reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Witam niedzielnie.
Tosiu cała noc goraczkował bidulek, na dziasle krwiak, wymecza go te 4 strasznie! Pół nocy nie spał. Dawalam mu schłodzoną marchewkę,
Paulus zdrówka kochana dla was. A może spróbuj z wygazowana pepsi? Pomaga.
Emka
mi też często tel zjada posty wiem co to za ból :banghead:

Witram niedzielnie,

dzis slonko pieknie swieci ale wieje. Mimo to jedziemy po drzemce Tymka na plaze. Ja zalegne i bede siedziec :dry: troche mnie to stresuje, bo z wyprawka dla malej kwiczymy troche, a na pchli boje sie jechac tzn . chodzic tam 2 godziny . Poczekam do wtorku.

Wczoraj wyczytalam na jakims forum, ze krotka szyjke uznaja tu od 19 mm , wiec jak nic lapie sie . Zobaczymy co powie polozna i co zrobia. Oby cos bo chcialabym wiedziec ze wszystko ok i dzialac dalej. Nie lubie tak lezec. CHoc i tak duzo tego nie robie, ale czuje sie ok.
Ale nic dosc marudzenia, choc pewnie jeszcze nie raz bede bzioczyc tutaj na nich :sorry2:

Emka - ja z tel tez bym sie denerwowala pisac, wiec rozumie Twoja irytacje

MatkaEwa- ciesze sie ze urlop mimo wszytsko sie udalo. Zdjecia pstrykal moj mezulo ;-) fakt suwaczek zasuwa, ale to dobrze bo ja do 36 tyg chce dotrwac

Paulus - moze to na zabki ?? chyba ze Natek ma juz wszystkie ??? mimo, ze dopiero cow rocilismy z Polski chetnie bym sie znowu wybrala (oczywiscie bez takich upalow bo puchlam :-p) wiec zazdroszcze....

Tymek tez dzis poplakiwal w nocy , ale juznie wiem od czego. Gora co byla na wyjsciu wszytsko wyszlo, dolna 2 jeszcze nie tak widoczna aby miala sie przebijac. Watpie ze to 4 na gorze ruszaja :baffled:

Dziewczyny czy tym nasźm maluszkom ząbki nie moga wychodzic bezbolesnie?!
'Gosiak uwazaj na siebie ,na tyle ile sie da lezaku.

U nas obrzek na nozce po szczepieniu. Teraz nie wiem czy od wtorku tak rosl sobie powoli czy dzisiaj wyskoczyl. Kupilam juz masc,oby zeszlo.

MatkaEwa - lekarka w Polsce powiedziala, ze szyjka na 1,5 cm dokladnie napisala 1,5-1,5-0 czyli zamknieta , ale jest twarda. Mam nadzieeje ze taki moj szyjkowy urok bo czuje sie dobrze. I tak naprawde gdybym nie poszla nawet bym nie wiedziala i funkcjonowala normalnie,ale jak tylko moge to poleguje :tak: staram sie myslec pozytywnie bo plamin, skurczy nie mam.

Emka - u nas obrzek byl jakies trzy dni, teraz juz nic nie widac. Oby masc pomogla szybciutko

Gosiak niektore kobiety faktycznie maja taki urok i szyjka jest krotka od samego poczatku ciazy. Wazne,ze twarda i zamknieta,choc znam niejedna wystraszona co pol ciazy chodzila z jakims tam rozwarciem i jeszcze przenosila do 2tyg po terminie;)

Gosiak nie przejmuj sie ! Ja w 31 tyg mialam juz rozwarcie na 1, 5 lub 2 palce. Co prawda przelezalam 5 tygodni z krazkiem, ale gdybym potem nie lazila po schodach to bym pewnie bym jeszcze przetrzymala.

hej laski

Gosiu a nie dała ci przeciwskurczowych? nie chcę ci dowalać tu zmartwień, ale zapis 1,5-1,5 - 0 świadczy tylko o tym, że wewnątrz jest zamknięta, a od zewnątrz jest skrócona i rozwarta, ja z takim stanem dostałam nakaz leżenia i faszerowania się tabsami przeciwskurczowymi 3 razy dziennie, no ale u mnie to był 18tc

reklama
Nasz weekend intensywny. Laura pół nocy dzisiaj nie spała. Płakała co troche. Już nie wiedzialiśmy co robić :-(

Ale dzisiaj mi to wynagrodziła. Powiedziała pierwszy raz MAMA!!! Wreszcie :-) najpierw mówiła "mam mam" a potem za kilka godzin już mama :-) ale się wzruszyłam :tak:

Do góry