reklama

Czerwiec 2013

Witam
Tosiu padł o 17.38. Na podłodze. Spał w aucie tylko 20 minut. Potem nie dał się uspac. Niestety znowu slini się bardzo i kaszle przez to. No i ciekawa jestem o której wstanie. Ukladalam z Mila puzzle. Teraz myje zeby, poczytam jej i pójdę się kąpać. Nie wiem czy coś poogladam czy poloze się. W domciu już porobione. Ubrania naszykowane.
Dziś po duchowym i obywatelskim obowiązku pojechaliśmy do Wroclawia. Odebralismy Pola buty z reklamacji, tzn. wybrał nowe, moje oddalismy do reklamacji i kupiłam sobie 2 kurtki. Trafiliśmy na mega promocje i 2 kupiłam za 169 zł. Czarną i brązowa a raczej takie latte.
Marys
Jak brzuch? Świństwo z tabletkami. To ty na tych fotkach? Śliczne dziewczyny!
Madziu
Tymus jest świetny i na pewno nie szlifuje ogonu. No a poza tym to ważne na ta chwilę a za kilka lat nikt o tym nie będzie pamiętał
Gosiak
Jak minął dzień ? Wystarczyło cierpliwości ?
Kinga
Oby nocki były już dobre.
Teri
Tak Mila miała taki sam fryz. Grzywka zaczęła rosnąć jakoś koło 2 urodzin. Ja zapuscilam jej ten tył i robiłam kucyki. Potem 3.
Mikoto
I jak minął dzień ? Co u was ?

Dzieciaki oczywiście naciagnely na wszystko co się da. Kulki i wszystkie bujaki, kolejkę i skoczki. Ubaw po pachy.

No a dieta. Na razie nie stosuje. Chudne z roboty jak chlopka. Przydałoby się ćwiczyć Ale z tym nie wyrabiam.

reklama
melduję się
bylismy na wyborach i od razu odwiedzić rodzinkę ciocia zaprosiła wszystkich na wieczorek wyborczy :-D ale zimno !!!!!!! wiatr taki ostry zimny biegiem do auta z Darią żeby jej nie zawiało :sorry: także niedziela zleciała nawet fajnie jeszcze buszujemy buty porozwalane po całym domu Daria ma ostatnio faze na buty uwielbia wszystkie przymierzać zwłaszcza moje zakłada je sobie i chodzi widać że uwielbienie do butów się rodzi jak u Zosi Korby :sorry:
Maryś kochana my kitki już dawno z tył wiążemy :-pzresztą Daria sama chce jak tylko zobaczy że ja robię sobie kitkę od razu pokazuje żeby jej też zrobić i spineczki są na co dzień :-p;-)nie ładnie się maż zachował żebyś Ty musiała sama z bólem iść po leki :no:
Madzia heh no nie zrobiłaś mufinek no jak tak mogłaś :-p;-) nie przesadzaj na pewno Tymuś tez ma swoje mocne strony ;-);-)

gosia jak tam teściowa dajesz radę :-p:sorry:

Magda spokojnie,Wojtek też na tyłach jest :D ani niespecjalnie mówi :) bardziej po swojemu..No i namiętne "HAŁA" (halo znaczy się):-D

Dzis do mojej siostry przyjechali znajomi i to moje dziecko jest tak wielce towarzyskie,ze ciągle im tam właził bawił się.Jak go zabierałam to ryk i kwik i pod drzwiami stał i pukał ... Taki uroczy zalotny tam był.. W kościele z resztą też. Każde wyjście na mszę to gonitwa (chociaż już wyluzowałam) do obcych podchodzi,daje "piątki" , "cześc" i na kolanka.. :zawstydzona/y: takie towarzyskie dziecko mam :-D a ja dziś twórczy dzień sobie zrobiłam,wymysliłam robienie papierowych torebek ,zawieszek do prezentów. Jak to się mówi "w czasie deszczu matki się nudzą":-D

Melduję się wieczornie!

Zosia spała zaledwie 40 min, wstała już po 12 z drzemki. Pojechałyśmy na obiad do moich Rodziców, potem do Mrówki ze znajomą, Biedronki, na wybory. O 18 już było marudzenie, ale położyłam Zosię chwilę przed 20.

Nayaa ozdoby u nas bardzo kiepskie. nic nie kupiłam :no: Od jutra zero słodkiego! pilnuj mnie, plis :tak:Tez kupuję ten jogurt w Biedronce.

Gosiak
trzymasz się? Tesciowa pomaga? U nas będzie jeszcze więcej ozdób na choince niż w ubiegłym roku, ale wierzę że Zosia okaze litość :-p

Marys
alez smakowity obiad! Powiem Ci, że masz wiele wyrozumiałości dla Swego Małzonka :eek:

Madziu Tymek zasnął? Szwgierka mogła wcześniej Cię uprzedzić , ze będzie u Was. Kochana, kazde dziecko ma swoje tempo. nie mierz innych swoją miarą, rzecze mędrzec :tak:

Wisienka
czekam na zdjęcia kurtek! Oby Tosiu przespał całą noc, bez wczesnej pobudki. Ale pięknie się rozgadał!

Teri wszystkiego najlepszego dla Darii! Ależ ma włosiary! cudne! i już obcinałaś? :-D i u nas tak wiało :eek::no:

Zosia śpi. Salon, kuchnia, łazienka umte, Lodówka wysprzątana, kosze wyniesione, posegregowane, jutro odbiór. Paznokcie schną, zaraz się kładę. mam nadzieję, ze jutro będzie lepsza pogoda, bezwietrzna.

Witam wieczornie,

przertwalam popoludnie choc latwo nie bylo :-p
Tymek wlasnie ryczy w lozeczku, rzuca dziurawym smoczkiem...bedzie ciezko

Madzia -hahahha pretekst do bombek BOMBOWY :-p

Ja nie umiem byc na diecie...zawsze mnie cos i w miare szybko odciagnie od niej

Nayaa- pochwal sie co tam zmontowalas !!!!

Glodna juz jestenm, dzis na kolacje Mikotkowa salatka krabowa :cool2:

Maryś kitki dla Ciebie :P
Wisienka o tak my też robimy 2 a czasem 3 :P super promocję trafiłaś pokaż kurteczki ;) wcześnie Tosiu padł a mową jego jestem zachwycona cudnie !!! i to jak piszesz w ciągu tygodnia to poszedł na całość Daria to tak za bardzo nie chce na komendę powtarzać słów ;p
Mikoto tak 2 razy został jeden włos z pierwszego cięcia to sięga do połowy pleców :szok: czasem mi szkoda że obciełam ale z drugiej strony niech gęstnieją bo rzadkie jeszcze są pewnie jeszcze z raz jej obetnę a potem już do lata będziemy zapuszczać ;) mało Zosia spała jej Daria jakby o 12 już wstała to cięzko byłoby ją przetrzymać do wieczora pewnie by marudziła dzielna Zosia dała radę jutro rano pijemy razem kawkę jest prawie 1 a ja nie spię m godzine temu pojechał a ja spać nie mogę ;/

Załączniki

• kitki.jpg
    kitki.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Gosiak mniami Mikotkowa krabowa sałatka :tak:

ja od jutra nie jem kolacji, obiad o 16:30 a potem herbatka :tak: kiedyś wytrzymałam z koleżanką na diecie kopenhaskiej- jak teraz o niej czytam.. MASAKRA

Gosiak ah te nasze Tymki.. my już bez smoczka, sam odrzucił, ale jak ma jakieś jazdy na nie przy spaniu czy w nocy, to sama mu go podaje. pomaga mi, Tymek go wypluwa, a rano wstaje i wrzuca go do łóżeczka
Mikoto aktywny dzień miałyście! może Zosia nie mogła doczekać się atrakcji i dlatego tak krótko spała?:-) Moje paznokcie nie zrobione od tygodnia, co czytam Twój post, to myślę, że muszę, ale nieee chcee mi się :zawstydzona/y:
Teri ma mocne strony, ale to jedyny "minus" tego forum, że zawsze któreś dziecko jest przed nim chociaż dla mnie on i tak jest the beściakiem :-D i ma się uczyć od bb kuzynek i kuzynów-zawsze mu opowiadam o tym co przeczytałam :tak:
Nayaa mój nie jest taki chętny, ale ostatnio odkryłam, że on ciągle woła "CIOCIAAAA" a to przecież panie w żłobku.. czyżby tęsknił?:shocked2:

Madzia Tymek nie jest sam, Karina tez raczej w tyle :-P no ale coz, trza cierpliwie czekac na ich kolej ;-) jak tylko wrocilam wzielam od razu dwie tabletki.. I teraz nie dawno, wiec po 4 tabletach dzisiaj jestem :-P grunt, zeby ostatni posilek do 18 ;-) ja od miesiwcy paznokci nie robilam o_O
Wisienka ale wczesnie padl! o_O oby chociaz nocka spokojna byla! Go fajna promocje trafilas, pokaz fotki! To rude co bokiem siedzi i z glupia minka maleństwo to tak, my ;-) dziekujemy :-*
Teri jaaa ale sliczne! <3 dziekuje :-* alez zazdroszcze :-D jak ja bym chociaz juz kucyka chciala zrobic :-D dzisiaj nawet kupilam dwie spineczki kokardki, ale Karina nie dala zalozyc, a jak juz sie udalo to za krotkie i zadkie wloski ma :-(
Nayaa pochwal sie robotka :-D
Gosiak my mamy mala choinke i stoi zawsze na szafce, takze sie o to nie boje, ale marzy mi sie duza choinka tylko niestety miejsca brak :-( jak tam z tesciowa? Gratulacje dla Tymusia! Kciuki za dalsze odstawianie ;-)
Mikoto wiem... Ale jakos jestem tak nauczona, ze sama.ze wszystkim staram sie dawac rade.. Chocbym klela, plakala ze zmeczenia itp.. Wkurzam sie, staram sie rozmawiac ale to i tak nic nie daje.. A nie moge za kazdym razem mowic jak do malego dziecka zrob to, zrob tamto... Nie wiem co bym musiala zrobic, zeby bylo inaczej... I dlatego ostatnio powaznie sie zastanawiam czy na pewno chce drugie dziecko, skoro juz mam dwojke :-P ciekawy dzien mialyscie z Zosia :-) a ile taka bawialnia kosztuje? Moze ja bym z Mloda sie przeszla..

Ehh... Mloda dopiero padla, moi rodzice wyszli po 22, dobrze, ze ogarnelam cala reszte wczesniej, bo jakbym miala teraz wszystko robic to bym chyba o 1 skonczyla o_O no nic, trza isc spac aby o 5:15 wstac..

reklama
Witam się porannie, z kawką!

Teri Wyspane? Alr urocze kitki :-D o której zasnęłas?

Madziu dużo schudlas wtedy na tej diecie? Ja do.diet się nie nadaje :-/ jak noc?

Gosiak noc przespana?

Marys ja mam kompleksy widząc paznokcie Bony, moje to takie opolki :-/ u nas w weekend 14 zł za godz, ale na.tygodniu taniej, w innych miejscach tez ceny różne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry