reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Mikoto czekam na zdjęcia ubranek :-) kolczyki spisują się dobrze. Nie odpinają się.
Ja wczoraj kupiłam Laurze w lumpku tuniczke, dresowy kombinezon i 2 pajacyki w tym jeden polarowy-dyniowy :-D za całe 10zł :-p

Madziu sypialnia nie zając :-D

reklama
Kinia - BOSKIE KITY !!!!! uwielbiam takie malusie !

Madzia
- spokojnie odgruzujesz i sypialnie

Mikotku
- a surowke z marcheweczki robisz na tych najmniejszych oczkach, wiorki takie ?? czy Zosia z takim normlanymi sobie radzi??

Ojjjj Tymek zjadl taka porcje ze w szoku bylam. Ziemniaczki i brokuly byly z pomidorkiem pokrojonym w kosteczke plus jajko wymieszane z jogurtem i czosnkiem , na to troche sra zoltewgo. Zjadl a teraz spi...

Gosiak sama był zjadła taki obiadek :-p

Mikoto, Kingusia-czekamy na fotki!! :tak:

Z sypialnią skończyłam, teraz odgruzowuje pokój Matta w którym rządzi tzn bałagani Tymcio.. dobrze że żadnego z nich nie ma w domu, bo pewnie by się nasłuchali :-( Tymcio z Ł na spacerze - poszli do paczkomatu po maszynkę do mięsa :-D A Matt u babci :-D Musimy po niego jechać, jutro przyjeżdża moja mama - muszę doprowadzić mieszkanie do takiego stanu, żeby chociaż na pierwszy rzut oka wyglądało :-p A póki co, cały przedpokój zawalony moimi ciuchami - bo ja mam w sypialni wielką szafę z ciuchami.. i dziś robiłam czystkę. To w czym nie chodziłam ostatnio, wyrzucałam, to co zostawiłam, bo schudnę/zgrubnę wywaliłam itd itp.. :-)
Dziś powinnam ćwiczyć.. bo plan był co drugi dzień, ale coś czuję, że nie będę miała siły.. od 10 skaczę i sprzątam - znalazłam pełno Tymkowych ubranych 68, które odłożyłam przed jego urodzeniem, a znalazłam teraz :baffled:

Ach co to był za dzień…:-)

Chłopcy się wyszaleli, wszędzie ich było pełno. Takie dwa wesołe chłopaki, a już Antoś to w ogóle jest superaśny. Normalnie miodzio. Chce spać, to idzie spać i ma wszystko w nosie. Nie to co Mikołaj. Ten na drzemkę poszedł dopiero jak goście wyszli, padł jak kawka. A tu jeszcze niedobrzy rodzice nie dali się wyspać, po godzince obudzili. Na pocieszenie poszliśmy na spacer i plac zabaw, gdzie się wyszalał (a mamę za karę za pobudkę srak optakał - więc szybko kupiony kupon i czekamy do jutra na wygraną). Wróciliśmy na 18, zjadł kolację i własnie zasypia w towarzystwie taty. Mam nadzieję, że po całym dniu wrażeń będzie spał do samego rana.

Gosiak, zacznę odliczanie, ale nie żeby od razu rodzić. Między nami jest 4 tygodnie odstępu i mam nadzieję, ten odstęp utrzymać.:tak:

Bona – z listy nie wiem, jak to z wypisami. Trafienia są jak w Lotto, na chybił trafił. I Ty pozdrów swoich jutrzejszych gości.;-)

Mikoto – daj namiar na takie ładne naklejki. Raczej jednak nie będziemy zmieniać ścian u Krysi, ale przydałoby się je jakoś „ożywić”. Pudełka!!! To jest coś, co i ja i Mikołaj uwielbiamy:-)

Kingusia – cudaśne Kitki. I jak się spodobało Krzesełko. Super.:happy:

Madzia, tyle się napracowałaś, że ja bym to uznała za ćwiczenia i to niezły trening.:rofl2:

Paulunia - dziękujemy za odwiedzinki :* :* :* :*

Plan jest spędzić dziś wieczór razem z filmem. Ciekawe czy uda nam się dotrwać do połowy zanim pośniemy:baffled:

Już wiem jak należy planować.. bez przesady i nie wszystko na raz :)
Zaraz będziemy robić pizze-uwielbiam domową :thumbup:
Palin super że odwiedzinki udane. Fotki na fb super:D Ty czerwcowa milionerko ja się pytam gdzie mamusie? ;)

