Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak sama zrobiła te 7 kroczków i dzis tez tylko z jednej strony musi byc Dawidek a ja z drugiej wtedy wie że ja złapiemy i ma zabawe z tego bo jak jest juz blisko to sie na nas rzuca 
Masz rację w sumie za tydzień już 10 miesięcy nam stuknie
a zaraz przecież roczki a takie roczne dziecko to juz rozumie chyba wszystko śliczne ubranka a teść dżentelmen 
ona tę książeczkę kotkiem chyba zna już na pamięć bo pokazuje jej ją codziennie jak tylko skończyła 5 miesięcy to już kupa czasu a uwielbia ją niesamowicie ;-)
ale coś jakieś smuteczki z Twojego posta widać wiem jak sie człowiek martwi to nie ma na nic siły ani ochoty faktycznie duzo tych kupek u Was ale u nas też od jakiegos czasu jest nawet 6 kup co była juz tylko jedna na dzien
i nie wiem czy to zeby czy cos innego ależ masz kochane dziecko że nie kazało Ci dziś gotować i już biżuterie daje no no super synowa bedzie zachwycona 

super, ze zaczyna sama chodzi a ksiazeczka mnie rozczulila. U nas na razie na topie kosi-kosi i zaczynamy pokazywac malemu wlasnie papa. Na razie sie z nas smieje

podobno, bo to nie ja ja widzialam, a moj chlopak, ale i tak sie cieszymy, a wczesniej nawet sie ruszac zbytnio nie lubila 

On do książek nie ma zapału (chyba, że trochę pogryźć), nie robi papa (choć na nie reaguje), nie chce gadać (choć co nie co potrafi, ale tylko w swoim jednoosobowym gronie, albo jak się zapomni). Co prawda już sam staje i utrzymuje troszkę równowagę, a trzymany za ręce przejdzie się kawałek. Musze nad synem trochę popracować, bo jeszcze mu Dania ucieknie.;-)

jakie buciki kupiłaś ?? ja tez już kupiłam pierwsze butki i zdecydowałam sie na adidaski pumy
są leciutkie i zgrabne
Seweryn jest niezły agent 

pisz co u ciebie jak sprawy z opiekunką ?

oczywiście relacja dla taty : mama mówiła że ja nie dam rady i co ubiegła kawałek i już nie może 

chyba najpierw złapie kondycje dopiero bedę z synkiem biegac