reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Melduję się w biegu!

Miał być spokojny weekend, wyszło jak.Zawsze :p po pierwszej drzemce Zosi pojechalismy do Obi, musieliśmy kupić kilka regałów, półek do garażu. W związku ze zbliżającymi sir pracami remontowymi budynku, J. Organizuje i.porzadkuje tam. Potem jeszcze szybkie zakupy w Lidlu i.biegiem,by polozyc.Zosie na druga drzemke. Teraz Zosia śpi, a ja Ugotowalam makaron do zupy, zrobilam tortille, powiesiłam pranie. J. Się upora z porzadkami i ruszamy na rowery póki pogoda piękna.

Kingusia poszukaj jeszcze proszę w szczegółowym.wyszukiwaniu postów przepis na makaron ze szpinakiem. Kurcze, musi tu.być, wstawilam :-/ bylyscie w aptece? Jak to ugryzienie?

Palin czekam.na zdjęcia zakupów ;-) dzisiaj w Obi dostałam oczoplasu na dziale z ogrodem, tyle pięknych kwiatów :-o a w końcu nir kupilam żadnego :-( tez nigdy Jeszcze nie farbowalam włosów :-/

Wisienka rośnie Wam gwiazda :-D Uporalas sie juz ze wszystkim? Tosiu szefuje ;-)

Justa a jak paluszek? Oby to nie był wirus! Filip był.szczepiony na rota?

Emka jak.kciuk? Pospalas dzisiaj?

reklama
Mikoto, fotki, jak juz będzie całość ;-)

Wow, moje dziecko śpi juz 3 godziny!!! :O co jakiś czas się powieści i śpi dalej. Ani razu nie wolał. Zaraz chyba go specjalnie obudzi, bo wieczorem będzie ciężko. Chyba nadrabia za poranek (spał tylko 40 minut), do tego ta pogoda. Choć teraz jest ładnie. Zje to idziemy się gdzieś przejść.

Ostatnia edycja:
Kanapa będzie w poniedziałek. I ona "wykonczy" puki co pokój Mikołaja. U Bałdy trzeba w końcu wybrać tapete i zabrać się za szykowanie jej m-1 ;-)

Ooo to super! Zosia tez spi juz ponad 2 godz. Odsypia nocna zabawę. Zaraz pewnie.obudzi ja orkiestra, u sąsiada wesele. Większość dziewczyn z gości weselnych jest w białych sukienkach :-o :-/

Mikołaja nawet wiertarka nie obudziła, a wiercili pod jego pokojem. Mam nadzieje, że to nie żaden sen na chorobę (zawsze mam takie leki, jak długo śpi). W nocy też urzędował.

Nie wiem. Pierwszą drzemke miał krótką jak na niego, do tego pogoda. Trochę powietrza, zjadł przed snem, może dlatego. No i zęby, jedynka na przebiciu. Ech. Z jednej strony fajnie, bo mam spokój, mogę sama odpoczywać, ale z drugiej średnio mi się to podoba.

reklama
Zosia rano tez pospala zaledwie 40 min :-/ ale była niewyspana i nie w humorze. Tym bardziej, że w nocy mało spala i wstala chwile po 7.

Do góry