reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Teri matko :( jestem myślami z maluszkiem i kciuki mocno zaciskam!!!!

Robaczku lubię takie spontany! Mam nadzieje, ze pogoda dopisuje. Chciałam powiedzieć, ze Feliks od jakiegos czasu papuguje po Hubim Bubim i tak tez dzisiaj piszczał sie od mebli i chodził przez pokój!

Kinga bardzo ładna sukienka a Laura w oknie taki okruszek!

Mikotku jakos lepiej sie czuje jak J. Jest z Wami. Spokojniej. Wiem, ze jesteście dopieszczone :) czekam na foto :D

Gosiu jak Tymek? Ja bym jednak mleko obstawiała. Wróć do 2 i obserwuj.

Maryś bedziesz jak Murzynek ;) super zdjęcia.

My weekend na dworze. Feliks coraz wiecej sam chodzi ależ mnie duma rozpiera. Kolejna 4 w drodze wiec palce w buzi, ślina i marudek ale radzimy sobie. Popadało u nas troche.

Anulka grrrr nie cierpię aft! Wiec bardzo współczuje Karolkowi.

reklama
Korba matko ależ Wam ten grad narobił szkód :szok: szczęście że dojechaliście bezpiecznie i że z domem nic się nie stało. Mam nadzieję że Zosia już pokonała wirusa i będzie tylko lepiej :tak:
Sara dopiero na tym zdjęciu widać jaka to chudzina z tej mojej Laury :-p
Super że Felini coraz więcej chodzi :tak: jeszcze trochę i będziesz go gonić :tak:

Kolejna samotna noc przede mna. Dzien taki sobie. Lol nie jadl nic oprocz cyca, super nam idzie odstawianie... nie ma co...
I u nas dzis ulewa byla, burza taka ze hoho
A moj syn postanowil sobie, ze nie pozwoli aby tylko on cierpial iiii z calym impetem przywalil mi dzis w zeby, zadzwonilo jak nie wiem, poszla krew, w efekcie mam spuchieta warge, duzego krwiaka, i mocne rozciecie od wewnatrz. Przemoc w rodznie :-) ojjj ostatnio duzo zlych przypadkow i wypadkow nas dotyka, pechu a kysz!!!!!

Korbus - alez mieliscie przygode, szkodatyko ze takieszkody. Wypadu na rybkizazdroszcze chocw zyciu nie lowilamto nasama myslo swiezej rybce slinka mi cieknie. Ja dziekuje czuje sie dobrze a brzuchol chyba rosnie ;)

Sara - mleko odstawilam wogole dzis malo mu dawalem. Sprobujemy ponownie za jakis czas. Brawo dla Feliksa. Tymek nawet za raczki prowadzony nie chce postawic paru krocxkow :/

Musze dzis pochwalic meza bo nie dosc ze pojechal specjalnie po bavarie 0%% dla zonki to wrocil z tabletem . Itym sposobem kiedy on bedzie ogladal mecz czy obranial zdjecia ja niebede odcieta od Was:p

UTymka od 12 spokoj nic sie nie dzieje trochewiecej pospal wdzien ale wstalo zupelnie inne dziecko skore do zabawym i psot :D

Witam się wieczorową porą!

Padam. Po 20 wrocilismy z grilla,potem kapanie, Zosia niedawno dopiero zasnela.

Korba ile szkod :-( mam.nadzieje, że dach Będzie można naprawić "domowym sposobem", jakoś załatać.

Robaczku grillujesz?

Kingusia bardzo ładna sukieneczka :-) a Lura tak tęsknie wygląda przy oknie :-(

Anula fajne sandalki. Ależ Cie Syn Urządził :-o

Marys kiedyś uwielbiałam leżeć na słońcu,teraz już bym nie wylezala :-/ gdzie wybieracie się nad jezioro?

Sara Dzisiaj kolejny Szalony Dzień ;-) ale udało się kupić sandalki.dla Zosi i super spodnie, z.takiego cienkiego i.lejacego się materiału,coś takiego.jak my mamy. Feliks poczuł wiatr w.zaglach! Jak brawo!!!

Gosiak ciesze się, że kupy ustały. Tablet? To.teraz iuz Będziesz z nami.w.stałym kontakcie ;-) super prezent!

