mikoto
Fanka BB :)
Teri u mnie już od kilku lat krótkie firany, wycięte albo podpinane. Pierwszy raz właśnie na zimę założyłam, by odsłonić kaloryfery, a potem już tak zostało ;-) pokoje mam widniejsze :-) skąd te nocne placzki? Co się dzieje? :-( zapowiada się Wam mile spotkanie. Kochana, odebrałam juz dywan z pralni? Zadowolona jesteś? J. Zawiózł w ubiegłym tygodniu i tez nadal czekamy. Moje okna okna krzyczy Umyj nas :-/
J. Pojechał zawieźć moja mamę do pracy, a my się Usypiamy. Zmieniłam pościel Zosi,tak więc zaraz wstawiam pranie. Ogarnę się i musze podjechać do lekarza rodzinnego, znalazłam zaświadczenie od okulisty, z marca, mam.nadzieje, zw wystarczy i będzie dobre, bo znów nie mogę się dostać do okulisty. Potem jeszcze podjechać musze na pocztę.
J. Pojechał zawieźć moja mamę do pracy, a my się Usypiamy. Zmieniłam pościel Zosi,tak więc zaraz wstawiam pranie. Ogarnę się i musze podjechać do lekarza rodzinnego, znalazłam zaświadczenie od okulisty, z marca, mam.nadzieje, zw wystarczy i będzie dobre, bo znów nie mogę się dostać do okulisty. Potem jeszcze podjechać musze na pocztę.
wiedziałam że będę rano nie wyspana ale chyba ten księżyc na mnie tak podziałał ;-)o widzisz to masz spokój ze zmianą firan u nas w bloku te grzejniki jeszcze żeliwne nie są zbyt piekne więc na lato zasłaniam
jak się wkurzyłam opierdzieliłam szefa bo akurat był osobiście tłumaczył sie że maja duzo dywanów no ale ja sie wyczekałam ponad 1,5 miesiaca !! to skoro wiedza sie juz nie wyrabiaja to niech przez jakiś czas nie biorą nowych zmowien w mieście sa 3 pralnie !! z tych nerwów zabrałam brudny dywan do domu i tak sie to skończyło że nadal mam brudny dywan 

udanego dnia !

Nie blizniaki urodzone minuta po minucie tak ze z tego samego dnia