reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

hej
Jestem jak zawsze wieki do tylu i nie nadrobie was ale ile moge to przeczytam☺
W sobote jedziemy do Birmingham na weekend. 3 godziny jazdy d nas. Tam urodzila sie Blanka, tam byla moje pierwsza konkretniejsza praca i pierwszy samodzielnie wynajety dom. Wczesniej zawsze dzelilismy z kims. Blanka ma 2 czerwca szoste urodziny i chce jej to wszystko pokazac☺
Za tydzien przyleci do mnie mama na 3 miesiace, wiec bede miala wecej czasu. Mam zamiar skupic sie na swoim ciele

reklama
Robaczku tak lecimy na wakacje do Tunezji chyba.

Kingusia w Lidlu jak sie nie mylę jest teraz rowerek za troche ponad 100zl ale ja bym zrobiła tak jak Ewa pisze. Teraz klocki bo rower juz był.

Natis Feliks tez kocha zmywarkę.

Mikotku Ty wiesz, ze ja Zosie uwielbiam. Tyle radości w niej jest <3

My dzisiaj bedziemy w biegu. Paszport, banki itd. Tyle dobrego, ze K. Wraca zaraz. Dzisiaj miał egzamin z wfu i cztery piątki dostał :). Dom lśni Feliks jeszcze dosypia.

MatkaEwa nasza piaskownica czeka na złożenie i dostawę piachu ;-) poproszę zdjęcia Jasia w piaskownicy :-)

Gosiak to zrozumiałe :-D

Paulus świetnie to wymyśliliscie!

Sara Ty wiesz jak ja Ci zazdroszczę tej Tunezji :-) jak zwykle jesteś zabiegana :-o jeszcze raz gratuluję K. I rzecz jasna dumnej Żonie ;-)

Wróciliśmy,

Padłam na kanapie. Felini śpi. Herbata sie robi. Tylko jeden bank nie załatwiony. Mbank to głupi bank ;)

W miedzy czasie na naszej wiosce przeszła mega burza i całe szczęście, ze rodzice blok dalej mieszkają bo bym miała prawie suche rzeczy mokre od nowa.

Na kolacje bedą świeże truskawki z jogurtem naturalnym se se se se

Proszę-piaskownica :)

Załączniki

• 1400601850110.jpg
    1400601850110.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 61
Ja na BB albo z kawą labo czymś innym do jedzenia :D
Teraz jem obiad :)
Hubi śpi, Sewerek z koleżanką na dworze ( tez dopiero je obiad )

Cudowna dziś pogoda !!!!! Spacerkiem do biura się wybraliśmy, ubrani totalnie po letniemu :) Hubi buźkę sobie opalił :)

Mikotko dla Zosieńki słodkie buziaczki przesyłamy na ten ostatni miesiąc niemowlęcy :*

Palin i jak udało się porejestrować ? Miki włączył "przyspieszacza" ?

Gosiaku, faceci tak mają :( Mój też czasem mnie nie słucha a potem twierdzi " Ty nic nie mówiłaś" . Czasem by mnie słuchał to pisze mu na gg lub dzwonię ( z drugiego pokoju ) :D

Paulus udanego wyjazdu życzę !

Sara Ty też dziś sprzątałaś ? Mnie też napadło ( brud ) i tez liznęłam podłogi :) Fajne wczasy się szykują :) My do Chorwacji się wybieramy ale czy dojedziemy ..... Gratki dla K ! Smacznego na kolację :)

Zjadłam obiad i wcinam ostatni kawałek tortu z urodzin chrześniaczki - kasetowy :) Kalorie, które zgubiłam pchają chyba z 6 km po górach i dolinach 25 kg ( wózek + Hubi ) wróciły :(

Robaczku, no niestety ne dało się załatwić, mam się zgłosić za tydzień. Ale nie zabralam ze sobą swego Szczęścia, o juz był taki marudny, że nic bym nie zrobiła. Po za tym ganialam miedzy przychodnia i szpitalem, a to ne miejsce dla zdrowego dziecka. U nas od 3 tygodni panuje rotawirus i oddziały są zawalone.

Saraa, gratki dla K. Aro tez miał mieć tydzień temu WF, ale miał służbę i będzie zaliczał dopiero w czerwcu. U nas truskawki z jogurtem i makaronem był na obiad. Smaczne, ale Aro po zjedzeniu pytał grze danie główne :-\ No tak, obiad bez mięsa to nie obiad.

Anula jak wizyta? Co Ci lekarz powiedział?

