reklama

Czerwiec 2013

hej nie uwierzycie Daria jeszcze śpi od .... 12.30 :szok::szok: 4,5 h :szok:chyba po tym jak wczoraj pisałam że mało śpi w dzień :-D
w tym czasie była kuzynka ja pojechałam po zakupy potem piłyśmy kawkę robiłam obiad i zrobiłam 30 słoików pikli w zalewie musztardowej teraz na bb a ona jeszcze śpi :sorry2::sorry2:

Bona jak tam dojechałaś :-D o tak śmieszna jest Daria bo tym paluszkiem tak wymahuje i mówi niu niu :-) ona nawet innym dzieciom robi niu niu jak są nie grzeczne na placu zabaw :-D jedna dziewczynka dziś krzyczała bo uparcie chciałą do wody wejśc a była z szmacianych butkach to Daria jej pokazuje ciiii żeby była cicho i niu niu mina mamy tej dziewczynki bezcenna ogolnie dumna jestem bo moge powiedzieć że sama już się naje nie musze jej karmić dostaje miseczkę łyżeczkę i sama pieknie wszystko zje takie kopiaste łyżki nabiera i sama więcej zje niż ja bym ją karmiła i nawet za dużo nie pobrudzi :tak:

gosia heheh to Ci niespodziankę zrobił Tymuś :-D

oo wstała bo słysze że zabawki poszły w ruch .. alez sie wyspała :-D

reklama
U nas pierwszy raz podwyzszona temp. Stresik jest do ilu dojdzie i od czego jest.

Dziewczyny jak dojdzie do 38 to dam jej cos na zbicie,np.ibuprom,ale jak nie zadziala to po jakim czasie moge dac paracetamol?

Do tego zauwazylam,ze ma pepek w srodku czerwony i nie wiem od kiedy,czy to laczyc ze soba...

Mikoto milo ze pytasz :) dalej fatalnie .. jakas handre mam i tyle :( jedyne to, ze okazalo sie, ze m odkladal pieniadze na wakacje i nic mi o tym nie mowil! I pojedziemy na 3 dni w gory lub nad morze. Raczej w gory bo z takim sadlem to nie wskocze w stroj. Fifi spi, a ja sie ide zaraz zrelaksowac. Dzisiaj znalazlam 9 zeba prawa gorna 4. Juz dosyc duza wiec wczesniej musiala wyjsc.

Terii u nas byla burza wiec gwiazd widac nie bylo :D

Kingusia to masz fajne lumpki .. u nas nie ma co szukac :(

Aaa może nadrobie po prysznicu i kolacji.
Nie wiem bo kupilam sobie ksiazke i chyba ja zaczne czytac :)

Teri, Mikotku- dojechałam :-D:-D:-D

Emka- z tego co wiem, to ibuprofen i paracetamol możesz podawać na zmianę nawet co dwie godziny. To pewnie kolejny objaw ząbków...

Ankaka- ale Ci mąż niespodziankę zrobił!! :szok: Mój nie jest nawet rozeznany w naszych finansach, a co dopiero odłożenie jakichś pieniędzy :baffled:

Teri- Daria już jest taka "dorosła" :-) Pięknie Ją nauczyłaś!

Mikotku- fajnie, że miło spędziłyście popołudnie!

Gosiak- M nie jest profesjonalistą, ale od ładnych kilku lat pasjonuje się fotografią, jest samoukiem. 4 lata temu kupiliśmy półprofesjonalny aparat i się zaczęło... A to kolejne obiektywy, lampy, blendy, tła... :baffled: Na razie jest to bezzwrotna inwestycja niestety...
Ale Cię Tymuś załatwił z kupą :-D:-D:-D Niestety każda z nas będzie musiała ponieść podobne ofiary :-D

Michaś śpi od pół godziny, spędziliśmy we dwójkę cudowne popołudnie! Byliśmy na długim spacerze i, o dziwo, Misio pozwolił wsadzić się do wózka!!! Odkąd nauczył się chodzić, unikał wózka jak ognia, a dziś taka miła niespodzianka :-) W domu powygłupialiśmy się na łóżku, było naprawdę superrrrrrrrr!!!! Aż żal jutro jechać na wesele :baffled: Podłogi umyte, kurze starte, kwiaty podlane, parapety umyte, łazienka też, kuchnia ogarnięta, zabawki posprzątaliśmy z Michasiem, pranie schnie na suszarce, więc mam chwilę wieczoru dla siebie. Zaraz wróci M, bo dziś cały dzień poza domem. Może jakiegoś winka się napijemy? ;-) W weekend chyba tu nie zajrzę, dlatego już teraz życzę Wam udanego długiego weekendu!!!!!!!!!!!!

Malina takie "kumulacje " zębow,skoków, odczynow poszczepiennych etc. Zdarzają się. Daj znać jak sytuacja.

Teri ale Daria złapała melodię na spanie, wow! :-o :-D ciekawe o.której pójdzie spac na noc. Jesteś Mistrzynią wekow! TY i Wisienka :-D wspaniale, że Daria juz sama je. Jest Niesamowita!

Emka tak jak Ci pisalam na.priv :-*

Ankaka.piękny gest ze strony meza :-D sadlo, jak pokazuje historia, to.pojęcie subiektywne, także pewnie jesteś zbyt wobec siebie krytyczna.jaka książkę kupiłaś?

Bona wspaniałe popołudnie za Wami! :-D jesteś torpeda! Tyle porobilas! Jak.zwykle perfekcyjna :-* ja.z.kolei.nie zrobilam nic :-/ Zosia usnie i.lecę z tematem :-/ rozpogodzilo się ok. 18 i jeszcze ruszylysmy w teren ;-) potem biegiem kapanie i cala reszta.

reklama
DObry wieczor :tak:

EMil popoludniu zabral Tymka na spacer wiec mialam chwilke błogiej ciszy, ktorej tak mi brakowalo caly dzien :tak:

Terii -alez Daria pospala WOW. Ja to po 2 godzinach wchodzialbym co chwila i patrzyla czy spi czy co jest grane :-p

emka - z goraczka nie pomoge :zawstydzona/y:u nas bylo raz 38,5 dalam paracetamolu i do rana sladu po goraczce nie bylo. Byl to jednorazowy incydent i oby u Was tez tak bylo :tak:

Bona
- no to tak jak moj, tylko EMil od paru dobrych lat cyka, ale od jakiegos pol roku chce robic to bardziej profesjonalnie, tzn. sesje na weekendy, bo z pracy nie ma zamairu rezygnowac ;-) ooo tak kupka dala czadu dzis :-pwzajmenie milego weekednu :-D

Dziewczyny !!! przestancie sprzatac wreszcie :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry