mikoto
Fanka BB :)
Robaczku teraz zobaczyłam wpis z prezentem, świetny ten stolik! U Was na pewno by się sprawdził ;-) warto szukać :-) ja Hubi? Jak.TY się.czujesz?
Teri super, że noc dobra. Nie chce, nie chce no padłam
ależ się Daria rozgadala :-o
brawo Iskierko! Właśnie słucham pogody, u nas nawet 19 stopni ale wietrzenie, i co tu założyć :-/ ciesze się,że ciasto smakuje. Myślę że orzechy i.przyprawa do piernika super się skomponują ;-)
Właśnie przeglądam prasę, w Świecie Kobiety juz świeta ;-) :-o stroje, potrawy wigilijne, prezenty, stroiki z jabłek, a przecież jeszcze wieńców adwentowych nie było :-/
Teri super, że noc dobra. Nie chce, nie chce no padłam
ależ się Daria rozgadala :-o
brawo Iskierko! Właśnie słucham pogody, u nas nawet 19 stopni ale wietrzenie, i co tu założyć :-/ ciesze się,że ciasto smakuje. Myślę że orzechy i.przyprawa do piernika super się skomponują ;-) Właśnie przeglądam prasę, w Świecie Kobiety juz świeta ;-) :-o stroje, potrawy wigilijne, prezenty, stroiki z jabłek, a przecież jeszcze wieńców adwentowych nie było :-/

a z mową poszalała ;-) Laura coś tam mówi ale nie aż tak. Ja podobno jak miałąm troche ponad rok to mówiłam już wszystko zdaniami, nie wdała się córka we mnie 
u nas słoneczko i już 10 st ale wietrznie my mamy tą śliwkową kurteczkę i w niej chodzimy ona jest taka przejściówka nie za gruba nie za cienka ;-) widziałaś nową gazetkę lidla ? tam tez juz swieta były juz bombki i inne ozdoby choinkowe
i znów będą sniegowce takie jak były ostatnio w biedronce z tym zamkiem z przodu ale z takim bajerem jak świecąca podeszwa za 55 zł od rozmiaru 24 a w tv jest tez juz swiateczna reklama lidla widziałaś ?jeszcze troszke i się zacznie w tv robić światecznie
Wczoraj wróciłam po 16, od razu z Misiem na spacer zakupy, byliśmy też w domu kultury u mojej mamy. Wróciliśmy przed 19.00, więc szykowanie kąpieli itp. Potem gotowanie obiadu, sprzątanie, przytulanie z M i spanko. I tak mija każdy dzień...
potem karmienie o 4 Nelki , swiatlo zapalilam to Tymek sie pokrecil, ale na szczescie nie obudzil. Wstal normlanie o 6 ale po 8 juz padl na spanie .. nie wiem co mu jest :-(
jak sie cos zacznie dziac-maja dzwonic. juz jest po pierwszym i drugim sniadaniu i poki co telefon milczy.. moze bedzie ok? oby!