Dzisiaj jestem padnięta, miałam problem aby zjeść śniadanie, mały marudny, sama nie wiem czy na zęby czy co... ostatnio nawet nie wypija tyle mleka co zwykle, czasami tylko po pół... od jutra będę zapisywać ile zjada bo nie wiem czy mam się martwić.
Dziewczyny fajne fotki z Waszego spotkania, zazdroszczę
teri114 mój mały też się ostatnio budzi ok. 1.00 i 4.00 ale na szczęście tylko na mleko i śpi daje, nawet oczy ma zamknięte, tylko butla zmiana pampersa i lulu
My tu dopiero zaczęliśmy od marchewki, a Daria już zajada się mięskiem i rybkami, no ale to miesiąc różnicy między nimi.
anilek77 ale szalejesz z tym szydełkiem, a ja chyba w tym roku nie zacznę, bo zwyczajnie nie mam na to czasu a tak chciałam na święta porobić prezenty
mikoto ale z Ciebie pracuś, zresztą jak zwykle na pewno się z wszystkim wyrobisz i Zośka będzie współpracować. Ja podaje na noc kleik, na 150ml jedną miarkę i niestety przerwy między karmieniami są takie same, oby Zośka dłużej spała.
emka01 ja też jak czytam to się zastanawiam czy tylko moje dziecko potrzebuje mojej uwagi od rana do wieczora, czy jestem taka niezorganizowana. Czasami mam problem, żeby zjeść śniadanie, ostatnio nawet nie chce spać o stałych porach dniach jak dotychczas, chyba jakiś bunt.