reklama

Czerwiec 2013

witajcie
oo u nas też chłodno i czuć jesień chmury wiszą pewnie bedzie padać Daria spi jeszcze a ja kawka i bb :-p
wczoraj cały dzień udało sie bez deszczu było fajnie ciepło ale nie gorąco na krótki rękawek dało się chodzić ;)
wczoraj po południu daria miała atak bólu zabkowego :-(przyszła do mnie na kolanka przytuliła się i tak załosnie płakała a łzy takie wielkie jej leciały i pokazywała paluszkiem do buzi idą 2 dwójki nie wiem czy coś więcej bo nie da się zobaczyć normalnie serce się kraje chciałoby się ten ból przenieść na siebie :( aż dałam sie nurofen on jest fajny bo uśmierza ból i po tym jak się rozbawiła z dawidem tak 2 godziny były piski i bieganie bo bawili się w chowanego :sorry2:ale noc znów z popłakiwaniem :-(
dziś idziemy na urodziny do znajomych ale jesli Daria nie bedzie w dobrym nastroju to ja z Darią wrócę nie bede jej jeszcze dodatkowo męczyć zobaczymy może sie tam rozbawi bo tam jest jej koleżanka Oliwka 3 tyg starsza
Gosia cudna czapusia to już na sesję dla Neli będzie w sam raz ;) fajnie że imię przeszło ;) noo ale poszalałaś !! ale masz już z głowy hih ja to juz 3 miesiace wczesniej miałam wszystko poprasowane i czekało już gotowe na Darie ;-)może tak jak dziewczyny pisza nie wychodz z pokoju az tak na prawdę mocno nie zaśnie :sorry2:?
Palin kochana Ty jeszcze masz czas no ale wiadomo jak sie jest juz gotowym to się juz nie mysli ;) no Pinda mała tak dokucza już z brzuszka :-D jak tam noc pospałaś ?
Emka jak u Was ???

edit wychodzi słoneczko :)

zapomniałam zapytać

Mikoto jak J zareagował na kolczyki Zosi ?? jak uszka ładnie sie goją ?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry

Ależ przyjemnie chłodno. Szkoda tylko, że przy tym sennie.

Mikoto, nocka spokojna. Miki padł wieczorem i wstał przed 7 w dobrym humorze. Zaraz będzie się szykował do drzemki.
U mnie troszkę gorzej. Niby przespalam calutką noc, ale ok 5 zaczęły mnie łapać takie skurcze łydek, że aż łzy ciekly. Z dobra godzinę co się ruszyła to kolejny i kolejny. Wstalam przed 8 padnięta, a nogi to czuję jakby mi ktoś porządnie obił. Nie wiem skąd te skurcze, bo do tej pory był spokój, a tu nagle taka salwa

Gosiak, super czapeczka. Mnie jakoś to szydelkowanie na razie przeszło. Może dlatego, ze muszę do tego na spokojnie przesiąść, a czasu mało, wszystko w takim pędzie. Mam tylko, że nie zapomnę jak się szydełczy :-P
Dziś muszę maszynę wystawić i sobie spodnie przerobić, może się uda jak Miki będzie spał.

Teri, biedna Daria z ząbkami. U Mikołaja chyba znów przerwa. Powoli wyczerpuje się moja cierpliwość, bo ileż to może trwać? Juz mnie to trochę dołuje. Wszyscy wkoło są zdziwieni, że 14 miesięcy, a tylko 2 ząbki. Ale co ja mogę? Na siłę ich nie wyciągnę :-(
Udanego wyjścia na urodzinki.

Aro dziś na kawalerskie idzie. Mam nadzieje, że mi trochę sił do popołudnia wróci. Może się wybierzemy z Mikim do mojej koleżanki, porównywać brzuszki - ona ma termin 2 tygodnie po mnie.

Palin magneB6 polecam, kurcze łydek mialam na porządku dziennym w ciazy, normalnie aż mnie rwaly. Magnez lykalam 3 razy dziennie. W 9 miesiącu przestałam., bo on Przeciwskurczowo działa.

Mikoto, tez myślę, żeby brać, ale w witaminach juz mam dawkę i nie chce przesadzić. We wtorek planuje iść na glukozę, zrobić wyniki, a potem na kontrole do jakiegoś gin. Moja na urlopie.

Mikoto to się dziś nasze Panny zgrały ze spaniem Daria tez jeszcze spi ;-)
jak u Was wypogadza się bo u nas juz piekne słonko :)
Palin ojjj i u mnie skurcze to była codzienność mimo łykania magnezu i dodatkowo aspragin nic nie dawało rady :( oj ząbki męczą teraz ja porządnie :( heh i u nas się dziwią że tak mało zabków :sorry2:

Darunia ma dziś już 15 miesięcy :szok:

reklama
ankka hihi też sie cieszę bedzie co oglądać :-)

Mikoto cięzko było ale tak mamy koszule czekam az dojdzie ale mały wybór koszul dla dziewczynek jest :sorry2:

lecę z mleczkiem bo spioszek wstał słysze że na krzesełku siedzi bo gra ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry