Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak noc? Wyspalyscie się?
Już od świtu dbasz o Nas
. U mnie pracowicie i w biegu niestety . Bardzo tęsknię za czasem kiedy siedziałam w domu z dziećmi - niestety ten bezpowrotnie minął :-(. Dzieci trochę chorowały ( na szczęście obyło się bez antybiotyków) . Ja trzy razy w tygodniu na dyżurach 12 godzinnych w ośrodku , wracam wykończona . Nocki trochę spokojniejsze są bo pacjenci śpią , mam czas na uzupełnienie dokumentacji wtedy . Ale taki dzień po nocce to też do bani , bo jestem niewyspana
. Brakuje mi Was....
. Wozimy więc te nasze pociechy jak taksówka . Poza tym codzienność - zakupy , porządki , góry prania nie do opanowania ..... I tak czas płynie ... Pozdrawiam Was i ściskam mocno . Wpadnę pewnie na kolejnej nocce ;-).
.
uwielbiam te poranki
jakie choinki będziesz robila? Jeszcze trochę i będziemy robiły stroiki adwentowe. Póki co siedzimy w domu. Pewnie zajrzymy do moich rodziców
mglisto od rana ale szykuje się kolejny ciepły dzień
uuu kiepska nocka coś Tosiowi dokuczało w nocy oby udało się zdrzemnąć w dzień wrzuć przepis na przepisowy lub na fb ;-)ooo świątecznie już u Was
jak porzuci smoka to się rozgada i nadrobi