Wisieńka
Fanka BB :)
Witam
Tosiu padł o 17.38. Na podłodze. Spał w aucie tylko 20 minut. Potem nie dał się uspac. Niestety znowu slini się bardzo i kaszle przez to. No i ciekawa jestem o której wstanie. Ukladalam z Mila puzzle. Teraz myje zeby, poczytam jej i pójdę się kąpać. Nie wiem czy coś poogladam czy poloze się. W domciu już porobione. Ubrania naszykowane.
Dziś po duchowym i obywatelskim obowiązku pojechaliśmy do Wroclawia. Odebralismy Pola buty z reklamacji, tzn. wybrał nowe, moje oddalismy do reklamacji i kupiłam sobie 2 kurtki. Trafiliśmy na mega promocje i 2 kupiłam za 169 zł. Czarną i brązowa a raczej takie latte.
Marys
Jak brzuch? Świństwo z tabletkami. To ty na tych fotkach? Śliczne dziewczyny!
Madziu
Tymus jest świetny i na pewno nie szlifuje ogonu. No a poza tym to ważne na ta chwilę a za kilka lat nikt o tym nie będzie pamiętał
Gosiak
Jak minął dzień ? Wystarczyło cierpliwości ?
Kinga
Oby nocki były już dobre.
Teri
Tak Mila miała taki sam fryz. Grzywka zaczęła rosnąć jakoś koło 2 urodzin. Ja zapuscilam jej ten tył i robiłam kucyki. Potem 3.
Mikoto
I jak minął dzień ? Co u was ?
Dzieciaki oczywiście naciagnely na wszystko co się da. Kulki i wszystkie bujaki, kolejkę i skoczki. Ubaw po pachy.
No a dieta. Na razie nie stosuje. Chudne z roboty jak chlopka. Przydałoby się ćwiczyć Ale z tym nie wyrabiam.
Tosiu padł o 17.38. Na podłodze. Spał w aucie tylko 20 minut. Potem nie dał się uspac. Niestety znowu slini się bardzo i kaszle przez to. No i ciekawa jestem o której wstanie. Ukladalam z Mila puzzle. Teraz myje zeby, poczytam jej i pójdę się kąpać. Nie wiem czy coś poogladam czy poloze się. W domciu już porobione. Ubrania naszykowane.
Dziś po duchowym i obywatelskim obowiązku pojechaliśmy do Wroclawia. Odebralismy Pola buty z reklamacji, tzn. wybrał nowe, moje oddalismy do reklamacji i kupiłam sobie 2 kurtki. Trafiliśmy na mega promocje i 2 kupiłam za 169 zł. Czarną i brązowa a raczej takie latte.
Marys
Jak brzuch? Świństwo z tabletkami. To ty na tych fotkach? Śliczne dziewczyny!
Madziu
Tymus jest świetny i na pewno nie szlifuje ogonu. No a poza tym to ważne na ta chwilę a za kilka lat nikt o tym nie będzie pamiętał
Gosiak
Jak minął dzień ? Wystarczyło cierpliwości ?
Kinga
Oby nocki były już dobre.
Teri
Tak Mila miała taki sam fryz. Grzywka zaczęła rosnąć jakoś koło 2 urodzin. Ja zapuscilam jej ten tył i robiłam kucyki. Potem 3.
Mikoto
I jak minął dzień ? Co u was ?
Dzieciaki oczywiście naciagnely na wszystko co się da. Kulki i wszystkie bujaki, kolejkę i skoczki. Ubaw po pachy.
No a dieta. Na razie nie stosuje. Chudne z roboty jak chlopka. Przydałoby się ćwiczyć Ale z tym nie wyrabiam.
ale zimno !!!!!!! wiatr taki ostry zimny biegiem do auta z Darią żeby jej nie zawiało
także niedziela zleciała nawet fajnie jeszcze buszujemy buty porozwalane po całym domu Daria ma ostatnio faze na buty uwielbia wszystkie przymierzać zwłaszcza moje zakłada je sobie i chodzi widać że uwielbienie do butów się rodzi jak u Zosi Korby
zresztą Daria sama chce jak tylko zobaczy że ja robię sobie kitkę od razu pokazuje żeby jej też zrobić i spineczki są na co dzień 
takie towarzyskie dziecko mam
Tez kupuję ten jogurt w Biedronce.

czasem mi szkoda że obciełam ale z drugiej strony niech gęstnieją bo rzadkie jeszcze są pewnie jeszcze z raz jej obetnę a potem już do lata będziemy zapuszczać