Korba32
Fanka BB :)
Sara no to Ty będziesz miała jeszcze lepsze, fajniejsze i dokładniejsze USG , ja idę z tego względu , że mój lekarz niby jest bardzo dobry ale niezbyt rozmowny, a chcę Święta mieć spokojne i wiedzieć , że wszystko jest ok
Kamciak89 , nie denerwuj się
, jeśli chodzi o ból głowy to nie jedna z nas ma ten problem i codziennie trzaskają nas głowy, widocznie to tak musi być
Odpoczywaj jak możesz , albo łyknij apap , pozdrawiamy

Kamciak89 , nie denerwuj się
, jeśli chodzi o ból głowy to nie jedna z nas ma ten problem i codziennie trzaskają nas głowy, widocznie to tak musi być
Odpoczywaj jak możesz , albo łyknij apap , pozdrawiamy
nudzę się, więc zadzwonię zaraz do spółdzielni i zrobię awanturę... przynajmniej się rozbudzę
do tego boli mnie brzuch i nigdzie się nie ruszam, żeby mieć łazienkę w zasięgu :-( do tego mi zimno i mam dreszcze. Nic tylko się pod kocyk schować i nosa nie wystawiać :-(
Bardzo dziękujemy za zaproszenie, ale dzisiaj chcę jechać z nią tylko do apteki i spowrotem do domku, niech posiedzi , bo ten katarek mnie niepokoi, mam nadzieję , że się nic z tego nie rozwinie;-) Gdybym jej powiedziała , że jedziemy do kotków to przypuszczam żeby już stała ubrana przy drzwiach hahah