Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-) więc jupi ludzie zauważają zmianę tylko czemu ja tego nie widzę 

ale na obiad zupa warzywna i naleśniki ;-) mój m nie jest wybredny zje wszystko co ugotuje 

i bardzo jestem zaskoczona że duzo lepiej wszystko smakuje ja robie tak że zawsze zupe Daria je z nami tylko jej jak juz prawie gotowa odlewam osobno a nam dopiero troszke przyprawiam drugie danie je albo ze słoiczka jeśli robie cos co nie bardzo dla niej odpowiada albo nasze tylko np jak robie mielone to jej osobno robie dwa małe kotleciki bez soli i nam smaże a jej gotuje w wodzie takie pulpeciki do tego ma ziemniaczki i pure z marchewki jeśli robie nam fileta z kurczaka to to samo jej gotuje a nam kotlety i tak ze wszystkim łącze troszke to gotowanie razem bo tak gotowac każdemu osobno to trzeba tylko w kuchni stac i nic nie robić a Wy jak sobie z tym radzicie ?? jak Wasze dzieci jedza 2 dania czy jedno bo tak jak pisałam Daria o 12 je zupę która juz zdązę ugotwać do tego czasu a puzniej o 14,30 jak Dawidek wraca ze szkoły jemy drugie słoiczki je tak ok 3 razy w tygodniu głównie po to zeby miała tez inne mięsko np jagnięcinke królika czy rybe i takie gotowanie pod dziecko wyszło nam wszyscy na zdrowie bo teraz wszyscy jemy duzo duzo zdrowiej ;-)

bo jak do tej pory zawsze wracam z rzeczami dla dzieci choć naprawdę już mają duzo ciuchów to ja i tak zawsze im coś kupię a sama nie mam co na siebie załozyć 

jejku, to cos strasznego... 
ale moze z drugiej strony samo przejdzie? nigdy wczesniej tak nie bylo? moze zmien firme jedzeniowa? dzieki za link ;-)
. Dziś przerwa w ćwiczeniach - bolą mnie ramiona bardzo . Ale dwa razy już mam zaliczone
. 
.
Ale dałam radę!
Czekam na relacje!
jest naprawdę smaczna 

Ja dzisiaj skończyłam swoją porcję z poniedziałku. Jutro chyba zrobię ryż z warzywami, bez mięsa, na dwa dni, tak, by w piątek nie gotować. Przerwa w takim wypadku jak najbardziej wskazana 

może się czepiam.. a może mamy inną definicję długiego spaceru
dziś mi powiedziała, że Tymcio absorbujący jest i nawet posprzątać nie może - no sorry, ja jak jestem w pracy, to też nikt mi w domu nie sprząta.
jak przyrządzacie rybki?
przepraszam