Mama0306
Mama na pełen etat
Kingusia a robiłaś młodej badanie moczu? Często brak apetytu jest właśnie objawem chorego pęcherza.
Witam się "porannie". Nocka ciężka od 12 do 3.30 z Ewcią walczyliśmy. W końcu syropek dostała i zasnęła. Od rana biegiem. Poleciałam do pracy z rodzinką moją bo potem pojechaliśmy dziewczynom buty na zimę kupić. Ręce mi się prostują pod ciężarem moich małych córek
Idę do Ewci bo już wstała. No i nie wymyśliłam dziewczynom obiadu. Co mogę im na szybko zrobić?
Witam się "porannie". Nocka ciężka od 12 do 3.30 z Ewcią walczyliśmy. W końcu syropek dostała i zasnęła. Od rana biegiem. Poleciałam do pracy z rodzinką moją bo potem pojechaliśmy dziewczynom buty na zimę kupić. Ręce mi się prostują pod ciężarem moich małych córek

Idę do Ewci bo już wstała. No i nie wymyśliłam dziewczynom obiadu. Co mogę im na szybko zrobić?

lub tak jak Mikoto pisze ryz z warzywami na patelnie z kurczakiem ;-) na pewno Ci ręce odpadły niosąc 2 dziewczynki mi juz przy jednej odpadają zwłaszcza teraz jak zimowa odzież wierzchnia też swoje waży 

Jak brzuch po odstawieniu tabletek ? Może pisałaś a ja nie doczytałam