Palindromea kurujcie się, a co do podawania antybiotyku, to moj starszak jak byl malutki to zjadal leki sposobem na chrupke kukurydziana, maczalam chrupke i jadl inaczej nie bylo opcji.
mikoto ja tez szukam sanek, mi sie takie podobaja:
POLSKIE SANKI DWUOSOBOWE DUO AMORTYZATOR OCIEPLACZ (3890486709) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
sa_raa biedny Feliks

kurujcie się Kochani.
Teri znajac Darie to jej tydzien wstarczy i zakuma o co chodzi z tym pchaczem
Bona juz sie na jedna drzemke przestawia? Szybko cos....
emka01 dla Was tez zdrowka
Smile4u to ladnie sobie pospacerowaliscie, my wcale dzis nie wychodzilismy, mroz ponizej -10 mnie odstrasza, poza tym wszystcy jestesmy przeziebieni
madzia128 widze ze i Ty sie mrozu nie boisz

A co tak dziada tresujesz?
Robaczku ja to jestem pod wrazeniem Twojego Hubisia

zuch chlopak!
Kingusia jak pisza dziewczyny, najwazniejsze ze Laura ma prawidlowe napiecie miesniowe, a reszta przyjdzie z czasem. Doskonale jednak Cie rozumiem, bo moja panna nalezy do tych mniej ruchawych...na razie opanowala do perfekcji obracanie we te i spowrotem, nie siedzi jeszcze, nie pelza ani nie raczkuje, podskakuje na nozkach gdy sie ja chwyci pod paszki i ogolnie bardzo sie garnie na nogi...i do noszenia :/
Justa sliczne saneczki, to sa takie z pianką?
A teraz co u nas:
Dziadka - mojego tate, mam caly ten tydzien w domu, dzis przylecial. Wnuczek zachwycony, Maja usmiecha sie do niego ale z dystanu

a ja mam nadzieje ze wytrzymam z nim ten tydzien.... no coż jest dosyc specyficzny

np. oznajmił mi dziś ze zamierza sie ożenić po raz trzeci juz

(bede miała nową macochę)Teraz juz spi bo wykonczony po dlugim locie.
Poza tym wszyscy jestesmy chorzy, smarki do pasa, kaszel i bol gardla

(łącznie z dziadkiem). Najlepiej trzyma sie starszak.
Majka sie ustabilizowala ze spaniem. Zasypia kolo 21:00 a w dzien ma 3 drzemki, w tym jedna 1,5 h dwie pozostale po pol godzinki.
Marze o czasie tylko dla mnie, zeby odpoczac, bo noszenie mlodej mnie wykancza, wazy juz 9,5 kg, rece mi odpadaja

, niech ona wreszcie wezmie szanowną pupcie i ruszy w teren, to jej nie bede musiala nosić
Pozdrawiam wieczorowo!