reklama

Czerwiec 2013

Filipek już spi. Z urodzin musieliśmy wrócić o 19.00 bo Filip już płakał ze zmęczenia, więc była kąpiel i lulu.

gosiak_85 ja mam ciągle nerwy na męża bo na wszystko pozwala, ledwo wróci z pracy to synek ogląda się za jego smartfonem. Ale Nelcia ładnie pospała.

_Marys_ teściowa pracuje, więc nie zajmie się Filipem, poza tym nie zostaje u niej więc nie wiadomo jakby wytrzymał tyle godzin. Mąż ostatecznie pewnie weźmie wolne ale nie chciałby bo wtedy dniówka jest w plecy. Wstępnie wymyśliłam, że w sobotę pójdę do pracy a poniedziałek wezmę wolny. A wtorek to już może urlop się uda wziąć. Ja zrobiłam prawko właśnie z tego względu, że jak chciałam gdzieś jechać to musiałam prosić brata a nie zawsze pasowało. A teraz pełen luz, jadę kiedy chce i gdzie chce. Ładnie Karinka je, u nas to tylko wywalanie z miseczki i karmienie mamy wchodzi w rachubę.

Lecę się kapać i do łóżka

reklama
Wisienka moja cera tez nie zachwyca, tradzik jak u nastolatki (a w czasie ciazy bylo tak pieknie), wagry... A ze mnie lapki swierzbia to dlugo nie siedza ivje wyciskam a przeciez nie powinno sie tego robic..
Emka na pewno wkoncu sie uda dieta albo cwiczenoa ;-)
Gosiak nawet nie wiesz jak ja czekam na pomelo o_O aaa normalnie wykupilabym wszystko jakbym mogla :-D tak je uwielbiam :-D zjem cale jedno i jestem pelna, ale z lakomstwa zjem i drugie :-D ale Nelka slicznie spi :-D oby jej sie tak utrzymalo ;-) a ile zabkow ma już Tymek?
Justa moj M da wszystko Karinie byleby mial swiety spokoj :-/ chociaz prosze, zeby nie dawal.. U nas zaczysto tez nie jest :-P

Mloda jeszcze sie bawi, oczywiscie cukru dostala to teraz siedzi.. Ehh M nigdy sie nie nauczy o_O pogoda dzisiaj beznadziejna wiec siedzialysmy w domu :-( cisnienie sie chyba zmienia bo caly dzien glowia mnie cmi...

Marys ale Karinie ruszyły włosy :-D pięknie je!

Emka tez chce 4 kg zrzucić :-/ działamy?

Nayaaa jak Wojtus? Jest poprawa?

Wisienka i u mnie problemy z cera, także rzadko wychodzę bez makijażu, a poza tym Lubie być pomalowana, dla mnie to komfort, kiedy nagle się okazuje,że musimy gdzieś jechać a ja jestem gotowa i nie tracę czasu na przygotowania. Ale milo by było, tak jak piszesz, uczesac włosy i wyjść ;-) obrobilas się już?

Justa Zosia tez dzisiaj wcześnie domagała się kąpieli i spania.

Gosiak zęby potrafią umeczyc :-( spokojnej nocy!

Po południu odwiedzili nas moi rodzice. O 18.30 juz kapalam Zosie, bawiła sie w wanience dobre 20 min. Potem szybko ogarnęłam siebie i biegiem karmienie. O 19.50 juz spala, a ja sprzatnelam łazienkę, wytarlam prysznic, umylam kuchnie, podłogi, sprzatnelam salon, zrobiłam paznokcie i padam. Juz leżę :-/

Mikotku Toś dopiero zasnął. Biorę się za robotę
Marys
Niby się nie powinno ale wiem jak to jest
Justa
Spokojnej nocy
Gosiak
Niech dzieciaki dadzą ci pospac
Madzia
A z czego robicie wino ? My z naszych winogron

Mikoto ..ciągle pociągający ;-) i marudny.. W ogóle od wczoraj kupki nie robił,dzisiaj chował się za kanapę,kucał i słychac stękanie.. ja patrzę a on oczy czerrrrrrwone i smrodek.. Mówię "oho kupsztalek"..i nie było. Bąki okrutn puszczał ale kupki zero :zawstydzona/y:,

jejku jejku Ty to masz turbinkę.codziennie takie porządki :) co Ty na święta będziesz robiła hehe :-D

Ja dzisiaj byłam wnieśc lodówkę i zmywarkę do naszego gniazda. No i przy okazji rzucic okiem (i nosem) na moją kanapę czy nie zaśmiergła. Zrobiłam nieślubnemu zakupy z prowiantem z Polszy i heja..niech chłop ma siłę żeby zarabiac :-D a na zakupach spotkałam tą panią u której byłam w sprawie "pracy".nieśmiało się uśmiechała :sorry:

Madzia zadna gafa ;-) zdarza sie ;-)
Mikoto Karina mialaby dluzsze wloski, ale jej scieliamy w lipcu :-P a juz nie moge sie doczekac az bedzie miala dluzsze i bede mogla robic kucyki i warkoczyki :-D oj biedna bedzie moja cora :-D oh Ty pracusiu :-* nawet paznokcie zrobilas.. Ja swoich juz daaaawno nie malowalam o_O
Nayaa ale chyba nie wnosilas tego sama? o_O oj niech juz Wojtusiowi da spokoj to chorobsko!

Mloda wkoncu zasnela, teraz ja leze i wcinam wafelki... Ehh... a mam smaka na lays'y solone z pieca.. A od wczoraj chodzi za mna jajko na miekko o_O a na dobranoc cosik na wesolo ;-)

Załączniki

• 1416088646332.jpg
    1416088646332.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 73
  • 1416088666766.jpg
    1416088666766.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 61
Emka Mikoto działamy od poniedziałku - na fb założymy wątek - i będziemy się "spowiadać" co i ile jadłyśmy i ile ruchu miałyśmy :tak:

Wisienka ja czasem rano po wyjściu spod prysznica, nakładam nivee i tusz i wychodzę, dopiero w aucie orientuje się, że włosów nie przeczesałam :-D
my wino robimy z winogron lub z ryżu.. to ryżu ma swoją moc-wystarczy jedna lampka....

Gosia oby Nelcia spała dalej tak ładnie, a dopiero rano odreagowała :tak:

Mikoto​ skąd Ty bierzesz te energię??

My mieliśmy dziś intensywny dzień-po drzemce Tymka pojechaliśmy do teściów i do bawialni. Dzieci miały godzinkę na zabawę, a Tymcio dopiero po 50 minutach oswoił się i zaczął beztrosko szaleć - ach ten pierwszy raz :-p Potem do znajomych (zrezygnowałam z imprezy firmowej) i Tymcio do 22 bawił się z 3letnią koleżanką. Bardzo ładnie. Bez marudzenia. Wróciliśmy do domu, pograł w piłę i chyba śpi a ja soczę drineczka, bo byłam kierowcą :tak: A Matt ogląda Piratów z Karaibów :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia jak ja napisze co jadlam to mnie wykreslicie z tego odchudzajacego watku;)

Mikotku litosci...tylko nie cwiczenia;) najpierw to musze odstawic slodkie.

Gosiak Nelcia jak przystalo na kobietke jest bardzo grzeczna zakupach;)

Nayaa zdrowk dla smyka.

Marys po tym blysku w oczkach widac,ze mala to niezla lobuziara;) pewnie ma tysiac pomyslow na minute i tak za nia biegasz caly dzien jak ja za moja;)

Cudnej niedzieli zycze:)
U nas od wczoraj mega wiatr,pewnie ze spacerkow nici.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry