reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Kobietki kochane bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia , aż się wzruszyłam :zawstydzona/y:

No i stawiam kawkę i ciacho i szampana
:-D:-D:-D
bb.jpgZobacz załącznik 583613

A teraz zmykam , bo mam mnóstwo roboty . Sciskam.

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Mikotko - jak zetne na pewno sie pokaze, tylko musze sie zdecydowac no i miec czas:-D I Najlepszego dla ZOsienki bo widze, ze dzis TRZY miesiace konczy :-D

Smile - to po kiego narzeka, skoro taka zajeta jest ! Ja za to uslyszalam kolejna rade wczoraj, ze kiedys na katar to rozgniatali drobniutko czosnek i tym smarowali pod noskiem dziecka .... haha tak trzymaj dalej....! i udanej imprezki

Co do frytek...zrobilam ostatnio domowe (kuilismy takie urzadzonko reczne do krojenia ziemniakow - mialam takie cos za dziecka w domu) no i wrzucialm je do frytkownicy i wyszly strsznie miekkie...jak robicie swoje w piekarniku ?? czy jakis specjalny sposob???

Ale za mna ciacho chodzi jakies!!!! cos ze slikami tylko czy ja tu dostane wegierki :szok: ale to zrobie jak bedzie tesc no i w czwartek przjezdza moja siostra :D wiec zorbie na wtedy ciacho:-D

OOOO no i musze sie pochwalic...moje dziecie pierwszy raz smialo sie w glos :D

Ja już przy kawce i ostatnim miniserniczku.... wyszły pyszne:D

Gosiaku ja gotowe fryty zawsze kupuję:) co do fryzurki to koniecznie wrzuć foto jak się zdecydujesz:) Tymek teraz będzie śmiał się pewnie cały czas! :)

Mikoto super, że wszystko dobrze! co do nocek, to myślę, że u nas to chwilowe chociaż... kto wie:)

Idę poczytać Młodemu... jesteśmy na etapie książeczek kontrastowych, baaardzo go interesują:))))
_DSC6444.jpg

Załączniki

• _DSC6444.jpg
    _DSC6444.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 38
Dziewczyny na pewno wrzuce fotke jak bede PO ...zaswsze mam stracha. Musze zadzwonic do kolezanki i sie umowic, ale to pewnie za jakies 2 tyg :-D

Smile - -szukalam czego takiego wlasnie...a nie wiedzialam jak nazwac...:cool2:

Antonio zasnął.
Ja pranie robię po Milusinych harcach i Tosia ulewniu.
Smile świetne te książeczki, też zamówiłam ale jeszcze nie przyszły.Po Mili nam sie zgubiły albo dalismy komuś
marys pokaż fryzurkę
gosiak koleżanka z Uk mówiła, ze kupuje ale są bez smaku
mikotko super silna Zosieńka. No i oczywiście miłych wiczeń życzę. Mała Chodakowska ci rośnie
Robalu fajny kocyczek. My jak na razie rozglądamy się za fotelikiem bo ten góra jeszcze 2 miesiace.jest do 9kg tylko. Ja mam taki śpiworek do fotelika ale kocyk lepsza sprawa, tylko owiniesz i już. Swoją droga coraz lepsze cuda robią.

Gosiaku, takie poje postanowienie, że siedząc w domu przygotowuję się rano tak jakbym miała zaraz gdzieśwyjść- to mnie dowartościuwuje i nie czuję się psychicznie kurą domową :)
Cieszę, się, że Tymuś zaśmiał się mamusi :)
Kocyk tak milusi, nie jest przesadnie gruby taki jak z akrylu ale też nie jest polarowy. Brakowało mi czegoś dobrego do okrycia w foteliku.

Mikotko cieszę się, że Zoska same dobre pochwały dostała

MatakEwa zaraz idę po drugą urodzinową kawusie :) Miałabym ochotę dać Ci bukiet kwiatów ! Tak wirtualnie i telepatycznie przesyłam

Ale kusicie tymi frytakmi, a ja nie wiem co na obiad zrobić. muszę coś kupić bo nawet ziemniaków nie mam

ok. koniec przerwy. Chłopcy jako tako spakowani. Hubert ładnie śpi ( jak zwykle :) ) i jakoś ogarniam wszystko. Teraz odzywa się z maty że jest głodny :)

A mnie wciąż boli głowa a tyle dziś na niej mam. Lecę jeszcze po kawę do karmienia sobie wypiję.

Kochane jak Wy funkcjonujecie po tych nieprzespanych nocach ? Wciąż podziwiam. Ja spałam bez przerwy od 1 do 7 i jestem pół przytomna..

Chciałam jescze dopisać..
Dięki za miłe słowa o autku, to tak limuzynka ( rządowa :D ), meżo się w takich lubuje, ja wolę kombi. A wiecie, że jeszcze nie jechałam tym nowym autem ...:):)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

Kawkę wypiłam podczytując Was, ale dopiero jak Miko zaśnie, mogę sobie spokojnie poodpisywać. [nie będę już „komentować” w jakim tempie Was nadrobiam – dzięki synek]

Smile – to on obchodził kolejne czy wcześniejsze urodziny? To, że ma urodziny nie jest powodem żeby się zachowywać. Może zamiast dorastać to on „odrasta”? Tulę mocno.

Robaczku – gratuluję autka. Wow – ja najdłuższą trasę jaką zaliczyłam za kółkiem to 40 km (na kursie wracając z Olsztyna). Na więcej Mi Aro nie pozwala – boi się ze mną jeździć, he he
Udanego lego-wania. A kocyk rewelka.

Natis – też się staram zmobilizować do ćwiczenia, ale cienko mi idzie. Brak mi systematyczności. Trochę pomaga mi Mikołaj – fajnie się z nim ćwiczy.

Kingusia – to mały Śpioszek z Laury.

Matka EwaWszystkiego najlepsieszego !!! :-)

Anula – spokojnego tego obiadu życzę.

Misianka – moje okna już czekają od nie wiem, kiedy na mycie. Ale póki pada nie zamierzam się za nie brać.

Wisienka – sprzedaj przepis na taką zupę (mam zamrożoną cukinię i nie wiem co z nią zrobić, a nie za bardzo lubię leczo)

Gosiak – śliczna sowa. My mamy karuzelę, którą mogę zaczepić do fotelika samochodowego. Ma też dodatkowy zaczep, że każdą zawieszkę z maty mogę przyczepić. Mikołaj nie ma wybranej, więc mu zmieniam co jakiś czas.
Mikołaj jakoś nie chce się śmiać w głos L Owszem podśmiewa się, buzię rozdziawia, ale jak już mam nadzieję, ze wyda z siebie dźwięk, to nastaje cisza. Śmieje się bezdźwięcznie.

No nareszcie – po 4 godzinach udało mi się dokończyć post. Uff…

reklama
Do góry