_Marys_
Fanka BB :)
Justa ciesze sie, ze Filipkowi apetyt wrocil! Oby juz tak.zostalo! Karina nie lubi suszarki
zaraz placze jak ja wlacze 
Mikoto, Palin nastepnym razem tak chyba zrobie.. Ale mam nadzieje, ze juz tak nie bedzie.
Gosiak oby Tymus szybko przestawil sie na jedna drzemke :-) to szybko zaczela byc 'aktywna' ;-) jej jak szybko kikut odpal
u nas chyba ze 2 tyg sie trzymal!
Natis myslami jestem z. Wami! Na pewno sprawa szybko sie rozwiaze!
Mikoto mam.nadzieje, ze udalo sie polozyc Zosie jeszcze i dosypiacie!
M wstal po 21.. Zapytalam tylko cxy sie wyspal, to odpowoedzial, ze niebbardzo i koniec. Mloda zasnela przdd 23 :-/ nie chcialam przy niej rozmawiac z M bo nie wiedzialaam jak bedzie, czy dojdzie do klotni czy nie.. Czekalam cierpliwie az odejdzie od kompa, zeby moz z nim pogadac.. do polnocy sie nie doczekalam wiec sama go zaczepilam... I sie zapytalam czy nie uwaza, ze zachowal sie nieodpowiedzialnie zostawiajac Mloda samopas a sam zasnal.. to uslhszalam, ze zasnal 17:45 i ze Mloda jeszcze nie siega do klamki... Zamurowalo mnie.... Odczekalam chwile az sie uspokoje.. Powoedziskam mu, ze mam nanadzieje, ze wiecej to sie nie powtórzy, na co on ze przeciez nic sie nie stalo, że mu sie przysnelo.. To tylko odpowiedzislam -
e nna szczesciebnic.sie niestalo bo jakby na nia spadł tv albo wzięła z szufladybz kuchni nóż to ddopiero by byko, i ze pomimo tego, ze ja jestem zmeczona i chce mi sie spac to staram sie cos robic, zebybnie zasnac i zostawiac jej samopas.. Nic juz nie powiedział.. po 3 obudzil mnie do Mlodej :-/ a rano jeszcze powiedzialam tesciowej, ze ma zakrapiac jej ta sol fizjologiczna zeby nosek nie wysechl i poza tym gluty same wychodza dzieki temu.. I to by bylo na tyle... ehh dopiero jade do pracy a juz padam na twarz!
Spokojnego dnia!
Mikoto, Palin nastepnym razem tak chyba zrobie.. Ale mam nadzieje, ze juz tak nie bedzie.
Gosiak oby Tymus szybko przestawil sie na jedna drzemke :-) to szybko zaczela byc 'aktywna' ;-) jej jak szybko kikut odpal
u nas chyba ze 2 tyg sie trzymal!Natis myslami jestem z. Wami! Na pewno sprawa szybko sie rozwiaze!
Mikoto mam.nadzieje, ze udalo sie polozyc Zosie jeszcze i dosypiacie!
M wstal po 21.. Zapytalam tylko cxy sie wyspal, to odpowoedzial, ze niebbardzo i koniec. Mloda zasnela przdd 23 :-/ nie chcialam przy niej rozmawiac z M bo nie wiedzialaam jak bedzie, czy dojdzie do klotni czy nie.. Czekalam cierpliwie az odejdzie od kompa, zeby moz z nim pogadac.. do polnocy sie nie doczekalam wiec sama go zaczepilam... I sie zapytalam czy nie uwaza, ze zachowal sie nieodpowiedzialnie zostawiajac Mloda samopas a sam zasnal.. to uslhszalam, ze zasnal 17:45 i ze Mloda jeszcze nie siega do klamki... Zamurowalo mnie.... Odczekalam chwile az sie uspokoje.. Powoedziskam mu, ze mam nanadzieje, ze wiecej to sie nie powtórzy, na co on ze przeciez nic sie nie stalo, że mu sie przysnelo.. To tylko odpowiedzislam -
Spokojnego dnia!