Dzięki kochane za rady w sprawie Niani. Bierze furagin, śpi z termoforem. Ubiera się zawsze baaaardzo grubo. Nawet w sierpniu w te chłodniejsze dni nosiła pod spodniami rajstopy, biodra zawsze przykryte. Była u lekarzy, wyniki ma dobre. Jeden ginekolog jej powiedział, że to normalne jak się uprawia sex ...

Ugotowałam jej jeszcze sok z żurawiny
Hubi po dobie picia mleczka bezlaktozowego zrobił dziś tylko jedną normalną - chyba najnormalniejszą w swoim życiu kupkę ...
Ale dostał na dupci takie drobne kropeczki , czerwone, wygląda jak jakieś uczulenie. Na odparzenie mi to nie wygląda. Macie pomysł co to może być ? Uczulenie na pampersy ?Albo po antybiotyku ? Dwa dni już to ma i mimo, że smaruje, wietrze - chodzi na gołej dupce , nie schodzi mu to
Mikotko, jakie Zosi podajesz mleczko ? Jakiej firmy ? Ja dawałam bebiko ale po bebiko też nie było idealnie.
Z tymi ćwiczeniami to szacun ! Pulpety miałaś, ja gołąbki z kapustą w środku - Hubi zjadł całego dużego ! Dzięuję za przepis, skopiowałam i wypróbuję w przyszłym tyg.
Wisienko kochana zdrówka dla Was ! Oby rota szybko przeszedł. Niecierpie tej choroby najbardziej ! Jak się czujecie ?
Gosiaku ten suwaczek Ci mknie ! Fajnie że Tymek tak ładnie śpi

Kto zostanie z Tymkiem, gdy na porodówkę popędzicie ? E będzie z Tobą rodzić ? Co zrobiłaś z włosami ?
Emka, i co fachowiec naprawił ? Zimno macie jak grzejniki nie grzeją ?
Bona ależ masz plany ! Ja nawet takich rzeczy nie palnuję bo i tak nie zrobię

Okna na poddaszu myje mi deszcz ... Żelazko mi się popsuło ze 2 m-ce temu i nie kupuję nowego bo szybciej mi się pranie składa nie prasując jego ... Na co mogę poświęci czas to tylko na szydełkowanie podczas zabawy z Hubertem. Siadam na podłogę , Hubi się bawi a ja szydełkuję i z nim rozmawiam bądź mu czytam

Nic innego przy nim nie mogę zrobić a jak śpi to praca i praca
Teri, dzięki , że przypomniałaś o Kossakowskim - też to chcę zobaczyć
Kingusia fajny pomysł, skusiłabym się ale pewnie nie reale

Znów doła załapie z tego powodu
Bona Mikotko - zazdroszczę Wam spotkania !
Jest ! Nadrobiałm dzisiejszy dzień na bb - aż mi się humor poprawił

Hubi od 19 śpi, zaraz idę Sewrynka do spania ululać i dalej do pracy. W dzień mi robotka szła jak krew z nosa przez to przeziębienie

Wezmę ciepły przysznic teraz jeszcze i w szlafroczku posiedzę choć 2 h i też szybciej pójdę spać.