Już 22 a przede mną prasowanie i sprzatanie kuchni, łazienki i salonu. Wczoraj polozylam się grubo po północy, a dzisiaj znów się na.to.zanosi :-/

Gosiaku niczym się nie martw - Hubi tez za rączki nie chciał chodzić, chwiljny był i niestabilny i to było jeszcze 1,5 tyg temu a teraz juz w głównej mierze przemieszcza się na nożkach :)

Sara
cieszę się, że Feliks taki przykład z tych dobrych rzeczy czerpie z Hubka :) Zasypia samodzilnie w lóżeczku ? Hubi tak, i jakby co to głosno o tym mówię by i to Feliks usłyszał :) Jak nocki całe zacznie przesypiać to też Feliksowi powiem :)

Anulko
łączę się z Tobą w samotnym wieczorze ... u mnie to codzienność :( Jescze tylko miesiąc i wraca na zawsze ! Ojojojojo Loli, nie bij mamy swojej kochanej ! :) Jak się czujesz ? głowa mniej boli ?

Korba
i pozostań tu !!!!!! Ależ grad Was załatwił. Najbardziej żal mi rododendronów :( Z tarasem i garażem coś pomyślimy :) Gratki dla Juli !

Zmykam spac, dobranoc :* :*

Edit:
Mikotko, nie za duża ulewa, wszystko mokre a i sąsiadka zostala wezwana do naprawy sali weselnej - dach w restauracji przeciekł i wszystko zalało...
Gril przełożony. Fajnie, że Wy pogrilowaliście :)

Ostatnia edycja:
witam

kochane dziękuję za kciuki ja cały czas powtarzam że teraz nawet takie maleństwa pól kilowe ratują więc musi być dobrze na razie jest w inkubatorku i pewnie długo tam zostanie wiecie u nas w rodzinie to pierwszy tak wczesny poród się przytrafił :-(

korba o jej ale Wam szkód narobiło i te kwiaty piękne zbite :-:)-:)-( u nas tylko się zanosiło na burzę ale tylko pokropiło i tyle
dobrze że Zosia już lepiej pisz częściej fajny weekend macie na rybach ja bym nie miała cierpliwości łowić ryb ;-)

mikoto jakie buciki kupilaś foto proszę lasockiego ? ja też wlasnie dopiero umylam podłogi i siadlam
cały dzień strsznie bolała mnie głowa taki cięzki parny dzień okna pootwierane a powietrza nie czuć duchota gorąco pot sie leje Daria chce siedzieć tylko na dworze wchodzimy do domu zrobi rundkę po pokojach i już od nowa stoi przy drzwiach i krzyczy : tam dobrze że jest jeszcze balkon to ją tam zabawie bo inaczej to w domu by nie wysiedziała a ja kiedy mam coś zrobić w domu ?? :dry:

jutro my grilujemy jedziemy do znajomych mają dwie córeczki 4 latka i 9 miesięcy to się Daria pobawi :tak:
ogólnie odnowiłam znajomość z moją dawną przyjaciółką która mieszka w bloku obok a z różnych przyczyn nie gadałymy ze sobą pół roku :baffled: zakopałysmy topór wojenny i codziennie chodzimy razem na spacerki ma córkę 3 letnią to Daria też ma towarzystwo i wiecie od razu mi lepiej brakowało mi tych naszych plot i róznych pomysłów np teraz mamy w planach jedzić na rolkach zeby mieć zgrabne pupy i nogi ;-)sama nigdy bym sie nie zebrała a ta we dwie to już inaczej

kingusia śliczna sukienka !!! kiedy macie wesele ? my mamy w lipcu tzn teraz nie wiem czy bedzie jeśli z Maciusiem będzie dobrze to pewnie bedzie ...

nie wiem juz co mialam pisać padam już ze zmęczenia :sorry2:

miłej niedzieli życze

Mikotko, wojtek lepiej, temp mial chyba od słońca, za duzo na raz, ale wczoraj zwracał jak kaszlał, boje sie ze angina a tu do niemiec mamy jechać
Gosiak, szczypte soli do picia jak ma rozwolnienie
Teriii kurka wodna &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mikotko gdzie ten twoj mąż pracuje ze tak rzadko wdomu?
Kinia kiecusia śliczna.... ahhh :)

reklama
Dzień dobry.

Mikotku
Laura chyba na tate wygląda przez to okno bo już go 2 dni nie widziała :-( jakie sandałki kupiłaś? Koniecznie foto wstaw :tak:
Teri wesele mamy 21 czerwca. Jeszcze muszę kupić Laurze jakieś bolerko i opaske ;-) jestem pewna że maleńki Maciuś będzie dzielnie walczył i da radę :tak:
Gosiak brawo dla męża! Wreszcie zadbał o żone :-p

My jedziemy dzisiaj na wieś bo nie zniosę kolejnego samotnego dnia :-( w ogóle to nie wiem gdzie Ci ludzie z mojego osiedla są? Jest tu ponad 40 bloków, masa małych dzieci a na spacerach widze 3-5 wózków. Nie chodzą na spacery? Jak tak można kisic się w domu :eek:

Do góry