Ledwie żeśmy wrócili ze spaceru, Miki padł. Prawie na śpiocha zesmy go kąpali. Juz śpi w najlepsze. Pogoda się zmienia i głową mi trzaska :-(

Aro ma jutro wolne (mówi, że chce się nami na cieszyć przed poligonem), wiec on dziś dyżuruje. Pewnie Miki przespi słodko całą noc, ale jakby co, ja mam wolne. Supcio ;-)

Hej kochane, wybaczcie ze dopiero teraz... po endokrynologu no coz... zalecil branie euthyroxu, badania powtorzyc po wakacjach i podejsc do niego cytuje incognito, bo terminy na przyszly rok :p powiedzial, ze zobaczymy jak zareaguje na te hormony, jak to nie zadziala, bedziemy szukac dalej, badac moja przemiane materii itp. A i powiedzial : alee przeciez przerazliwie chuda pani nie jest... nie bo po co. Toska zrobila mi po przedszkolu taka scene, ze yyy wstyd mi sie jutro tam pokazywac :-\ plula na mnie, darla sie, jezyk pokazywala... cala droge powrotna sie darla, po foteliku sie rzucala, az sie zatrzymywalam i mialam ochote ja rozszarpac i wyrzucic z tego auta. A to dlatego, ze po poltora godzinnej zabawie powiedzialam "idziemy". Najlepsze jest to ze wsrod ludzi ona jest grzeczna, a dla mnie jest wredna... juz nie mam cierpliwosci do niej... i nie oceniajcie mnie zle ale hmm obie gramy sobie na nerwach i mamy jakis problem ze.soba... albo to ze mna cos nie tak :'(
Mikoto - wszystkiego naj dla slicznej Zosienki :-*
Sara - yyy ja nie w temacie O:-) o co chodzi z K?? skad te gratulacje??

Jutro basen Toski... w czwartek neurolog - obym nie zwariowala doszczetnie bo az plakac mi sie chce.jak o wszystkich sprawach sobie pomysle :'(

Dzień dobry,
Witam się po tak dobrej nocy że aż sama nie dowierzam :szok: Laura nie obudziła sie ani razu i dalej śpi! Na dodatek jak położyła się wieczorem tak dalej leży na prawym boczku.
Za to ja nie moge spać od 5, Nie przyzwyczajona jestem do takich luksusów :-p
Mąż też jeszcze śpi bo ma wolne.

Wczorajsze badania przebiegły tak jak zwykle :sorry2: 3 godziny czekania żeby 10 sekund wielki Pan doktor nas badał i powiedział że wszystko jest dobrze. Laura tupała po całym szpitalu, chodziła bujać "dzidzie" w fotelikach :-p i nie chciała usiąść nawet na sekunde :sorry2:

A w ogóle to wszyscy podziwiali nasze sandałeczki :-)

Kochane mam pytanie, ubieracie już maluchy na krótki rękaw jak teraz jest tak gorąco? Laura wczoraj chodziła w bodziaku na długi to pociła się jak mysz :dry:

Anula mam nadzieję że leczenie zadziała i nie będziesz musiała przechodzić kolejnych badań itp. Współczuje przejść z Tosią...
Może ona jest o Karolka zazdrosna i dlatego tak się zachowuje?
Palin Wy macie dziś rodzinny dzień i my też ;-) jak nocka? Dał Mikołaj pospać?
Madzia przecudne chłopaki! Zazdroszcze spotkanka :-)
Mikotku jak u Was noc? Jak Zosieńka?

Oho budzi sie... lece :*

reklama
Dzień doberek :)

Zapowiada się śliczny dzień :)
Głowa mnie coś pobolewa , nie wiem czemu. Piję szybko kawę może bedzie lepiej. Ciut sie nie wyspałam, pospałabym jeszcze z e 3 h :) ale i tak dobrze, bo Hubuś w 7 wstał a teraz jeszcze śpiewa w łóżeczku. Musze się spieszyć bo pewne zaraz śpiew zmini toancję :)

Palin a to mendy, mogły zapisać. Mam nadzieję że siena zaraziłaś rota.
Zosia Korby chyba przechodzi wirus bo od niedzieli wymiotuje i biegunki ma od wczoraj :(
Wyspana Palin ? Aro dyżurował ? Zapowiada sie Wam rodzinny dzień ? :)

Anulko ma nadzieję, że bedzie poprawa. Trzymam mocno &&&&&&&&&&& A wiesz, że te wszsytkie teraz otaczające Cie stresy nie wpływają dobrze ..... Oby cieżki okres szybko minął ! Aż mi sięnie chce wierzyć tak takie rzeczy piszesz o Tosi !!!!!!! Nawet nei iwem co poradzić.

Muszę kończyc, śpiew zminia zabarwienie :)

Do góry