewczyny dziękujemy za kciuki i słowa otuchy. Jesteście wspaniałe! Mimo ze nie znamy się osobiście na bb u nas jest mnóstwo życzliwości i nigdy nie brakuje ciepłych słów! Nie zapeszając, u Zosi po mm drastyczna zmiana - na lepsze!:-) Robi normalną kupę, bez krzyku i płaczu, pięknie je, dobrze śpi! Jutro mamy wizytę u pediatry. Ja ściągam pokarm i wylewam - serce boli, że nie mogę jej przystawić do piersi, ale jak widzę jak uśmiecha się po odbiciu i zrobieniu kupy, to mam łzy w oczach, łzy radości, że nareszcie jej nie boli.

U nas też się chmurzy...

Też jestem. Nie wiem ile jeszcze Feliks mi pozwoli. Dewociarze mi się rozgadali pod oknem.... Normalnie geriatria party :szok:

Pakuje paczki i szukam dywanów na allegro ;-)

Kawa mi się skończyła

reklama
mikotko naprawdę najwaniejsze żeby dziecko było najedzone i zadowolone:tak:
anilek w swojej mądrości może mi podpowiesz? Milusia rok chodzi do przedszkola, w tamtym nie płakała i szła zadowolona.Do tego poszła z uśmiechem ale z dnia na dzien było coraz gorzej a dziś płakała już od rana, ze nie chce ale żadnych przyczyn nie podała.Jak myslisz dlaczego?Czy mam się martwić, ze tam coś jest nie tak?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry