reklama

Czerwiec 2013

Wiem, pora podejrzana (choć jak na moje wpisy może nikonicznie, ale ze wzgledu na okoliczności :-P ), ale to jeszcze nie TA pora. Siedze na skurczykach, ale te skurczybyki nic nie "posuwają" się do przodu :-\ A mogły by, zwłaszcza, ze ja niecierpliwiec...

Gosiak, zaczynam myśleć, że chyba się zamieniłysmy. Ja Mikołaja urodziłam w termin - Ty Nelcie. Ty 3 dni z Tymkierm chodziłaś ze skurczami - mnie się zaczęła 2 doba. Tylko sama opcja "po terminie" mi się nie podoba. Zdecydowanie wole "przed" (a juz najlepiej teraz już).
Biedna Nelcia. Oby już się wszystko unortmowalo i wrócił jej malutki spokój.

Nayaa, moi rodzice mają wanne, ale remontując łazienkę wymienili na taką małą, że jak tyłkiem opre o jeden koniec to stopy opierają o drugi. Ale ja się tak kocham moczyć, że dobre i to.

Teri, trochę takich przygód różnych miałam (może nie koniecznie z "haftowaniem", ale w ogóle), a w parafii byłam raczej osobą publiczną. Nic się nie dawało ukryć.
Znajomi, no cóż, widać odległość robi swoje, ale trudno. Niektorych rzeczy sie nie przesdkoczy. Pocieszające jest to, że mimo wszystko, naprawdę w potrzebie potrafią się zorganizować i wesprzeć, czyli jakieś " ziarenko przyjaźni" zostało.

Mikoto, mam nadzieje, że noc mija Wam pod hasłem "przesypiamy całą". Ależ to BB ciągnie Ci Neta :-P
Moja mama ma jednego storczyka. Po wielu próbach doszła do tego jak hodować i ten już któryś raz puszcza gałązkę, a liści robi się juz ho ho. Właśnie zbliża się pora wycięcia starej (niech tylko zrzuci kwiatki), wysokiej na ponad pół okna. Życzę, żeby i twój ładnie się chował.
Tak bym chciała, żeby Krysia nie na dniach ale na godzinach była z nami ;-)

Madzia, rybna "dieta", mniam mniam. Obyscie szybciorem na niej wyzdrowieli.

Miki godzinie temu wciągnął mleko i śpi jak susełek. A ja z tej niecierpliwości będę wredna i obudze Ara, co by mi " wspomógł rozbujać tą akcje skurczową.

JA CHCE JUŻ!!!!!!!

reklama
Witam się porannie!

Madzia dane zezarl mi.Skype :-/ ostatnio miałam problem z internetem w domu i tak wyszło :-/ storczyki dupedowe 29,90 zl

Teri mniam! Ale wykombinowalas :-D pychotka! Muffiny są pyszne z konfitura, ale nie dżemem. Konfitura ma idealna konsystencję ;-)

Gosiak ja na punkcie strzrlajacych kup, kwaśnych jestem przeczulona :-( Zosia takie robila i to do 10-15 dziennie dopóki była na.moim mleku :-/ obserwuj, może akurat taka się zdarzyła. Jak noc?

Palin u nas noc przespana, a jak u Was?

Zosia wstała o 6.20. Mam nadzieje ze dzisiaj nie będzie padało.

Mikoto, nocka chłopaków dobra. Miki spał do 6.30. Aro jeszcze dosypia. O swojej juz nie będę pisać, bo wyszedł by jeden wielki marud.

Ankaka, gratki rocznicy. Udanego miłego spotkania :-)

Lece okiem baczyć na wariacje młodego.

Palin Twój plan na dziś znam :-) A jak poród nie wypali to jaką macie alternatywę? :p

Ankaka udanych odwiedzin. Jak macie zamiar świętować rocznicę? :-)

Nayaa ile ja bym za wannę dała...

Mikoto jaki plan na dziś? Ładnie Zosia pospała :-)
Ale pochwale się-Tymcio idealnie :-) Spał od 19 do 8 :-D Teraz ogląda z Mattem bajki i coś opowiada po swojemu a Ł robi śniadanie :-D

Weszłam rano na fb. Dobiła mnie wiadomość o Antosiu [*] chociaż nie śledziłam tego tak mocno.. :(

witam
wstaliśmy jak zwykle po 7 rosołek sie gotuje kawka już wypita za oknem puki co bez deszczu ale tez bez słonka

Naya Palin też lubię się moczyć w wannie ale taką przyjemność serwuję sobie góra 2 x w tygodniu zwykle biorę szybki prysznic czasem mnie nachodzi taka chęć na poleżenie w wannie zawsze wtedy nadkładam maseczkę czasem zapalam świeczkę i się relaksuję :sorry:raczej codziennie nie chciałoby mi się tak moczyć
Palin &&&&&&&&& za rozkręcenie skurczyków

Mikoto dziekuje za podpowiedz zrobie z marmolada czekolada i bananami
i pokusze sie w końcu o sałatkę krabową ile tego koperku tam dajesz ? Mikotokowy dzisiaj jedzie ?
znasz jeszcze jakieś dobre i szybkie sałatki ?
siostra przyjedzie do Darii a ja dziś wyskoczę na większe zakupy spożywcze

Antosiu (*) :no:

Ostatnia edycja:
Madzia, he he, raczej do wieczora będę czekać, ze może choć w ostatniej chwili uda się realizacja :-P
A co to za język Mattowy? Trudny do opanowania? ;-)

Teri, fajne szybkie salatki wrzucała Korba na przepisowy FB, może cos Ci wpadnie w oko.
My u siebie mamy bojler i w takiej opcji pasuje tylko prysznic. A ja tak kłam wodę, ze często cały baniak wypuszczam na siebie. No i mamy głęboki brodzik, wiec mamy taka wanne dla Mikołaja (choć i on woli prysznic).
Kciuki się przydadzą, bo mnie pokłady cierpliwości wyczerpuje Miki :-P

Chyba wyciągnę jeszcze dziś Ara na to ktg. Jest na szpitalnym oddziale to może uda się jakąś kontrola lekarska. Strasznie kuje w środku. Wszystko do zniesienia, oprócz myśli, że może cos tam się dziać Krysi, a ja nie reaguje, bo se wmawiam "że to nie to". Nie umiem słońca określić tych skurczy, liczyć czasu itd. Z Mikołajem pojechalismy się z różowymi wkładkami bez radnych skurczów, nie mam doświadczenia :-P

Dzien dobry,

nocka kiepska, ale w wykonaniu Tymka :-( obudzl sie po 4 z placzem i chyba z godzine na zmiane plakal i krzyczal...nie wiem co mu jest, zel na zeby kiepsko pomaga, mialam dac mu czopka, ale w koncu nie dala. Zmienilam pieluche, ok 6 dostal troche mleka , wypil i przynal ale nie na dlugo.Dobrze, ze Nelka ma mocny sen i na te wrzaski sie nie obudzila. W nocy spala ladnie, po jedzonku zasypiala bez prezenia i problemow

Mikotku - poki co zdarzyla sie kupka wczoraj, nie byla duza, kolor normlany, kwasna tez nie raczej. Zobaczymy jak dzis bedzie

Ankaka - najlepszego z okazji rocznicy

Madzia
- peknie Tymus pospal !!!!! wysle swojego na przeszkolenie :-p

Terii -
ochhh muffinki z czekolada !!!! myslicie ze nutella moze byc ??? ja koperku sypnelam na oko ;-) i dalam jedna cebulke (czerwona) i jak dla mnie bylo wystarczajaco ;-)

Przeczytalam dzis o Antosiu, tego sieobawialam i to bardzo, czytajac o jego bezdechcach.. juz teraz nic Go nie boli :-(
[*]

E pojechal robic fotki (cale szczescie, ze nie u nas ), wroci to jade z mama do miasta. A na obiad dzis meksykanska zupka :-p

Palin Matt się "uwstecznia" - gada po tymkowemu, oboje wgapiają się w bajki na baby tv.. ale czasem to takie słodkie :-)

Gosiak to było zapewne jednorazowe.. ale przyczytaj na głos Tymkowi parę razy, może załapie. Choć na jedną noc ;-) Matt też na szczęście ma taki sen że wrzaski brata go nie budzą.. uff :-)

reklama
Madzia - a widzisz nie pomyslalam o czytaniu. A bardzo bym chciala przed snem mu czytac. Faktycznie, ze w ciagu dnia siedzimy nad ksiazeczkami, ale wieczorem tez byloby milo. Moze uda nam sie w ten sp[osob...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry