reklama

Czerwiec 2013

Gosia podbijam sie do Twoich slow;) dziewczyny nie sprzatajcie tyle-szkoda paznokci;)

Teri ale masz bystrzache w domu:)super,ze sama juz je. U nas mala pokazuje wszystkim oj oj a jak juz jakis pies szczeka w poblizu to do samej bramy doleci i go koryguje.

Ankaka jak humor?

reklama
Dziękuje raz jeszcze za zainteresowanie moim problemem. Stwierdziliśmy z mężem że w sobotę pojedziemy do lekarza i zobaczymy co powie. Bo ładnie się bawi, śmieje a za chwile płacze bez powodu :szok:, i jakąs taka płochliwa jest do tego :baffled:. I chcemy zobaczyć co lekarz powie. Ząbków jako tako nowych nie widzę, ale zawsze inaczej przejawiało się u niej ząbkowanie. Eh ...

Malina daj znac co na to lekarz,choc podejrzewam,ze nic ciekawego i konkretnego nie wymysli. Jakos im tak pod gorke dopatrywac sie Nopow...Trzymam kciuki,zeby to bylo chwilowe u malej.

hejka
Mikoto a no złapała melodię złapała poszła spać standardowo 22 ;-)w wekach jestem początkująca ale lubię to robić cieszę się że potem będziemy to pałaszować ;)
Gosia hihi a myślisz ze co ja robiłam jak tyle spała co chwile latałam i patrzyłam czy wszystko dobrze zawsze mam takie shizy jak tak długo śpi :/
emka jak Mała gorączka spadła moze to od tego pepuszka jakieś zapalenie czy coś :/
Bona suuuper że taki fajny wieczór spędziłaś z synkiem :) oby więcej takich !!
no tak jeszcze tylko wyjdziemy z pampersów i będzie ''dorosłe'' dziecko :-D

udanego długiego weekendu wszystkim !!

Ankaka. Uuu nie moja bajka ;-)

Gosiak dobrze,że odpoczelas chociaż chwile :-D Kochana, kiedy przez dom.przewinie się Zosia, sypiaca zewsząd piaskiem oraz kilkanaście osób siła rzeczy trzeba to ogarnąć ;-)

Malina czekamy na.wieści.

Emka jak.sytuacja?

Teri :-D dlaczego Ty Jeszze nie spisz? Chciałam.jeszcze zrobić dżem z malin, musze tylko zamówić towar ;-)

Dopiero się umylam. Musze jeszcze pochować posegregowane pranie. Zosia dzisiaj długo zasypiala, co.chwile się wiercila. Spokojnej nocy Kochane :-*

Ostatnia edycja:
Teri oby to nie pepek,bo juz sie naczytalam o powiklaniach itd

Mikoto no wlasnie teraz z zapalkami w oczach siedze i czekam na rozwo sytuacji bo temp zaczela rosnac. Nurofen podalam jej o 19,mozna go po 8h powtorzyc,wiec teraz czas na czopka jakby co..kiepsko to widze,bo ich nienawidzi,bedzie placz. Akurat dzisiaj tak bardzo chce mi sie spac..
Cikawe co Zosia miala z tym zasypianiem..

Dzień dobry kochane.
Za nami koszmarny dzień :-(
Wczoraj byliśmy w Łodzi, z Laurą u lekarza. Wizytę mieliśmy późno b ona 18:30 więc najpierw pochodziliśmy po sklepach. Oczywiście nie kupiłam nic z tego co chciałam ale to jeszcze nic :dry:
Jechalismy już do lekarza jak nagle na skrzyżowaniu przed parkingiem na którym zawsze stajemy zaczęło nam się parować z pod maski. M. zjechał szybko na chodnik a tam nam wywaliło cały płyn od chłodnicy bo jakiś plastik pękł :-(
Laura zaczęła wyć. Auto zepsute. Zaraz wizyta u lekarza, do domu daleko. Masakra. Miałam ochotę stanąc na tym chodniku i wyć razem z nią. Niestety dalej nie było lepiej. Wzięłam tą marudę i poszłyśmy do lekarza a M. został przy aucie i coś tam próbował lepić.
Laura jak się rozwyła o 17 tak nie mogłam jej uspokoić przez 2,5 godziny, U lekarza było opóźnienie. Ona śpiąca a zasnąć tam nie mogła. Płakała cały czas a ja już nie wiedziałam co robić. Gdy już myślałam że zaśnie to zaczynała znów płakać :-(
W końcu po wizycie zjadła 90ml mleka bo wcześniej wcale nie chciała jeść i jak wróciłyśmy do auta zobaczyła tatusia i jej przeszło.
M. pokleił ten plastik czy rurke klejem i taśmą i jechaliśmy do domu 60km/h ale dojechaliśmy! Na szczęście całą drogę Laura przespała. Wróciliśmy do domu to tylko wypiła mleko i poszła z powrotem spać.
Nam się spać odechciało :dry:
Po 2 jeszcze nie spałam a Laura wstała po 5.
Mam dość. Jestem uziemiona. M. w pracy a ja sama z marudą.
A to cholerne auto musimy podremontować i sprzedać bo ciągle coś się psuje :-(

Przepraszam że tylko o sobie ale mam dość :no:

Kingusiu sil i cierpliwosci na dzisiaj.

Ja w nocy spalam gora 20min,pol h temu wrocilismy z doraznej,jakis walniety lekarz byl...malo delikatny do dzieci,ta wyla a nawet jeszcze jej nie dotknal.
Ma zaczerwienione gardlo,przekrwione dziasla,w pepku stan zapalny..rece opadaja. Najbardziej to ten pepek mnie martwi i temp. Teraz mala spi,ja odespie choc godzine.

reklama
Witam się porannie!

Kingusia współczuję przeżyć :-( Albo Laure coś bolalo, albo była śpiąca, albo zmeczona po zakupach, dla.niej to był.dzień pełen wrażeń. Może odespisz w czasie drzemki Laury?

Emka jejku, kumulacja :-( niech wszystko szybko mija! Czekam na wiesci, a Ty teraz odespij, chociaż trochę.

Zosia broi jeszcze w pizamie. Ale.zaraz się ogarniemy i jedziemy do.moich Rodziców.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry