reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

witam
dziś rano zapowiadało się jeszczcze zle bo była mżawka ale do południa zrobiło się parno i tak cały dzień grzeje a nagle zbierają sie chmury i nie wiadomo czy juz uciekać czy jeszcze :/ nie oddalaliśmy się zbyt daleko domu żeby w razie czego szybko uciec nie może sie ta pogoda zdecydować ..ale dziś już jesteśmy przygotowane na deszcz kalosze i płaszcz przeciwdeszczowy zakupione także juz w deszcz nie bedziemy siedzieć w domu :-p

jutro jadę na spotkanie z Boną i Misiem :-D Mikotku liczę na Ciebie i Zosię :sorry2:

Wisienka siostra mieszka na stałe w Niemczech ponad 1300 km .. nie widujemy sie zbyt często dlatego pożegnania zawsze mamy trudne może znów dopiero za rok uda nam sie spotkać :-(

Bona zobaczymy jak jutro pogoda pozwoli to spacerek po parku tez zaliczymy ;-)

reklama
Teri Bona miłego spotkania. Oj to musisz bardzo tesknic
Mikotku
Sister wyjechała na urlop.

Ja już w domu. Wypilam kawę Ale jeść mi się nie chce ze zmęczenia. Zupę wcisnąć postaram się z rozsądku. Tesciowa zabrała Tosia na dwór. Mila ogląda bajki to ja idę robić pranie i łazienkę sprzątać.

Teri widzimy się jutro :-D przewidujaca i mega zorganizowana, pamiętająca o wszystkim Bona, sprawdziła pogodę. Niestety będzie padać. Mam nadzieje ze przelotne,bo Zosia boi się wycieraczek w aucie. J.juz dwa razy wymieniał :-/ na nic to się zdało :-/

Wisienka :-( poloz się razem z dziećmi. Musisz odpocząć!

Jak tylko przestalo padac wyszlysmy na dwor. Oczywiście na rower ;-) bylysmy tez u mojej Mamy, a potem mielismy gosci. Zosia pokazala kto tu rządzi swojemu o dwa miesiące młodszemu kuzynowi ;-) teraz jeszcze nie spi.kokosi się strasznie i gada :-) padam.ogarnelam chalupe, Bona! Pozdrawiam! :p ;-) :-D jestem juz w pizamie i zaraz się klade,jak tylko Zosia usnie. Spokojnej nocy!

Dzień dobry porannie !
Tosiu wstał o 6 standardowo. P w pracy. Tesciowa pojechala. Mila śpi jeszcze. Ja zrobiłam porzadek po babci. Tam prosilismy zeby zajela sie tylko dzieckiem. Zeby ewentualnie poscierala kurcze i podlogi koszt Tosiu spi. A ona oczywiście nie słucha. Zrobiła bałagan w bielizniarce. Po co tam grzebała nie wiem. Jak skladacie pościel? Ja znam dwa sposoby. Albo kompletami albo poduszki na poduszki, prześcieradło na prześcieradło. A ona zrobiła mi tam taki Misz masz. Po co nie wiem. A i rozprasowala pościel z kory. Dzieci też mają w szafkach bałagan. Ubrania Tosia u Mili i na odwrót. Przed pracą tam skladalam . Obiady ja gotuje Ale garnki już mam w innym mięjscu. I deski do krojenia poskladane na blatach. Czemu czemu czemu pytam!
Jestem jej wdzieczna ze zostaje z Tosiem mimo że ostatnio choruje ale dlaczego musi mi robić taki rozgardiasz !
Bona , Teri, Mikoto miłego spotkania i fotki proszę.
Mikoto
Mila już nie śpi w dzień więc z dzieciakami nie pospie ale dziś spałam od 23 do 6 bez przerwy:thumbup: więc jest super
Ankaka testowałaś?:what:

Opowiem jeszcze o Tosiu. Strasznie się rozgadal. Powtarza duzo slow i pieknie wola pi — pic i mniam — jeść. Mówi nie ma , mama , tata, baba, mija, ceść, daj, kot, śpiewa lalala, ato-auto, tak, nie, cio to i pewnie wiele innych słów świadomie a inne papuguje. :DUwielbia auta i koła. Biega szybko i niestety gryzie. Mila natomiast ma bunt i walczymy. :eek:

Pozdrawiamy i miłego dnia

Załączniki

• 1406354571155.jpg
    1406354571155.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 44
Nie nie testowalam. Nie mialam kiedy kupic testu wczoraj. Moze dzisiaj mi sie uda ale ciezko widze wyjscie z domu bo mam taki sajgon w mieszkaniu ze trzeba sprzatnax, a ma niby byc burza z gradem.

Witam się z kawą!

Kolejna wypije w towarzystwie Bony i Teri :-D :-D :-D

Chyba mogę napisać,że Zosia została odsmoczkowana ;-)

Wisienka współczuję :-( doskonale wiem,co czujesz. U nas też każda rzecz ma swoje stałe miejsce. Pościel składam kompletami, z tym.Ze w poszewke od poduszki chowam cały komplet, jak wyciągam, to Odrazu całość ;-) ooo musze właśnie zrobić porządek w bielizniarce ;-) ostatnio sporo wydalam Babci, musze przeorganizowac przestrzeń w niej. O matko! Rozprasowala korę? Ależ nadgorliwa kobieta :p ;-) ależ Tosiu zdolniacha! :-o brawo! Zosia ostatnio się roztanczyla i odkryła,że noże unieść nogę na wysokość głowy,także Wchodzi na sofę i półkę pod telewizorem. Jaki Tosiu grzeczny na.zdjęciu ;-)

Ankaka. Testuj,testuj :-) u nas tez się już chmurzy. Tez z rana ogarnelam troche, została kuchnia. Ale to po obiedzie.

Zosia od wczoraj zafascynowana klockami, które J.kupił.

Załączniki

• 1406366551957.jpg
    1406366551957.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 50
  • 1406366571513.jpg
    1406366571513.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 51
  • 1406366586205.jpg
    1406366586205.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 48
My wróciliśmy ze spaceru. Tosiu zjadł zupkę. Miki je.
Ankaka czekamy
Mikoto
Super Zosia się bawi. A pościel już poskladalam. Tosiu na zdjęciu jadł kuleczka miodowe to siedział. O szybko się odsmoczkowaliscie. Ja generalnie nie mam na to parcia. Jakoś nawet nie myślałam jeszcze.

Wisienka nie planowałam tego ;-) w sumie to samo wyszło. W czasie drzemek zasypiala bez smoczka, na noc.juz nie.podalam, skoro nie pamiętała o.tym ;-) u nas smoczek.był tylko do zasypiania, także chyba dlatego tak poszło :-)

reklama
Do góry