teri114
Fanka BB :)
witam słonecznie :-)
Dziękuję kochane jesteście cudowne więc postanowione włosy idą pod nożyczki
tylko pewnie nie wcześniej jak za 2 tygodnie bo m musi wolny dzień w pracy mieć no i muszę się rozeznać w temacie fryzjerek więc bedzie ala Paris Hilton 
mikoto ja filigranowa
oj chciałabym
jak Zosia nie płacze już tak wyszła juz ta 2 ?
korba ta babeczka to Paris
ale zazdroszczę tego ogródka i tego pielenia ja lubie to robić i w bloku mi tego brakuje :-( oj cięzko wytrzymać żeby coś nie zrobić na głowie zwłaszcza na wiosnę 
Robaczek hmmmój Dawid tez musiałby prześc taki kurs bo jego kolega uderzy a on nie odda bo nie wolno się bić tłumacze mu że to w obronie ale to i tak nic nie daje bo u niego w szkole jest tak że dostają jakieś punkty z zachowania i za bójko dużo odejmuja i sie boi że pani jemu tez odejmie te punkty więc moja sierota czasem obrywa

wczoraj była u gina taka kontrolna i po recepte na anty byłam umówiona na 18 a weszłam uwaga o 21 w domu byłam o 21.20 Daria juz spała

Dziękuję kochane jesteście cudowne więc postanowione włosy idą pod nożyczki

mikoto ja filigranowa

korba ta babeczka to Paris

Robaczek hmmmój Dawid tez musiałby prześc taki kurs bo jego kolega uderzy a on nie odda bo nie wolno się bić tłumacze mu że to w obronie ale to i tak nic nie daje bo u niego w szkole jest tak że dostają jakieś punkty z zachowania i za bójko dużo odejmuja i sie boi że pani jemu tez odejmie te punkty więc moja sierota czasem obrywa

wczoraj była u gina taka kontrolna i po recepte na anty byłam umówiona na 18 a weszłam uwaga o 21 w domu byłam o 21.20 Daria juz spała