• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2013

reklama
ZCzytalam Was do poduszki dziewczynki ale nie dam rady juz nic napisać... Zasypiam.. Ciężkie nocki ostatnio a teraz jeszcze Zuzia temperatury dostała.. Mam nadzieje ze to nic poważnego. Sciskam Was wszystkie- dobrej przespanej (względnie) nocy!

ps na FB nie byłam, tylko tu :D coby nie było...

Palin - -kciukasy nza echo , na pewno to tylko formalnosc no i udanej zabawy :)

Justa, Madzia - -potwierdzam faryszki z dlugim rekawkie sa super. Nie dosc , ze chronia ubrano , to na dodatek sa troche za duze i mimo podwinietych rekawkow u nas ograniczaja jak na razie troche ruchy wiec nie brudzi sie tak :-D

Justa - jeszcze raz gratulacje, ja wlasnie dziergam czape do zdjeci Tymka !!! wiec niech docenia i dadza wygrac :D

Anusia - -oby nocka byla lepsza. U nas po 1,5 tygodnia tfu tfu wracaja do normy ! Zdrowka dla Zuzi :*

Witam z rana
U nas nocki fajne, 1 karmienie albo jak wczoraj jadl o 0.30 to do rana, ogladalam pearl harbor i po filmie dalam mu mleko. Wstajemy, jemy i rośniemy, bartek rośnie a ja tyje :(
Nie umiem sie odchudzać.
Z przygotowań do świąt to ryby mam kupione i zamrożone? Dziś będziemy pierogi lepić. Totalnie nic mi sie nie chce :(

Witajcie
Wlatuję szybko przy kawce bo musze się pochwalić
Podchodzę wczoraj wieczorem do łóżeczka Antosia a on siedzi!!!Na dodatek oboje pieknie soali i wstali o 9.10.Antoś miał 2 pobudki na jedzenie w tym 1 kupę ale od razu zasypiał.Jejku jaka jestem wyspana!!!!!!!
anusiak zdróweczka dla Zosi!
asiulka taki teraz okres , ze duzo nas przytyje bo hormony się zmieniają, ja z Milą włąśnie przytyłam w tym czasi 4 kg , z Tosiem już 2 ale potem leci.Co do przygotowan do świąt to u mnie kuchnia wylizana za sprawą męża.Pomył wszystkie szafki, kafle itp.Lodówkę i zmywarkę w przyszłym tygodniu umyję.Okno tez umył. Dziś robię listę zakupów i w poniedziałek jedziemy na markety.Choroba Mili mnie wstrzymała.Mi sie chce bo uwielbiam święta ale jak Mila w domu to nie mam kiedy bo jak Tosiu śpi to z nią się bawię i nic nie robię.
Miłego dnia , u nas bardzo mroźnie i mgliście, może jak wczoraj wyjdzie słoneczko:-)

Witam się z kawką!

Póki Zosia śpi, szybciutko... Nocka dobra, 2 karmienia. Ale Zosia spała niespokojnie, popłakiwała. Dzisiaj pięknie zjadła mleko. Ja zdążyłam umyc głowę, sprzątnąć sypialnię i kuchnię, podlać cyprysy i zjeść śniadanie. Potem biorę się za resztę.

U nas pochmurnie, coś ciapie z nieba.

Gosiaczku udanych łowów! Czekamy na zdjęcia choinki!

Palin mocno trzymam kciuki za Mikołajka!

Wisieńka nawet nie wiesz z jakim uśmiechem na twarzy przeczytałam Twój wpis! Ja nawet jeszcze listy zakupów nie zrobiłam, a czas najwyższy

asiulka
ryby to już coś! I pierogi, mniammm

anusiakanusia z
drówka dla Zuzi!

Wisieńka dobrze pisze na fb - piszcie na bb, co u Was. Tak dawno nie było wpisów od:
Morena
Natis
Bony
Sara
Smile
Nika
Martam&m
Wenusjanka
Animlardis
anilek
anula
Dmuchawiec
Robaczek
Paulunia
DzikaBez
Isis
MamaTrójki
Julixx
Kari
Paulus
Kingusia
MamaWikusi
Katka
Korba
Mama2013
Ona to ma
Marcysiowa
Marcelinoowa

Jeżeli o kimś zapomniałam to pisać dla przypomnienia :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Hihi, dzięki Bogu nie ma mnie na czarnej liście Mikoto! :D

No niestety koszmar :( spałam może od 3 do 5.30... Ale druga jedynka się przebija więc jest powód :) Dam radę, Gosiak, cieszę się, że u Was choć lepiej :)

Wisienka, brawo dla Antosia!

Asia, i ja nie umiem się odchodzać :D a tak jak pisze Wisienka teraz może być różnie.. Przynajmniej mi włosy przestały lecieć. :)

Miłej sobótki dziewczyny!

Ja niestety jestem na czarnej liście.
I słusznie...:sorry:

U nas przedświąteczny szał. Zrobiłysmy fajny kalendarz adwentowy z pudełek po zapałkach:tak: Wieniec adwentowy, a wczoraj skonczyliśmy robic kartki świąteczne. Wyszło ponad 90szt. A potrzebne nam 78. Resztę mam zbędną, może ktoś chce odkupić?:-)

W przyszłym tygodniu zabierzemy sie za pierniczki. A w międzyczasie ja robię gwiazdkowe upomniki na szydełku. Nie wiem jak sie ze wszystkim wyrobię, ale mam nadzieje zdążyć :tak:.

Helenka zdrowa i grzeczna, ząb przestał wyłazic:shocked2: Siedzi juz prawie samodzielnie (i dlatego jest grzeczna):tak:.

Właśnie mi zasn eła. Zaraz cykne foty kartek i wrzucę przepis na pierniczki.:tak:

Wisienka - -ogromne buziaki dla Antosia :laugh2: a jeszcze wczoraj pisalas, ze martwic sie nie bedziesz, ze nie siedzic a tu taka niespodzianka !!! Ale nas zaskakuja dzieciaczki :D

Mikotko - -widze czarna lista sie wydluza :-D ooo jak tylko ubierzemy naszego iglaczka na pewno zrobie zdjecia :tak: chcialabym tez jakies ozdoby kupic (moze drewniane lub slomkowe) zobaczymy co bedzie

Anusia - ja to az boje sie pisac, ze lepiej i choc nie ma rewelacji to nie narzekam. Tak maja nasze maluchy i coz poradzic, nie ja jedyna nie sypiam. I choc czasem mnie to wyprowadza z rownowagi to gdy wstajemy rano a Tymson zaczyna sie smiac to o wszystkim zapominam :-)

U nas nocka hmmm...drugi wieczor z rzedu Tymek obudzil sie po 23 i przez godzine spac nie chcial, potem dostal jesc i zasnal - -oczywsice kiziajac mamusi raczke (Kocham TO !!!). spal do 5 i znowu czas na zabawe :-p . ALe tatus sie zajal malym wiec ja skorzystalm i pospala, a potem jak juz sie obudzil o 8 to maz odespal goidznke (choc ja w tygodniunie mam jak odsypiac, ale niech mu bedzie ).
Mielismy obnizac lozeczko, ale jak mam go tulic, to na dole nie dosiegne...chyba ze poloze sie obok :D

Pranie juz wyprane i powieszone, Tymek drzemie, w radiu " Last Christmas "...a ja siedze :-D Maly wstanie to jedziemy ! :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry