• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Teri, juz nasza natura taka, że marudzimy ;-) Nie przyjmuje innej opcji jak z USG.

Gosiak, długa szyjka, ale to zawsze się może zmienić. Zresztą takie napięcia brzucha jak miewam teraz z Mikim miałam dopiero kolo 35 tygodnia, wtedy też prowadziłam spokojniejszy, lżejszy tryb życia. Czas pokaże, kiedy Bałda zechce wyjść z brzuszna.
6 tygodni! O rety jak to juz blisko!

Kinga, co Dziad narozrabiał?

Gosiak oby kolejne noce były tak dobre! Bierzesz magnez?

Teri Zosia wymeczona zabawa i pogoda, ale też marudna :-( także szykuje się do drzemki. Jeżeli nic nie wypadnie i.pogoda dopisze to myślę że przyjedziemy :-D tak leje? U nas teraz kapusniaczek pada :-/ wszędzie zachmurzone, nie zanosi sie na poprawę :-(

Kingusia pisz :-* zawsze, jak się wyrzuci z siebie, lżej na sercu :-*

Od nas właśnie wyszli goscie. Dzisiaj chyba będzie barszcz czerwony, Dawno buraków nie jadlysmy.

Mikotku - magnez lykem ale zawsze rano, o wieczornej dawce zapominam :sorry2:

Tymek poszedl na druga drzemke a to dopiero 11 :szok: ale pierwszej mial z 40 minut wiec nie dospal...oj ciezki dzien przed nami. O ile usnie

Daria śpi drugą kawka się ratuje :baffled:
Mikoto od rana leje rzęsisty mocny deszcz nawet na chwile jeszcze nie przestało nie ma szans na wyjście :baffled:
kingusia jak tam zjadłaś już śniadanie ? pisz kochana z nami zawsze to lżej na duszy ;-)
ja dziś gotuję krupniczek w taką pogodę zupa na rozgrzewkę jest dobra ;-)
aa przyszła koszula na żywo się w niej zakochałam jest super !! ma lekko przedłużany tył i te drobne delikatne kwiatuszki rewelacja :-)

Gosiak długo Tymek pospal?

Teri ja też druga kawa się reanimuje :-/ czekam na.zdjęcia modelki w koszuli. Ja dzisiaj kupilam Zosi płaszczyk jesienny na polarku. Ma być wysłany w poniedziałek, sprzedająca sir urlopuje ;-)

Kingusia nalesniki Mniammm :-D zostań z nami :-* nie ma co tracić nerwów ;-)

Zosia wstala 1,5 godz temu.zjadla kanapke, barszcz gotowy. Nadal pada.

reklama
Uch, przetrwałam! 2 dzieci to w domu sajgon. Ale mieszkanie całe, pyzy przygotowane (i nawet kuchnia nie wygląda tak źle, ale Miki miał radoche przy odciskaniu ziemniaków), dzieci na karmione, wybawione, Emi juz odebrana, a Miki zasypia. Jak juz mocniej kimnie ide pod prysznic się szykować na wizytę.

Kingusia, niestety tak to z dziadkami bywa.

Dziewczyny zapraszam do nas. Może lato to nie jest, ale sucho i dość przyjemnie na dworze. Dzieci się wybawią, a my wypijemy co nie co w filiżankach ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry