reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Miki wstał 6.30, ale z humorem i jakby wyspany.
O - poczuł obiad i się obudził :-D
A za oknem jak na złość słońce się schowalo i zbiera się na deszcz :-\ :-(

reklama
A dziś pieczone ziemniaczki i kurczaczek. Pieklam dla nas obojga (trojga) - Miki pochłonął 3/4 wszystkiego. Pasibrzuch.
I oczywiście w czasie naszego jedzenia zaczęło łac. A takie piękne słońce juz było :-( Zostaje nam domowa dyskoteka i zabawki...

Dzien dobry,

nocka u na bardzooo dobra, az strach pisac. Pierwszy raz Tymek przebudzil sie o 5:10 i mysle po spaniu, ale dostal smoka i spal prawie do 7. Nauczyl sie, ze pije mleczko u nas w lozku ;-) dzis Emil wstal mu zrobic, to polecial z nim, a za chwile slysze tuptajace nozki prosto do lozka. Uwielbiam odglos dzieciecych stopek :laugh2:

Po sniadanku pojechalismy poza miasto, bo pogoda ladna tylko, ze wieje i wrocilismy dopiero jakies pol godzinki temu. Ja padam na pyszczek, a jeszcze znajomi o 20 przychodza na film...cos czuje ze dlugo z nimi ni wytrwam :confused:

Mikotku - Wy jak zawsze w biego !!!! jak robisz tortille ??? bo mam ochote na cos takiego :laugh2:

Kinia - wlasnie co za sernik z malinami ??? rany bede wielka przez te ciasta !!! a chodzi za mna jeszcze ciasto mocnoczekoladowe z malinami :baffled:

Palin - szkoda, ze pogoda sioe poposula :-(

Przyszedl dzis materacyk dla Nelki, Tymek wlasnie swieruje na nim, wiec bedzie przetestowany ... ubaw ma po pachy :-D lece po herbate i ciachooooo

Mikoto, nawet jak się rozpogodzi to Miki nigdzie nie polata, bo kałuże, a my kaloszy nie mamy, na placu się nie pobawi, bo wszystko mokre, nie pobawi się w piaskownicy, bo błoto :-( Do kitu z taką pogodą.
Na razie rysuje jagodki i fajnego dziadka z piosenek ;-)

Kingusia, kocham serniki :-)

Gosiak, Ty urosniesz od ciast, a ja od chipsów i arbuza :p

Mikotku, Gosiaczku :-D sernik na kruchym spodzie, na to maliny gotowane z cukrem i żelatyną, potem twarożek miksowany z żółtkami i cukrem wymieszany z bitą śmietaną, na to jeszcze świeże maliny i galaretka :rofl2:

Robiłam u mamy bo jest czasochłonny a przy Laurze ciężko.

reklama
U nas piękna pogoda, a Filipek chory. Ogólnie nie jest strasznie marudny, chyba, że nie dobrze na brzuszku to jest przymulony, ale potem zwymiotuje i jest lepiej, potem chodzi i broi. Boję się o niego abyśmy znowu nie trafili z rota do szpitala jak poprzednio. Coś podatne to moje dziecko na takie wirusy. Jak zwykle choruje w weekend gdzie są tylko dyżury i beznadziejni lekarze, więc nie ma po co jechać. Filipek nie chce jesc ale staram się aby co chwilę coś pił. Kilka razy szedł do kuchni i pokazuje na mleko, ze mam mu zrobić, a po mleku wymiotuje. Coś czuje, że szykuje nam się nocka z atrakcjami.

Palindromea zakupiłam acidolac i podałam. Ale ładnie synek pospał.

Wisieńka Milcia gwiazdą fajnie brzmi, nas raz zaczepili w Sopocie na Monciaku i zapraszali na darmowy casting ale zbieraliśmy się do domu. Dobrze, że tak szybko przeszło Tosiowi

mikoto
przepis wrzucony w odpowiednim wątku na bb. Filip właśnie nie był szczepiony na rota i mam nadzieję, że znowu nie będziemy tego przechodzić jak cztery miesiące temu. Paluszek dobrze, nie wychodzi na dwor to chodzi bez plasterka, chyba że gdzie zahaczy to krewka poleci.

Do góry