reklama

Czerwiec 2013

Dzien dobry, nocka oki Tymek przebudzil sie 2 razy ale nie szla, nawet do niego ;)

Marys - tak jak zrkbisz dzurke to dziecko juz jie ssie tak normlanie smoka bo nie ma zasysu :)

Mikotku- reklamowalinw gazetce olejki do kapieli o takie :
I ciekawa jetsem czy sa juz w sklepach
Oooja sierotka teraz zobaczylam ze to bielenda a nie biedronkowa marka :/

Załączniki

• 1415954253483.jpg
    1415954253483.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
reklama
Terii - no u nas niby to samo zasnie i wypluje i juz sama nie wiem co robic. Ciekawa jestem czy sam odda kiedys .Glupieje juz u nas smoxzek tez poza lozeczo nie wychodzi chyba ze do auta bo czasem sie Tymek denerwuje przy dluzszej jezdzie.
Ja mam krem bb rosmaniwski, brzoskwiniowy czy jakis taki. Te z garniera jakos za swiecace dla mnie byly

Miootku - podklad z firmy Ingrid

U nas leje od rana, E mnie wczoraj wieczorem tak zdenerwowala ze nawet gadac mi sie z nim nie chce . Niby drobnostka ale zawsze on wie i mie wszytsko lepiej.....

Madziu a co z tymi 10 dniami??? Ł. dzisiaj wraca?

Emka ha ha chyba tak ;-) daj znać co powie lekarz. Jakie badania robiłaś?

Palin cierpliwości, cierpliwości. Wiem,.ze.tęsknisz za Mikołajem, ale.nerwy niczego nie zmienia. Trzymaj się!

Teri Daria tez grzeczna Dama :-) im.mniej na wierzchu,tym łatwiej utrzymać porządek. U mnie wyeksponowane są niektóre rzeczy, ale są łatwe do sprzątania. Poza tym.uwielbiam zmiany, rzeczy są w tym.samym stylu i migruja po pokojach ;-) pamiętam jak pisałaś o oczach i tuszach do rzęs. I u nas już mzy :-( mam nadzieje,ze juz zapomniałaś o tym śnie i uśmiechasz się :-) Dawid to złote dziecko, naprawdę rzadko spotykam.tak ułożone dzieci i tak skore do pomocy. Wybrałaś juz model telefonu dla Niego? Jakie plany na dzisiaj? Pieczesz coś? ;-)

Gosiak sprawdzę czy juz są,hak.będę w Biedronce :-) oby odsmoczkowanie poszło szybko! I.bez płaczu.

Niedawno wróciłam. Z Tata wszystko dobrze, kolejna wizyta za dwa tygodnie. Zrobiłam tez zakupy Babci w Lidlu. Pełno tam bombek, ozdób i swiatelek. Kupiłam Zosi skarpetki antypoślizgowe i mate antypoślizgowa pod dywan do salonu.

Mikoto hihi dziś nie piekę ale jutro chyba zrobię mufinki na niedzielę do kawy ;-)
ciągle myslę o tym śnie oby to nic złego nie wróżyło mi rzadko śnią się osoby z rodziny a jeszcze w takiej złej wersji :-( muszę poczytać na necie o tych smartfonach z biedronki mają być chyba 2 modele nie chcę bardzo drogiego wiadomo dziecko to dziecko zawsze moze zgubić i szkoda by było w biedronce ma byc za 350 zł a jak nie to popatrzę po sklepach
Daria pujdzie spać to mam prasowanie i sprzątanie jak zwykle m dziś wraca to jutro luz ;-)
pogoda beznadziejna nie wiem czy wyjdziemy :dry:

Teri z czym będą muffiny? U nas tak.Pochmurno, że w domu aż ciemno :-/ Od kiedy te telefony? No jasne, że nie ma co drogiego kupować, dla nastolatka taki w zupełności wystraczy. Najważniejsze aby był Internet. Super,że będziecie mieli rodzinny weekend. Daria szykuje się już do drzemki. My właśnie się Usypiamy.

Hej kochane.
U nas po staremu. Laura źle śpi, mało je. W dzien jakoś da sie przeżyć... najgorsze są wieczory i noce.
Ja mam jakiegoś doła... chyba dalej z powodu braku pracy. Rozsyłam te CV wszędzie i nic :-( nie wiem co jest ze mną nie tak... poszłabym do jakiejkolwiek pracy, choćby do marketu.

Kingusia to minie, sił! I cierpliwości! Dobrze,że M. Jest z Wami, zawsze to olbrzymia pomoc. Z Tobą jest wszystko ok, to świat zwariował, a konkretniej, Polska. Młodzi wykształceni ludzie, z kursami czy bez, z potrzebą pracy pracują na zlecenie lub wcale :-( strasznie mnie to boli :-( osobiście straciłam wiarę w to że znajdę prace w zawodzie :-/ tyle lat studiów na marne :-( dlatego jak przeglądam ofert pracy, to już nie segreguje, patrzę każda kolejną. Byleby praca jednozmianowa :-/

Zosia pospala niewiele ponad godzinę. Zjadła obiad i ogladamy książeczki. Czekamy na kuzynka i jej synka.

Ostatnia edycja:
reklama
Mikoto babeczki będą z bananami czekoladą i jagodami tak chodza za mną jagodowe że nie wytrzymam mam jeszcze kilka słoiczków swoich jagód ;-)
tel od 1 .12 ale jeszcze pochodzę pewnie na swieta bedą promocję a my i tak na wigilię robimy sobie prezenty Mikołajki sa u nas symboliczne wieć tel bedzie dopiero na 24 wiec jeszcze troszkę czasu jest
Daria śpi od 1 zobaczymy ile pośpi bo ostatnio to ciągnie konkretne drzemki po 2,5 / 3 h ale dzis coś szurają po suficie chyba sasiedzi przemeblowanie robia :baffled:a i cos nosek sie zatyka i jakiś katarek na horyzoncie :baffled:chyba jej w tym roku nie zaszczepie :baffled::dry:szukasz pracy ?

kingusia mogę tylko przytulić :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry