reklama

Czerwiec 2013

reklama
Kawa z bitą śmietaną - mniaaaam :)
Emka moja koleżanka notowała właśnie co jadła - raz na 2 tygodnie miała spotkanie z dietetykiem i zbierała ochrzan za niedozwolone produkty. Tym sposobem wyeliminowała wszystko co zakazane i schudła bardzo bez ćwiczeń :-D

Marys cudna łobuziara :*

Nocka dobra. Tymek o 6 wylądował u nas i po mleczki dospał do 7:20. Potem nocnik-wreszcie wracamy do starych przyzwyczajeń :-D I do 9 bawił się z Bratem-jeden przed kompem, drugi na bajeczkach, trochę razem - ważne że my dospaliśmy :-)
Kuchnia po śniadaniu ogarnięta, teraz czas na sypialnię. Żadnych konkretnych planów na dziś nie mamy.. zaraz pójdę z Tymciem na spacer, a potem się zobaczy :p

A jakie Wy macie plany?

Mikoto? Ty jeszcze śpisz? :p

Ostatnia edycja:
Emka schudnac mozna bez cwiczen, ale moze zostac flaczek skory tak jak mi na brzuchu o_O oj lobuziara straszna, ale w domu jeszcze nie ma tragedii z ganianiem za nia, gorzej na dworzubi w sklepie :-P wtedy to sie naganiam ;-)
Nayaa ale smaka robisz.na kawe.z bita smietana :-D
Madzia no to poranek super ;-)

Mloda wstala po 9, M juz przy kompie, ja leze w lozku.. A co raz mozna dluzej polezec ;-) trza isc do sklepu, a pogoda nie zacheca do.wyjscia :-(

Witam się porannie!

Druga kawka juz. Ale za oknem tak buro, pochmurno, mgliscie i wietrzenie, że ciężko się zebrać :-/ z mala przerwa w spaniu i zmiana pampersa dospalysmy do 7.50.

Nayaa zaczynamy eliminacje cukrów, mnie to najbardziej gubi, bo tak, naprawdę jem zdrowo i chudo. Jak Wojtus? Co dzisiaj będziecie robili? Kanapa się nadaje?

Marys pamiętam, że scieliscie włosy Karinie ;-) Karina jest śliczna!

Madziu energię czerpie z Waszych postów ;-) jak czytam ile co która robi, to i ja biorę się do roboty ;-) nie od poniedziałku, tylko od teraz :-P bardzo się rozbestwilam w ostatnim czasie :-/ Zosia uwielbia bawić się w bawialni. Sprawdziliśmy kilka, zawsze wracamy do tej samej.

Emka ja też najpierw słodkie :-/ u nas dzisiaj tak wieje :-o

Gosiak dzisiaj Teściowa przyjeżdża? Jak noc?

Palin jak się czujesz?

Kingusia zostaliście na.Noc u rodziców? Jak Laura spala?

Dzisiaj nir gotuje, idziemy na.Obiad do mojej mamy. Pojedziemy tez na wybory i zaplanowalalysmy z koleżanką i jej synkiem.wypad do Mrówki ;-) Nayaa od wczoraj miałam być ozdoby o.których rozmawialysmy. Bona dala.cynk, że u Nich w Biedronce pieluchy w kartonie po 50 zł. Może zajrzymy. A Tymczasem robie oko i czekam na aż owoce rozmroza się. Będzie koktajl na kefirze z płatkami owsianymi.

Załączniki

• 1416129585840.jpg
    1416129585840.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 61
Nie nooo koktajl? Eh zginę przy Was :p

Ja właśnie jem mało słodkiego ale za to tłusto i wieczorami :-/ Nie wiem jak z tym walczyć. Miało być prościej bo Ł miał mieć delegacje i owszem w przyszłym tygodniu ma ale w Krakowie więc codziennie będzie w domu..

Nayaa jakie ozdoby? Ja wczoraj w Lidlu kupiłam naklejki świąteczne na okno i lustra-myślę że Tymek będzie zafascynowany :-)

Marys, Madziu kefir 0 tłuszczu, bez cukru,albo z brązowym, owoce samo zdrowie, a zblendowane z tym wszystkim płatki owsiane dadzą uczucie sytości i usprawnia perystaltykę jelit. Taki koktajl to idealne rozwiązanie na drugie śniadanie i podwieczorek ;-)

Madziu ozdoby holenderskiej firmy, ale ostatnio wyjmowane juz były bombki i cala reszta świątecznego arsenału.

Mikoto platki owsiane gotowane czy takie suche? Hmm.. Chyba zaopatrze sie dzisiaj w kefirek i owoce :-D a moze byc jogurt naturalny? Nie przepadam zbytnio za kefirem :-P
Madzia a co takiego tlustego jesz na wieczor? Ja jem 3 posilki dziennie w tyg, a w weekendy moze 1 lub 2 :-/

Jajecznica zjedzona z malym pomocnikiem ;-) brzuch boli a M powyjadal wszystkie przrciwbolowe i zostawil puste opakowanke... Po prostu bosssssko... :-/

Marys suche, one i tak specznieja w koktajlu. Jasne, że może być ;-) maślane, jogurt, kefir, co kto woli i co jest akurat w lodówce. Wygon męża do apteki albo sklepu.

reklama
Mikoto zostaliśmy na noc i Laura całkiem nieźle spała. Ma tu łóżeczko po mojej siostrze to nie jest źle ;-) za to my się nie wyspaliśmy bo u rodziców w domu nad ranem zimno a łóżko niewygodne :sorry:

Właśnie zapakowaliśmy gokarda do sprzedania. Nagimnastykowaliśmy się żeby takiego wielkiego klamota poowijać.

Laura właśnie ma drzemkę, wstanie zjemy obiad i wracamy do siebie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry