Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trzymam kciuki za wizyte u lekarza i czekam na wieści.
przed Wami.super czas, bo czas zmian.na lepsze! Będzie ciężko, ale.kto.da rade, jak.nie Wy? Co do Boba moje zdanie znasz, jestem.od zawsze na Tak! Mam przed oczami Twoje ślubne zdjęcie, to fryzura idealna dla Ciebie! Badań nie lekceważ! I pisz częściej! Koniecznie
od czasu do czasu zaglądam na fb, ale tu mi łatwiej. Na czacie zdążę napisać Hej ja z doskoku i.jeszcze ze dwa.zdania i.musze.uciekać, czasami nawet się nie pożegnam, bo akurat musze biec za Zosia, odcedzić makaron czy ktoś Przyjdzie, zadzwoni. A Rozmowa ucieka :-/ a tu cofne się o kilka postów i wiem co u Was
także Kochana, nawołuj, ale napisz co u Was, jak Adaś? Co teraz szydelkujesz?
Ale Gosia caly czas placze, nie wiem, co jej jest, bo wyglada na zdrowa, ale ryczy niesamowicie 

b.ladne buciki

. Pięknie Hubinio do Ciebie przemówił !!! U nas ze szkołami ok
a Seweryn da rade - co tam jedna zła ocena ;-)
.

Oj jak mi się nie chce ale idę 

), potem znów on, a w pt dyżur ma babcia. Optymistyczny scenariusz jest taki, że w poniedz Tymcio tupta do żłobka 

w pracy powiedzieli mi, żebym jej nie płaciła, ale to sąsiadka i nie chcę sobie wrogów robić 

gratulacje dla Hubiego pierwszego słowa :*
jak wizyta u DR? z niecierpliwością czekam na jutrzejsze szaleństwo na placu zabaw
jak Piękny poradził sobie w sobotę? 

Zosia w pierwszą stronę dość ładnie zniosła podróż ale droga powrotna do domku , nie ciekawa --darła się od Ostródy do Gdańska 
Był z Julką u lekarza , bo moje dziecko już miesiąc kaszle . Nadal osłuchowo czysto, dostała jakiś syropek i jak w ciągu 2 tyg nie przejdzie , to lekarka podejrzewa że to może być alergicze. Zobaczymy czy pomoże syropek jak nie to muszę jej porobić badania.
Piękne słowa
Dziecko w wózku zakryte folią w taką pogodę --koszmar 
Ta babeczka na ostatnim zdjęciu nawet podobna do Ciebie . Tnij kochana !!!! Ja też uwielbiam zmiany, teraz zapuszczam , ale już mam ochotę iść na całość i zrobić jakieś cięcie , powstrzymują mnie prośby S, chce żebym raz troszkę zapuściła , ale nie wiem czy wytrzymam ;-)

Trzymam kciuki aby jutro było lepiej
Mam tyle pracy w ogrodzie , tulipanki pięknie wychodzą z ziemi , aż buzia mi się uśmiecha