Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
zobaczymy , trzymajcie kciuki kochane .
Odpoczywaj kochana ile się da bo to już końcówka :-) Nie mogę się doczekać 
Zosia chyba oszaleje , ona by całe dnie na dworze siedziała

Jak fajnie : Gratuluję , macie następne maleństwo w rodzinie 
a mój kurzy się w piwnicy 
i mam te same zdanie, co Ty
GRATULUJĘ CIOCIU :*
też oglądam Kuchenne.. pizzeria i flaki 
super kochane że piszecie ja często myslę co u Was... ja znów na fb mało ogarniam tego czatu to wcale nie czytam nie mam czasu jakbym siadła i zaczeła pisac to koniec a tutaj wchodzę kiedy mi pasuje i kiedy mam czas i zawsze poczytam co u dziewczyn słychać ale malutko nas zostało więc nie wiem co u większości z Was ..:-(
oby nocka spokojna nam chyba te 4 tak dokuczały bo wyszły obie i jakby lepiej ciut oby nie zapeszać ... a o tej babce to maskara szkoda tylko tych dzieci :-(
napisz więcej o Zosi pewnie lubi swoją opiekunkę ? jak znosi rozstania z mamą ... też mnie przeraża wizja jesieni potem zimy nie wiem jak utrzymam Darie w domku 
pisz smęć wygadaj się nam zawsze to lżej na duszy 
ja tez czekam na kuchenne rewolucje jak będa z naszego Buska bo były jakos w lecie robione i teraz na jesieni ma byc emisja tylko nie wiem kiedy i tak co tydzień czatuje żeby nie przeoczyć ;-)
w sobotę mamy 85 lecie straży u teściów na wsi
impreza na całego cała wieć się zejdzie hahah a że to moje panieńskie okolice
w niedziele jedziemy pod Sandomierz do mojej dobrej koleżanki bardzo długo się umawialysmy i zawsze coś ..
oby to był koniec przykrych niespodzianek! Tak, Kochana, nadal jezdzimy, poki tylko pogoda pozwala :-) masz opiekunkę dla Zosi? Jak się czujesz? Korbus, jesień w Twoim ogrodzie musi być piękna!
dokładnie to samo myślę o.forum, wchodzisz i.nic nie ucieka
ależ będziecie mieli super weekend!
Wyłażą nam własnie górne trójki, brakuje wiec tylko dolnych i bedzie komplet uzębienia. Hela we wszystkim chce nasladowac siostry wiec jest mega samodzielna. Sama je ,za wyjątkiem zup, używa widelca:-) Zaczyna wołać kupę i oczywiście robi na sedes-jak siostry
.
jak tam dziewczynki?
mam nadzieję że wszystko Wam się poukłada a nastój szybko się poprawi :*
my pewnie weekend spędzimy znów same bo M. będzie w pracy. Mam nadzieję że dostanie wolny poniedziałek.
Miki idzie spać?
cieszę się że wychodzicie na prostą
Marysia zadowolona z tych zajęć? Jak Zosia sobie radzi w szkole? Trzymam kciuki za ograniczenie cycania &&&&&&&&&& powoli skończycie i może pojawi się nowe maleństwo :-)