Witam
Wczoraj i dziś była taka cudna pogoda, że większośc czasu spędziliśmy na świeżym powietrzu. Dziś układałam drzewo a Filip smacznie spał w wózku. Całe dnia byliśmy u moich rodziców, bo tam synek może swobodnie biegać i szaleć, a w mieszkaniu nic nie zrobione oprócz obiadu. Mam nadzieję, ze jutro to ogarnę. Pobudka dziś przed 6.00, już nie mam pomysłu aby nocka trwała dłużej i mniej wstawania w nocy, bo budzę się rano jak zombie. Dziś na zumbę nie poszałam, bratowa nie mogła pójść a mi dziwnie samej ale też trochę się bałam iśc sama po ciemku, więc sobie odpuściłam.

Paulunia8713 „biednemu wiatr w oczy” ale mam nadzieję, ze u Was szybko pojawi się jakiś rozwiązanie i zaświeci słońce

ankaka. ja ze dwa razy kupiłam mleczną kanapkę, kilka razy dostał Kinder czekoladkę, czasami dostanie też wafelka typu Familijne, żadnych ciast nie chce. Jak idziemy do sklepu z mięsnego to dostaje zawsze lizaka, całego nie zje ale trochę poliże. Pije tylko wodę i mleko.

mikoto my mamy dobrze, bo teściowa ma maliny ogrodowe, więc zbiory w pełni. Paluszki juniorki też uwielbiamy. Na foto tłumów u Was nie widać, mnie przycisnęli szturmem do kosza, ale się cieszyłam bo mogłam swobodnie wyszukać numer buta jaki chciałam. Kupiłam buty, kurtkę i bluzeczki. Dziś patrzyłam na allegro to już sprzedają te kurtki kupione wczoraj w Lidlu za 39zł za 80zł. Super naklejki na ścianie, na pudełka też naklejałaś naklejki?

teri114 Filip bardzo mało mówi, wyraźnie mama i baba i nic poza tym, rozumie wszystko ale nie chce mówić

madzia128
ja sadzalam Filipka na nocnik jak miał ok. 6 m-cy przed kąpielą, jak mu się chciało to zrobił i pisiu i kupke, potem zaczęliśmy się kąpać w dużej wannie i ciekawsze było wstać niż siedzieć na nocniku i teraz nawet minuty nie chce usiedzieć, wczoraj go posadziłam to wstał i wszedł w nocnik nóżkami

asiulka918 z każdym dniem będzie coraz lepiej, każdej matce ciężko zostawiać dzieci, super prezent dostałaś

_anula niezła skarbonka to mieszkanie, mam nadzieję, ze dogadacie się z sąsiadką i nie będzie Duzy koszt

Palindromea
dobrze, ze nocka lepsza, widziałam foty ze spotkania Mikołaja z Antosiem, nadają na tych samych falach

mama2013
miło Cię widzieć na łonach bb, odzywaj się częściej.

anilek77 zdradź jaki to „dmuchawcowy sposób” na butki?

Kingusia91 słodkie małe kitusie, ale się krzesełko spodobało Laurze, super

reklama
Madxia - alez szalejesz z tymimporzadkaami !!!! Domowa pizza ... chodzi za mna krazy a Ty robisz !:p

Palin - fotki rewelacja, chlopcy cudni i pelnj energii

Justa - nie wiem kochana jak Ci pomoc. U nas tez pobudki po 6 i nie da rady inaczej, a nawet jak Tymek pojdzie spac wczesniej to wstanie tak samo. Oby j z karmieniami sie udalo ;)

Ja zmeczona coraz bardziej, wiem wiem ze narzekam, ale po 15 juz odliczam czas aby Emil wrocil do domu i odciazyl mnie... a Tymek bez mamusi nie da rady ;) kochany moj :*

Zauwazylam dzis, ze zlapalismu gume w wozku. Cos juz wczoraj mi sie dziwnie prowadzilo a dzis patrze a tam kapec. Emil juz znalalz gdzie az 2 dziurki ja nie wiem jak to sie stalo. Jutro kupi latki i postarasie sam zrobic jak nie to zaniesiemy do wulkanizatora, chyba gdzies tu sa :p

Do góry