• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2013

Kingusia a robiłaś młodej badanie moczu? Często brak apetytu jest właśnie objawem chorego pęcherza.

Witam się "porannie". Nocka ciężka od 12 do 3.30 z Ewcią walczyliśmy. W końcu syropek dostała i zasnęła. Od rana biegiem. Poleciałam do pracy z rodzinką moją bo potem pojechaliśmy dziewczynom buty na zimę kupić. Ręce mi się prostują pod ciężarem moich małych córek :szok:

Idę do Ewci bo już wstała. No i nie wymyśliłam dziewczynom obiadu. Co mogę im na szybko zrobić?

reklama
Marcysiowa na szybko możesz zrobic sloiczek :-) ja wlasnie grzeje bo tez dopiero co wróciliśmy
A zeby rece odciążyć nosze Huberta wciaz w chuscie. Dziś tak w szpitalu przesiedzial dwie godziny i dobrz mu bylo :-)

Palin Ty miałaś się oszczędzac a nie latać i sprzątać! :-o

Marcysiowa kupiliscie buty? Na szybko przychodzi mu.do głowy ryż z warzywami albo makaron z białym serem, ewentualnie naleśniki.

Właśnie zhadlysmy obiad. Byłysmy na długim spacerze, jest pięknie. Jeszcze Zebralysmy pranie i teraz już urzedujemy w domu

Daria chyba już zdrowa zjadła całą miseczke rosołku z makaronem byliśmy się tez przewietrzyć i tak musiałam iśc na pocztę i po jogurt ( nasz Mikotek skusił mnie na szybkie ciasto z jogurtem już się piecze ;-)) Dawidek bawi się z Daria a ja zwiałam na chwile samotności na tron :-p

Marcysiowa i co wymyśliłaś szybkiego u nas w takich sytuacjach sprawdza się makaron Daria może go jeść nawet samego :sorry2:lub tak jak Mikoto pisze ryz z warzywami na patelnie z kurczakiem ;-) na pewno Ci ręce odpadły niosąc 2 dziewczynki mi juz przy jednej odpadają zwłaszcza teraz jak zimowa odzież wierzchnia też swoje waży :sorry2:

Robaczek buuuuu trzeba czekać dalej :-(Daria 5 minut w miejscu nie usiedzi a Hubiś 2 godziny w chuście siedział :szok:u nas nie realne :sorry2: Daria nie cierpi nigdzie czekać jak z nią coś załatwiam to po 5 minutach robi papa i sobie wychodzi :nerd::confused:

Palin może urodzisz tak jak ja Dawida 12.11 ;-)ja mam 2 skorpionów ale Dawid ma bardziej mój charakter (panna) niż męża

Teri, Hubi też nie usiedzi nigdzie, tylko w chuście. W wózku nie było by opcji a na nogach to bym się zalatała za nim na śmierć a już na pewno nie postał by w miejscu czy na ręku bez chusty. On jest spokojny jak jest czymś zawiązany, wciąż go to uspokaja a chuste kocha, sam często mi ją przynosi i chce bym w niej go nosiła :)

Palin wróżę Mikołajowi posadę Masterchefa niczym Geslerowa :-D Jak brzuch po odstawieniu tabletek ? Może pisałaś a ja nie doczytałam :(

Marcysiowa, i jak buciki ? Ja jeszcze nie mam .

Mikotko, nie ma wiatru u Was ? u nas też ładnie, ale trochę wieje. Hubi szczęśliwy bo ponad tygodniowym siedzeniu wyszedł z domu.

Był taki mega grzeczny dziś !
W szpitalu pięknie w chuście siedział, bez marudzenia, płaczu, że mu się nudzi. Po szpitalu pojechaliśmy do rossmana po zakupy i poszedł tam pieszo. Był taki grzeczny w sklepie, że nie dowierzałam, że to moje dziecko. Wkładał ładnie do koszyk, nie brał z półek prawie że nic, ślicznie stał w kolejce i podawał zakupy kasjerce. Po prostu nie dowierzała ! Potem pięknie za rączkę z tatusiem wrócił do auta :-)
Tak się wymęczył, że od 2 h śpi :) Ciekawe o której pójdzie spać :confused::confused::confused::confused:

reklama
Palin co szef kuchni dzisiaj poleca? ;-)

Teri i jak? Smakuje? ;-) ha ha na tron :-D dobre :-D Zosia nawet jak siedzi to siedzi i się rusza :-P

Robaczku teraz zaczęło wiać, ale było cicho i pięknie. Hubi spisał się na medal :-D Zuch Chłopak ;-)

Marcysiowa pochwal się bucikami ;-)

Czekamy aż kisiel ostygnie, na dworze juz ciemno :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry