• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Czerwiec 2013

Robaczku teraz zobaczyłam wpis z prezentem, świetny ten stolik! U Was na pewno by się sprawdził ;-) warto szukać :-) ja Hubi? Jak.TY się.czujesz?

Teri super, że noc dobra. Nie chce, nie chce no padłam :-D ależ się Daria rozgadala :-o :-D brawo Iskierko! Właśnie słucham pogody, u nas nawet 19 stopni ale wietrzenie, i co tu założyć :-/ ciesze się,że ciasto smakuje. Myślę że orzechy i.przyprawa do piernika super się skomponują ;-)

Właśnie przeglądam prasę, w Świecie Kobiety juz świeta ;-) :-o stroje, potrawy wigilijne, prezenty, stroiki z jabłek, a przecież jeszcze wieńców adwentowych nie było :-/

Załączniki

• 1415171128817.jpg
    1415171128817.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Palin ja mam stale dostawy niemieckich czekolad i porem ciężko się powstrzymać :zawstydzona/y:
Mikoto ja też zakładam Laurze zimową. W płaszczyku ma już przykrótkie rękawki a rekawiczek nie da założyć i rączki marzną...
Ale jak ma być 19stopni to chyba jeszcze wrócimy do tego płaszczyka...
Teri super że daria się lepiej czuje :tak: a z mową poszalała ;-) Laura coś tam mówi ale nie aż tak. Ja podobno jak miałąm troche ponad rok to mówiłam już wszystko zdaniami, nie wdała się córka we mnie :-p

Mikoto nie chce to u nas ostatnio najczęściej używane zdanie jak się nauczyła tak wołać to teraz ciągle czegoś nie chce :sorry: u nas słoneczko i już 10 st ale wietrznie my mamy tą śliwkową kurteczkę i w niej chodzimy ona jest taka przejściówka nie za gruba nie za cienka ;-) widziałaś nową gazetkę lidla ? tam tez juz swieta były juz bombki i inne ozdoby choinkowe :eek: i znów będą sniegowce takie jak były ostatnio w biedronce z tym zamkiem z przodu ale z takim bajerem jak świecąca podeszwa za 55 zł od rozmiaru 24 a w tv jest tez juz swiateczna reklama lidla widziałaś ?jeszcze troszke i się zacznie w tv robić światecznie

Kingusia niemieckie czekolady są pyszne. Lidl ma niemieckie słodkości :-P Zosia z kolei uwielbia rękawiczki :-o wczoraj, na spacerze, siedziała w rękawiczkach w wózku prawie dwie Godziny :-o ja zaczęłam późno mówić, ale odrazu całymi zdaniami. Zostało mi :-P

Teri widziałam :-o jak juz będzie reklama coca coli to już w ogóle święta na całego ;-)

Hej Dziewczyny!

Ja znów na szybko, ostatnio zostaję w pracy po godzinach :crazy: Wczoraj wróciłam po 16, od razu z Misiem na spacer zakupy, byliśmy też w domu kultury u mojej mamy. Wróciliśmy przed 19.00, więc szykowanie kąpieli itp. Potem gotowanie obiadu, sprzątanie, przytulanie z M i spanko. I tak mija każdy dzień...

W piątek muszę jechać z moją kierowniczką do naszego biura w Warszawie na spotkanie. Tak, jakbyśmy nie mogli porozmawiać na video :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie uśmiecha mi się jechać do stolicy na cały dzień, ale cóż zrobić...

Mikoto- super,że nocka przespana! Miłego dnia Kochane :* Piękny dzień :-)

Kingusia- ale Laurkę umęczą te ząbki :-(

Madzia-
ale ludzie są wredni! Tak, jakbyś specjalnie wzięła L4, bo miałaś taki kaprys...

Dziewczyny, nie nadrobię na razie więcej, bo zaraz zaczynamy spotkanie (jestem teraz w konferencyjnej). Postaram się zajrzeć później!

Dzien dobry
nocka u nas fatalna, dawno tak zle nie bylo :-( Nelke karmilam jakos po 24 i juz slyuszalam, ze Tymek sie kreci. O 1 juz byl mega placz, tulenie nic nie dalo, zel na dziaselka chwilowa ulga (jak samorwalam, to chyba ma troche rozpulchnione dziaselka kolo 4 - ale pewna nie jestem :zawstydzona/y:), dostal paracetamolu. Z 40 minut lezalam razem z mama i Tymkiem w lozku aby usnal , ale nie. Wsadzilam do lozeczka to awantura na calego. Po 2 wzielismy go do siebie, aby mama pospala, bo gdyby nie to , to walczylabym aby usnal sam. Padl z nami od razu :confused2:potem karmienie o 4 Nelki , swiatlo zapalilam to Tymek sie pokrecil, ale na szczescie nie obudzil. Wstal normlanie o 6 ale po 8 juz padl na spanie .. nie wiem co mu jest :-(

Madzia - wspolczuje nocki i "kolezanek" w pracy. Az pracowac sie nie chce w takiej atmosferze

Palin -zazdroszcze pogody u na 2 st i pada co chwila, mimo, ze slonko sie przedziera

Ja uwielnbiam czekolade z "okienkiem" ooooo a wieli nie jadlam :-p

Terii - u nas wlasnie na poczatku listopada w lidlu weszly te sniegowce swicace i ozdoby swiateczne. Bylam wczoraj bo chcialam kupic sobie bluze (i kupilam :-p), i chyba skusze sie na ktorys z kalendarzy adwentwych bo sa fajnie wykonane w sam raz do powieszenia na kominek ;-) butow jeszcze mnsostwo wiec chyba tu takich dantejskich scen z rana nigdy nie ma. Ale nie wim bo nie bylam nigdy ;-)

ale produkcja!! a ja mam chwilke.. w pracy :-p przepraszam za brak polskich znakow-cos mi sie z klawiatura dzieje :wściekła/y:

powiedzialam w zlobku, ze Tymcio wymiotowal. nie powiedzialam, ze pol nocy. podobno jest jakis wirus w zlobku :baffled: jak sie cos zacznie dziac-maja dzwonic. juz jest po pierwszym i drugim sniadaniu i poki co telefon milczy.. moze bedzie ok? oby! :tak:

Gosiak wspolczuje nocki :( mam nadzieje, ze w dzien dzieci ladnie pospia, a Ty chwilke odpoczniesz :* eh te Tymki zawsze razem daja nam popalic :-p
Bona wspolczuje ilosci pracy, u mnie tfu!tfu! chwilka spokojniejsza.. oby u Ciebie taka przyszla :tak:
Kingusia Tymek mówi (o polskie znaki się pojawiły :-D) dużo yyyy i dużo eeee :-p ale pokazuje o co mu chodzi - np wczoraj na spacerze, że ma w dupie to o co go proszę, pokazywał doskonale :-p u nas też tatusiowo, ale jak coś boli lub jest bardzo źle, to mama i mama i tylko mama
Ja planuję zupę z zielonego groszku - podobno szybko się robi :tak:
teri super że nocka naszej gadułki lepsza :-)

mikoto u nas rano przed 8 było 16stopni i silny wiatr. dałam pranie na balkon-mam nadzieję, że ładnie wyschnie i nie będę szukała po całym osiedlu suszarki, bo ją zwieje :-p

Mikoto ja właśnie głownie z niemieckiego lidla mam słodycze :sorry: i jak tu się odchudzać... :confused:
Gosiak współczuje cięzkiej nocy. Dobrze że masz teraz mame przy sobie. Na długo przyjechała? Tymka pewnie też ząbki męczą.

Zupa zaraz będzie gotowa. A Laura coś się pokłada. Nie wiem czy nie zaśnie "przed zupką".
Wiatr tak wieje że chyba zaraz nam urwie antene od cyfrowego polsatu :baffled:

Jestem, ze śniadaniem. Właśnie Zosia zasnęła, a chwilę wcześniej wrócilysmy z cmentarza i zakupów. Pogoda jest cudowna! 18 stopni! Lekki wiaterek i mocne słońce :-D

Bona zazdroszczę tych zajęć w DK -u, u nas nic takiego nie ma :-/ Warszawa? Nieźle, a M. Wtedy ma wolne? Przytulanie z M. Powiadasz ;-)

Gosiak współczuję nocy :-( zęby męczą :-( kalendarz adwentowy na.kominku, ależ klimatycznie :-)

Kingusia a z czego Ty chcesz się odchudzać? Laura śpi? Y Was aż tak wieje??? :-o

Biorę się za śniadanie i prasę. Kolejne gazety czekają na.przejrzenie, i znów świątecznie ;-)

Załączniki

• 1415183800891.jpg
    1415183800891.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry