reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

reklama
a macie pomysł jak nauczyć dziecko wołać, że chce na nocnik? Tymcio jak go wysadzę, to i sika i kupę zrobi.. ale przecież ja nie wiem, kiedy mu się chce :-p

a MELB trudna.. w porównaniu ze skalpelem?

Mikotku - no i ja niby hartowalam jak to mama uczyla ale cos musialo mi pojsc nie tak :p moze przy Nelce zaloze notatnik na wszystko aby cos ogarnac ;)

Madzia - troche zestresowal jak mj to ona powiedziala bo cos mi sie wydawalo ze tak sie stalo. Nagle brzuszek spod domowej bluzdczki zaczal mi dziwnie wystawac no i ostatnio golac sie widzialm co robie wiec moglam sie bardziej nachylic.
Ooo z tym wolanie ! Tymek czasem jak zacznie pierdziuszkac to pytam czy chce kupke. A ten leci po nocnik aleeeee nie robi. Siedzi czasem po 20 minut pryka, a zaloze pieluche nie minal 2 minni kupka w srodku ;)

Fotka bedzie w sobote z brzuszkowym zdjeciem ! Obiecuje :* tylko sie nie przerazcie bonjestem juz non stop spuchnieta :(

Hejo... o matko 40 stron do nadrobienia, nie ma bata nie nadrobie,
Napisze tylko ze dziś bylam 1 dzień w pracy, umowe mam do 31 marca 2015 :) na pol roku jednak nie na 2 mce, siedzialam do 18, jestem obluga informatyczna na wybory samorzadowe i teraz bede tak siedzie do 16 listopada albo i do 30 jak bedzie 2 tura... no ale....
Rano to ryczalam, pamietacie jak pisałam ze bartek u niani bardzo fajnie? Przechwalilam, dzis tak ryczal że myślałam ze zawroce i *******ne te robote, az ja sie po płakałam,. Wojtek lepiej, tlumaczylam mu ze teraz bedzie dłużej w przedszkolu, ze jego kolega filip pojdzie do domu a aon musi zostać bo mama dłużej pracuje, dzis odebrał go dziadek bo miał wolne a jutro ide ja, nie chce prowadzac bartka, lepiej niech damian to robi bo ja później wyje razem z nim

Aaa dzis juz załapałam sie na szkolenie moje pierwsze, jutro musze sie zapisać na nie, do wrocka 20-22.10 3 dni mnie bedzie, jak oni daja rade?? Masakra, ta praca coraz bardziej mnie przeraża to co musze poświecać dla niej, zwłaszcza dzieci... :(

Witam się porannie!

Madziu super! Najtrudniejszy pierwszy krok, z dnia na dzień będzie coraz lepiej!

Wisienka zgadzam się, elektronicznie tez trzeba się zorganizować :-D

Teri super wieści! Co do spotkania, jestem na tak, ale nie wiem kiedy :-( w przyszły weekend zaczynają się nam.imprezy a potem.znów Wszystkich Świętych.

Gosiak polecam notowanie ;-) jak noc? Spalas?

Asiulka to dla wszystkich trudna sytuacja, z czasem przywykniecie.

Pisze tego posta, stojąc wśród tłumu przed Liderem. Na parkingu ok
To 70 aut, każdy wziął.ze sobą chyba kogoś do.walki, a tylko ja i taka pani.obok.stoimy.z.wózkami :-/ będzie ciężko :p

Mikotku - jak polowanie, bo inaczej tego jie nazwe ??? Mam nadzieje ze owocne

Madzia -oby praca szybko minela ;)

Nocka oki Tymek ladnie pospal do 5:30 potem jakies plcze go naszly nie wiem czemu. Noc dzis zimna byla teraz sa jedynie 3 stopnie.
Za godzinke mam spotkanie z konsultantem odnosnie ciazy w sumie nie wiem po co ale jedziemy. E oczywiscie wiedzial o tym, mial wzoasc pol dnia wolnego lub pracowac w domu, ale jak to on nie przypilnowal tego wcsesniej i poszedł do pracy. Ma po nas podjechać

reklama
Mikoto czekam na wieści z pola walki :-D

Laurze się coś poprzestawiało. W nocy źle śpi. Wstaje o 5. O 6 wypiła mleko i padła na dwie godziny.
Teraz jesteśmy już po małych zakupach spożywczych i Laura zajada drugie śniadanko.

Do góry