reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2013

Ja też nie nadążam za Wami :-(

Nastraszyłyście mnie tą dyskusją o szyjkach, ja właśnie wczoraj usłyszałam od gin, że moja jest dość krótka i trzeba będzie kontrolować, czy się aby nie skraca :-(

Mnie raczej mało kto pyta co się urodzi, ale za to wszyscy pytają "jak się czuje dzidziuś?" - strasznie mnie to wkurza, bo skąd mam wiedzieć jak się czuję, zwłaszcza, że jeszcze nie czuję ruchów :confused2: Tym bardziej, że codziennie się zastanawiam czy wszystko z maleństwem ok...

Poza tym piszecie o presji na chłopców, a ja zauważyłam, że mi więcej osób życzy dziewczynki :-)
Ale dla nas płeć jest zupełnie obojętna :happy:

Xez- :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Wasze wsparcie wiele dla mnie znaczy...
Ja sama nie miałabym nic mądrego do powiedzenia w takiej sytuacji.

Krzysio śpi. Jakoś strasznie cicho zrobiło się w domu. Nagle stał się taki duży. Dziwne, bo przecież nadal jestesmy we trójkę.

Anisiaj - dobrze, ze jest dobrze. I oby tak zostało...
Isis - to chyba nie wiedźma, a czarodziejka - za ładna na wiedźmę (te zawsze były dla mnie brzydkie i wredne)
Natis - nie powiem, żebyś na siebie uważała, bo chyba bardziej to już się nie da. Pozostaje tylko powiedzieć trzymaj się...
Paulunia - ostrożnie, powoli, spokojnie. Może jakieś przerwy większe rób przy tych schodach? I chyba sąsiadkami nie zostaniemy. Oglądaliśmy to mieszkanie blisko Ciebie - nawet i fajny układ i wielkościowo mogłoby być, ale prosi się o mały remont i trzeba by doposażyć na dzień dobry. Więc poszukiwania muszą trwać dalej...

Palin z mieszkaniem macie jeszcze czas, wiec możecie troche poprzebierać.
Cieżko jest znaleść wieksze, wyposażone i w dobrej cenie, ale trzymam kciuki zeby sie udało.

U nas ceny dwupokojowych to koło tysiaca przewaznie bez mebli, jedynie kuchnia zrobiona.
Orientuje sie mniej wiecej, bo koleżanka z pracy szukała takiego.

Xez jutro cięzki dzien, myslami bede z Wami.... (*)

A gdzie to takie tanie mieszkania są?

Ja dzis jakiegos doła mam, smutno mi, chata pelna ludzi a ja czuje sie samotna....Caly dzien sama z kotem w domu, duzo leze bo szyjka miekka, dobrze ze jest ten futrzak bo nie byloby sie do kogo odezwac. Potem wracaja mojego chlopaki, ale dalej czuje sie sama. M. wpatrzony w komorke albo laptopa. Dobrze ze synek troche ze mna zagada.... Klade sie do lozka kolo 21:00 z mlodym, M siedzi przed tv do polnocy, cwiczy, biega na orbitreku i tak dzien w dzien.... a ja sama jak palec....
Nie wiem czy to te hormony ze tak to widze....
Moze jutro bedzie lepszy dzien?

reklama
Xez jutro cięzki dzien, myslami bede z Wami.... (*)

A gdzie to takie tanie mieszkania są?

Ja dzis jakiegos doła mam, smutno mi, chata pelna ludzi a ja czuje sie samotna....Caly dzien sama z kotem w domu, duzo leze bo szyjka miekka, dobrze ze jest ten futrzak bo nie byloby sie do kogo odezwac. Potem wracaja mojego chlopaki, ale dalej czuje sie sama. M. wpatrzony w komorke albo laptopa. Dobrze ze synek troche ze mna zagada.... Klade sie do lozka kolo 21:00 z mlodym, M siedzi przed tv do polnocy, cwiczy, biega na orbitreku i tak dzien w dzien.... a ja sama jak palec....
Nie wiem czy to te hormony ze tak to widze....
Moze jutro bedzie lepszy dzien?

Nika no tak. W stolicy to sa ceny kosmos.
Kolega Irka zapłacił za mieszkanie 60 metrów tyle ile my wydalismy na postawienie domu i wykonczenie go, nie liczac działki budowlanej, ale tą dostalismy prawie za darmo.

nie wiem ile trzeba u was płacic za wynajem, ale domyslam się ze znacznie wiecej niż w Iławie.

asiulka gratulacje ;)

Do góry