Palindromea
Fanka BB :)
Miki śniadanie zjadł, Krysia juz też i zasypia. Zupa gotowa, makaron ugotowany. Więcej zadań nie pamiętam, bawiły się z Mikim.
Gosiak, szkoda, ze taka wczesna pobudka, ale dobrze, że noc minęła spokojnie. Ja unikam spacerów, bo nie ma gdzie, a prowadzać Mikiego po ulicy to bez sensu. Na place zabaw mamy kawałek, Miki w drodze powrotnej chciałby tylko na ręce. Zresztą teraz te place mokre, niefajne. A i nie poszaeje z nim, jak będę miała wielki Krysiowy tobołek. Na szczęście dziś Aro wraca wcześniej, mamy weekend to trochę wyjdziemy. Byle pogoda pozwoliła.
Wenusjanka, kciuki za taka budżetową prace. Ale Słodkości masz w tej kuchni ;-)
Teri, biedna dupka Darii :-( budzi się w niej instynkt lalkowo - macierzyński? ;-)
Telefon się rozdawania. Kurierzy się meldują, że dziś będą. Prezenty jadą!!!!!
Gosiak, szkoda, ze taka wczesna pobudka, ale dobrze, że noc minęła spokojnie. Ja unikam spacerów, bo nie ma gdzie, a prowadzać Mikiego po ulicy to bez sensu. Na place zabaw mamy kawałek, Miki w drodze powrotnej chciałby tylko na ręce. Zresztą teraz te place mokre, niefajne. A i nie poszaeje z nim, jak będę miała wielki Krysiowy tobołek. Na szczęście dziś Aro wraca wcześniej, mamy weekend to trochę wyjdziemy. Byle pogoda pozwoliła.
Wenusjanka, kciuki za taka budżetową prace. Ale Słodkości masz w tej kuchni ;-)
Teri, biedna dupka Darii :-( budzi się w niej instynkt lalkowo - macierzyński? ;-)
Telefon się rozdawania. Kurierzy się meldują, że dziś będą. Prezenty jadą!!!!!
jak jest zima to wiem zawsze się narzeka że zasypało itp.ale wiecie tęsknię za tą białą piękna zimą miałam kupować sanki bo jeszcze mamy ale wstrzymam się jak spadnie śnieg i będzie wiadomo że trochę poleży to wtedy zamówię bo szkoda kupować jak miałyby tylko stać w piwnicy :-(
mała pomocnica pomaga sprzątać chyba kupię jej odkurzacz zabawkowy i koniecznie miotłe ;-)

ale u nas to rodzinne ja podobno do 3 lat miałam łysawą główkę a córka mojej siostry ma teraz 3 latka i też bida na główce ;-)ale co tam przyjdzie czas to urosna dla mnie i tak mój łysolek jest najpiękniejszy na świecie z włosami czy bez 

i co to za zwiedzanie domu ?? ech ja jestem troszkę cięta na takie sprawy wieć się nie wypowiadam już bardziej ale taka kolęda dla mnie to tylko przyjść po kasę i tyle