Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziś przeczytałam o sposobie Palin i włozyłam na chwile smoka do zamrazalki i chyba pomogło pierwsze sie dziwiła ze to takie zimne a potem w końcu zasneła po 2 godzinach usypiania :-( w nocy ok już bradzo rzadko budzi sie na mleczko w nocy zwykle tak ok.4 / 5 rano ale zje i kima jeszcze do 8 potem jeszcze sie pół godziny bawi a ja dosypiam :-)
W dodatku wczoraj został wykąpany o 1,5 godziny później niż zwykle, a i tak pobudka o tej samej porze. Mam dość 

Dopiero przed 10.00 zrobił sobie drzemkę i jeszcze śpi.

poza tym noc niespokojna - nie wiem, co mu się śni, ale chyba cycki, bo rano się do mnie dobierał
tzn Tymcio nie mąż
trzymam kciuki za Octavię!! a taki fitness dobra sprawa 
a potem w aucie zasnął, więc zahaczyłam o szmateks i nawet dla Natis mam łupy 

(i mój też
)
telefon dają oni a pracuje się z domu "w wolnej chwili". miałam zacząć w poniedziałek, ale to za szybko dla mnie, więc w poniedz mam szkolenie a start w kolejny 
dziś mieliśmy biegać, ale chyba przesuniemy na jutro, bo jedziemy do Natis i jeszcze leje :-( a waga stoi w miejscu :-( chociaż staram się nie jeść kolacji.. może ten cin cin taki kaloryczny 

My po Octavię jedziemy jednak jutro.
Ta popołudniowa trwa zaledwie pół godziny...