Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a polezalam z godzine po jego powrocie do pracy. Chyba do facetow nie dociera powaga sytuacji ...oby dotarlo po dzisejszym dniu

a ona że u Bartka może być krztusiec
cholera a co to jest, albo jakaś kamerioza czy coś takiego nie pamiętam już tej nazwy, w każdym razie antybiotyk obaj mają i jak nie przejdzie do niedzieli to w poniedziałek come back do niej :-(
będę się upominać
dobrze,że jesteś! :-* Zosia tez bond.stop by na dworze siedziala, dom ogarniesz :-) powodzenia z jadalnią, ja już Nasza odmalowalam :-)
nareszcie! Ząbkowanie było naprawdę ciężkie.
wowo komplet ząbków !!!! ale Wam już fajnie macie spokój Gratulacje !! Zosia jest mistrzynią brawo dla Niej !!
wiesz co ja jestem takim przykładem że wszystkie zabobony związane z płcią się u mnie sprawdzały 2 ciąże i każda inna babcie mówiły że na mnie wystarczyło spojrzeć i już wiedziały czy będzie chłopiec czy dziewczynka haha
jakieś ziarenko prawdy w tym jest
Ty masz tak samo jak ja bo Dawida rodziłam w listopadzie więc koncówka ciąży fajnie chłodno nie męczyłam się tak jak teraz w maju 

wiec mam Dadę (Dawid) i Daję hmm oryginalnie :-);-)
Daja
super! Zosia póki co mówi po chińsku, tj. Jako tako, ale ostatnio nagminnie acha, baha, jaha :-o
u mnie objawy w ogóle się nie sprawdziły. Ze zgaga była,, a Zosia z czupryna się nie urodziła
muszę chyba pomrozic w takim razie :-) dziękuję :-* ciesz się z wolnego i odpocznij :-*